قالب فروم

mamali132002

Active Member
سلام خدمت همه
شايد خيلي از عضو هاي قديمي انجمن با نظر من موافق باشن:
به نظر من ظاهر انجمن اصلا مناسب يك انجمن گرافيك نيست ! خودتون مقايسه كنيد انجمن هاي phpbb قبلي قالبش بهتر بود يا انجمن Vboulten الان !
من شنيده بودم قالب هاي Vboulten خيلي بايد قشنگ باشه اما فكر كنم اشتباه شنيدم!

ديگه انجمن ها اون حال و هواي قبلي رو نداره...(اينو مطمين هستم كه همتون قبول داريد)

worldman_safa

Active Member
d@nial گفت:
ببخشيد اين چه ربطي به قالب داره؟؟؟
موافقم :wink:
مشکل از قالب نیست ! مشکل از اعضاست .
12.gif

یا حق

d@nial

Well-Known Member
worldman_safa گفت:
موافقم :wink:
مشکل از قالب نیست ! مشکل از اعضاست .
12.gif

یا حق
البته يه ربطي داره ها

صفحات وي بي سنگين تراز phpbb هستن، خود من به شخصه خیلی از نامه ها رو به خاطر همین موضوع باز نمیکنم!!

mamali132002

Active Member
از نظر من کارای بچه ها تو قالب قبلی خودش رو بهتر نشون میداد (منظورم کارای فتوشاپ و .. هست)
خیلی از افراد فعال فروم هم رفتن! یا مشکل از مدیریت بوده که نتونسته نگه دارتشون یا مشکل از خودشون بوده!

iman.prs

Active Member
به نظر من قالب فروم تاثير زيادي نداره! .. يعني واسه من كه هيچ تاثيري نداره! ...
همه هم داريم مي گيم (خودمو مي گم) كه مشكل از ماست ... مشكل از ماست .. بعد از اون تاپيك كه ميريم بيرون بازم همون آش و همون كاسه! .. فقط يه پست به تعداد پستامون اضافه مي شه ! ...
بيش از هزار بار هم چنين بحث هايي بوده .. همه هم صحبت كردن .. نتيجه هم اين شده كه مشكل از ماست .. بعد گفتيم كه بچه ها دست به دست هم بديم درستش كنيم .. همه هم گفتيم باشه .. ولي .. خيلي هم كه خودمون رو كشتيم (بازم مي گم كه منظور خودمم در درجه ي اول) .. تا يك روز بيشتر دووم نيوورديم ...
مگه اين كه يه افراد زيادي .. در قالب مدير .. كه 24 ساعته مواظبه همه جا باشن و خيلي هم سخت گيري كنن .. و به مشكلات همه هم سريعا رسيدگي كنن! ...

........
iman.prs

جدیدترین ارسال ها

بالا