فونت نستعلیق برای فارسی نویس مریم

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام دوستان

من به دنبال فونت نستعلیق برای فارسی نویس مریم می گردم .اگه کسی داره یا قلمو های جدیدی برای
این فارسی نویس داره بزاره

LordEfazati

Member
تا جایی که من می دونم که مریم فونت نستعلیق نداره (البته احتمال ناقص بودن دانسته های من زیاده)
ولی مریم یه سی دی تولید کرد به نام میرعماد واسه نستعلیق

فونت نستعلیف جدا هم هست که ربطی به مریم نداره irannastaligh

Altir

Member
آلان دیگه کمتر از فارسی نویس مریم استفاده می کنن چون اکثر فونت هاش رو می شه گیر آورد من خودم یه پک دارم که فکر کنم تقریبا اکثرشون توی اون هست.

فونت IranNastaliq رو هم که LordEfazati عزیز معرفی کردن رو براتون پیوست کردم که دیگه نیازی به استفاده از بقیه برنامه ها با واسطه نداره و همیشه همه جا به صورت مستقیم ازش استفاده کرد.

ولی کاش یه سرچ می کردید :cry:

موفق باشید

پیوست ها

• IranNastaliq.zip
    465.8 کیلوبایت · بازدیدها: 61

jodiloo3

New Member
توي سي دي مريم يه برنامه هست به نام خطاط كه شبيه چليپاست و كار تايپ نستعليق رو انجام ميده:d

nima_dsnr

کاربر VIP
توي سي دي مريم يه برنامه هست به نام خطاط كه شبيه چليپاست و كار تايپ نستعليق رو انجام ميده:d

یعنی یک برنامه جدا هست که باید توش تایپ کنیم و کپی پیست کنیم؟
یا مستقیم فونت اضافه می کنه تو برنامه ها -برای مثال- ورد؟
این برنامه مال شرکت مریم سافت هست؟ یا یک سیدی گیر آوردی که هم خطاط توش بوده هم مریم؟

Maya Man

Active Member
یعنی یک برنامه جدا هست که باید توش تایپ کنیم و کپی پیست کنیم؟
یا مستقیم فونت اضافه می کنه تو برنامه ها -برای مثال- ورد؟
این برنامه مال شرکت مریم سافت هست؟ یا یک سیدی گیر آوردی که هم خطاط توش بوده هم مریم؟
برنامه جدا از مريم نيست. با اون نصب ميشه ولي جدا اجرا ميشه.
آره توش تايپ ميكني؛ بعد تغييرات كشيدگي حروفي رو كه ميخواي انجام ميدي؛ آخر سر هم كپي پيست ميكني.
البته قبل از كپي اگر Select All كني و كادر رو بكشي تا نوشته بزرگ بشه بعد منطقلش كني كارت با كيفيت تر ميشه و دندانه هاش تاحد زيادي درست ميشه.
راستي قبل از تايپ متن اصلي بهتره قبل از نوشتن يك حرف رو تايپ كني (مثل "آ" يا هر چي) بعد اينتر بزني و دوباره اينكار رو تكرار كني و چندتا Spase هم بزني؛ بعد متنت رو تايپ كني آخر سر هم دوباره چند تا Spase بزن و يك حرف رو تايپ كن.
اين كار كمك ميكنه تا بعضي حروف كه مشكل دارن و موقع انتقالشون قسمتي از اونا كپي نميشه و بريده ميشه (مثل آ كه سركش آ درست نمياد و قسمتيش بريده ميشه) كامل و سالم كپي بشن.
ميتوني بعد از وارد كردنشون تو فتوشاپ حروف اضافه رو پاك كني.
موفق باشي.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا