سلام این قالب جدید من هست که دوست دارم نظراتتون رو دربارش بدونم .
No0$HiN Member Mar 15, 2009 #1 سلام این قالب جدید من هست که دوست دارم نظراتتون رو دربارش بدونم . آخرین ویرایش توسط مدیر: Mar 15, 2009
Erfan Active Member Mar 15, 2009 #3 دوست عزیز ورودتون رو به فروم تبریک میگم. کار قشنگی شده .. از این پس سعی کنید در هنگام تاپیک زدن دقت کنید که لینک معرفی نکنید ... مرسی عرفان
دوست عزیز ورودتون رو به فروم تبریک میگم. کار قشنگی شده .. از این پس سعی کنید در هنگام تاپیک زدن دقت کنید که لینک معرفی نکنید ... مرسی عرفان
nima_dsnr کاربر VIP Mar 15, 2009 #4 مال خودته؟ یکمی تقویتش کن بنده خدا داره میمیره از سادگی... چیز باحالی از اب در میاد اخرش سعی کن اندازه ها و اصول طراحی تمپلیت رو هم رعایت کنی توش موفق باشی
مال خودته؟ یکمی تقویتش کن بنده خدا داره میمیره از سادگی... چیز باحالی از اب در میاد اخرش سعی کن اندازه ها و اصول طراحی تمپلیت رو هم رعایت کنی توش موفق باشی
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Mar 15, 2009 #5 دوست عزیز پستتون ویرایش شد. با عرض معذرت! لطفا لینک سایت یا وبلاگ شخصی قرار ندید. برای نظرخواهی هم میتونید یه اسکرین شات از صفحه بذارید نظرخواهی کنید.
دوست عزیز پستتون ویرایش شد. با عرض معذرت! لطفا لینک سایت یا وبلاگ شخصی قرار ندید. برای نظرخواهی هم میتونید یه اسکرین شات از صفحه بذارید نظرخواهی کنید.
No0$HiN Member Mar 15, 2009 #6 nima_dsnr گفت: مال خودته؟ یکمی تقویتش کن بنده خدا داره میمیره از سادگی... چیز باحالی از اب در میاد اخرش سعی کن اندازه ها و اصول طراحی تمپلیت رو هم رعایت کنی توش موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟
nima_dsnr گفت: مال خودته؟ یکمی تقویتش کن بنده خدا داره میمیره از سادگی... چیز باحالی از اب در میاد اخرش سعی کن اندازه ها و اصول طراحی تمپلیت رو هم رعایت کنی توش موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟
No0$HiN Member Mar 15, 2009 #7 بابا این قالبه به علت یه سری مشکلات نشد عکس کامل از قالب بذارم البته با معذرت این قالبی هست که سمت چپش این عکسه و متحرکه حالا شما تصور کنین دیگه لینک دیدن قالب رو گذاشته بودم واسه همین ولی مثه اینکه نمیشه
بابا این قالبه به علت یه سری مشکلات نشد عکس کامل از قالب بذارم البته با معذرت این قالبی هست که سمت چپش این عکسه و متحرکه حالا شما تصور کنین دیگه لینک دیدن قالب رو گذاشته بودم واسه همین ولی مثه اینکه نمیشه
Arch.Designer Member Mar 15, 2009 #8 No0$HiN گفت: حالا شما تصور کنین دیگه کلیک کنید تا باز شود... میخوام تصور کنم ولی نمیشه ! این الان gif هست ؟ کلا شما یه مقدار دیگه توضیح بده شاید بشه تصور بهتری ازش کرد قربون قوانین مجید آنلاینم برم که مارو وادار به تصور میکنه !
No0$HiN گفت: حالا شما تصور کنین دیگه کلیک کنید تا باز شود... میخوام تصور کنم ولی نمیشه ! این الان gif هست ؟ کلا شما یه مقدار دیگه توضیح بده شاید بشه تصور بهتری ازش کرد قربون قوانین مجید آنلاینم برم که مارو وادار به تصور میکنه !
RaminAzimi Member Mar 18, 2009 #9 انتقاد... تنک ماهی عالی شده. اگه انتقاد دوست داری گلبرگ ها رو رنگش رو یکم گرم کنی فکر کنم قشنگ تر بشه. راجه به فونت هم یه تغییری بده. زیاد شد :d موفق باشی
انتقاد... تنک ماهی عالی شده. اگه انتقاد دوست داری گلبرگ ها رو رنگش رو یکم گرم کنی فکر کنم قشنگ تر بشه. راجه به فونت هم یه تغییری بده. زیاد شد :d موفق باشی