قرار عمومي (هرچه سريعتر نظر خودتون رو اعلام كنيد)

چه زماني را براي برگزاري ميتينگ مناسب‌تر ميدانيد؟

• اواخر مرداد

رای: 0 0.0%
  • اوايل شهريور

• اواخر شهريور

• مجموع رای دهندگان
    5

Masih

Well-Known Member
سلام.
با توجه به درخواستهاي زياد دوستان؛ ما اين بحث رو در انجمن مديران مطرح كرديم و بعد از بحث در مورد اون به اين نتيجه رسيديم كه زمانش رو با توجه به موقعيت تمامي كاربران تعيين كنيم. لطفا در اين نظرسنجي شركت كنيد و زماني رو كه فكر ميكنيد براي ميتينگ مناسب هست انتخاب كنيد.

درضمن اين قرار در تهران برگزار ميشه. از دوستان هم اگر كسي هست كه بتونه در تدارك ميتينگ به من كمك كنه حتما توي همين تاپيك ذكر كنه.

با تشكر.
مسيح.

H-assan

Well-Known Member
می گم که من چند تا پیشنهاد برای قرار عمومی دارم
اول اینکه کسای که می خوان بیان از قبل هماهنگی کنند

دوم اینکه توی قرار عمومی تعداد کاربر های که تشریف میارن کم نیستن و برای اولین بار کاربرها همدیگر رو می بینن باید یک راهی برای شناسی افراد باشه اگر می شد یک کارتی درست کرد که بشه مشخص کرد هر کسی کدوم کاربر هست خیلی خوب می شه .
اگر موافق هستید خودم کارت اش رو طراحی می کنم و برای هرکسی که می خواد بیاد براش ارسال می کنم و لوگو خود اش و اسم اش و شناسه اش را رو ی کارت قرار بده !

سکوت

Member
از دوستان هم اگر كسي هست كه بتونه در تدارك ميتينگ به من كمك كنه حتما توي همين تاپيك ذكر كنه.

جان ؟؟ مگه ميخواهيد پارتي بگيريد ؟؟

ميتينگ يه ساعت معين ميخواد و يه مكان مشخص :)

حالا همديگر رو چجوري تشخيص ميديد ؟؟ من بيام بگم اقاي **** هستم !! از كجا ميفهميد راست ميگم ؟!!

:wink:

چون فكر نكنم از نزديك كسي تشخيص بده منو :D

Masih

Well-Known Member
احتمالا نه شما و نه آسان تا به حال ميتينگ‌هاي اينترنتي رو نرفتيد! شناسايي افراد و مكان و زمانش تكنيك‌هاي خاصي داره كه به موقعش خودم رو ميكنم! :wink:

مسيح.

a Truth Seeking

Active Member
Masih-Evanescence گفت:
احتمالا نه شما و نه آسان تا به حال ميتينگ‌هاي اينترنتي رو نرفتيد! شناسايي افراد و مكان و زمانش تكنيك‌هاي خاصي داره كه به موقعش خودم رو ميكنم! :wink:

مسيح.
حرفه اي!!!
آقا من هم موافقم انتخاب رو هم مي ذارم به عهده ساير دوستان هر وقتي كه به پيشنهاد همه بهتر بود من هم در خدمتم.

sambol

Active Member
اون سري ما ثبت نام كرديم بيايم ول يموفق نشديم خودم انصاف دادم بعدش كلي پشيمون شدم ان شا الله اين سري ميايين مي تركونيم كاري هم باشه ما در خدمتيم تا حدي كهخ از دستمون بر بياد

mehdi_fel

Member
قرار عمومي

سلام به همه بروبچ
من مهدي هستم فكر كنم دوستاي قديمي منو بشناسند.
من پارسال قرارهاي عمومي تو اصفهان را گذاشتم تو قرارهاي تو مشهد هم شركت كردم.
اما بهتون بگم اين قرار ها بدون آقا مجيد بدون صفاست. پارسال آقا مجيد كه اومد اصفهان ما حال حولي برديم . اميدوارم كه بتونم بهتون برا امسال هم كمك كنم . :wink:

ما مخلص همه هستيم :wink:

Masih

Well-Known Member
Re: قرار عمومي

mehdi_fel گفت:
سلام به همه بروبچ
من مهدي هستم فكر كنم دوستاي قديمي منو بشناسند.
من پارسال قرارهاي عمومي تو اصفهان را گذاشتم تو قرارهاي تو مشهد هم شركت كردم.
اما بهتون بگم اين قرار ها بدون آقا مجيد بدون صفاست. پارسال آقا مجيد كه اومد اصفهان ما حال حولي برديم . اميدوارم كه بتونم بهتون برا امسال هم كمك كنم . :wink:

ما مخلص همه هستيم :wink:

طبق صحبتهايي كه توي انجمن مديران شد مجيد هم گفته مياد ولي در صورتيكه ميتينگ اوايل شهريور باشه چون تا اون موقع درس داره!

مسيح.

H-assan

Well-Known Member
حالا کی شد !

و کیا میان بابک خان ومجید خان و مدیر انجمن ها که حتمی میان درسته ولی بابک جان فکر نکنم بیاد به هر حال کی یا میان

sarallah

Member
من خيلي دوست داشتم يه فرصتي پيش بياد تا بچه ها رو از نزديك ببينم
به هر حال ما كه پايه ايم

مسيح جان حيف كه تهران نيستم والا حتما كمكت ميكردم

meh

Member
من با ميتينگ موافقم.فكر كنم كوه مناسبتر از كافي شاپ باشه.در هر حال تعداد كسايي كه ميان اونقدر هستن كه يه كافي شاپو تا خرخره پر كنن!!!
اگه كمكي از دست من بربياد خوشحال ميشم كمكتون كنم

H-assan

Well-Known Member
آقا من اویل شهریور و آواخراش مرداد نمی تونم بیام هوای ما رو هم داشته باشید دیگه

f_keyanvash

New Member
من هم هر وقت بگيد ميتونم بيام و تهرانم ولي اوايل مرداد باشه بهتره فقط زودتر تاريخش رو اعلام كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا