فیلتر رنگ سفید

delfoon

Member
از دوستان عزیز که تخصص دارن میخوام راهنماییم کنن که
چطور میشه رنگ سفید رو در یک عکس کامل حذف کرد به گونه ای که قسمتهایی از یک عکس که رنگش سفید است کامل حذف بشه و قسمت شطرنجی صفحه فتوشاپ مشخص بشه.
البته نمیخوام از حالتی استفاده کنم که اول رنگ سفید رو انتخاب کنم بعد سفید رو حذف کنم.کاملتر بگم رنگی هم که مثلا سبز هست سفیدش حذف بشه و حالت شیشه ای پشت اون مشخص بشه:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما میخوای زمینه ترنسپرنت یا همون به قول خودتون شیشه ای شه
راه های زیادی برای برش قسمتها مختلف وجود داره که بهترین خروجی رو داشته باشید اما این بستگی به تصویرتون داره که اگر قرارش بدید میتونیم بهتر راهنمایی کنیم
ولی اگر تک رنگ هست شما ابزار magic wand tool رو انتخاب کنید و راست کلیک کنید color range رو انتخاب و رنگ مورد نظر رو توسط همون قطره چکان انتخاب و توسط fuzziness میزان اون رو مشخص کنید و ok کنید
سپس delet رو بزنید و ترنسپرنت میشه
البته قبل از اون لایه مورد نظرتون هم باید از حالت background و همون قفل بودن در بیاد که با دبل کلیک روی لایه میتونید از اون حالت خارجش کنید

nima_dsnr

کاربر VIP
یک راه قشنگ هم هست برای این کار
این عکس اصلی هست

rrr1.jpg

روی لایه دو تا کلیک کن و از پنجره Blending Option اون قسمت پایین که با دایره قرمز مشخص کردم کلید Alt رو نگه دار و نصف فلش رو بکش
به سمت چپ. هرچی بیشتر بکشی بیشتر رنگ سفیدت حذف میشه. اگر هم تا آخر بکشی تا به اون مثلث سیاه برسه کلا رنگ سفیدت حذف میشه.

rrr2.jpg

delfoon

Member
دوست خوبم
من میخوام رنگ سفید در تمام عکس حذف بشه به صورتی که تمام رنگهای موجود در عکس سفیدشون حذف بشه که این مساله خودش باعث ترنسپرنت شدن عکس بشه
مثلا در تصویر زیر،من تونستم اون رو به حالت ترنسپرنت در بیارم اما تمام رنگها با هم این خاصیت رو میگیرن اما من میخوام فقط رنگ سفید این خاصیت رو به خود بگیره
Capture.PNG
برای درک بهتر:شما وقتی که جلد یک خوراکی،قسمت فویل اونو درمیارید تصاویر چاپ شده در روی مشمایی خوراکی به شکل شیشه ای درمیاد،که هیچ رنگ سفیدی ندارد ،میخوام اونجوری شه

delfoon

Member
این عکس اصلی هست

مشاهده پیوست 92390

روی لایه دو تا کلیک کن و از پنجره Blending Option اون قسمت پایین که با دایره قرمز مشخص کردم کلید Alt رو نگه دار و نصف فلش رو بکش
به سمت چپ. هرچی بیشتر بکشی بیشتر رنگ سفیدت حذف میشه. اگر هم تا آخر بکشی تا به اون مثلث سیاه برسه کلا رنگ سفیدت حذف میشه.

مشاهده پیوست 92391
دوست عزیز ممنون از روش خوبتون اما در این روش ،درست که سفید حذف میشه اما در تمام رنگها درصدی از اون وجود داره مثلا در قسمت خاکستری این ابرها
من میخوام که سفید به تور کامل حذف بشه در این صورت قسمت خاکستری ابرها به جای رنگ سفید یه کم حالت شیشه ای به خودش میگیره(یعنی تیره کم رنگ میشه بعلاوه اینکه اون ورش مشخصه)

آخرین ویرایش:

delfoon

Member
این عکس اصلی هست

مشاهده پیوست 92390

مشاهده پیوست 92391
ببخشید من توجه به متن نکرده بودم که باید alt رو نکه داری.کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاملا همون چیزیه که من میخوام :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا