Masoud1365
مدیر انجمن
به نظر من شما یه سری به سایت hotscripts.com بزنید . اونجا کلی از این اسکریپتها هست . یکیشو دانلود کنید و ببینید چطوری ایمیل میفرسته . به همین راحتی .

function get_input ($iname,$method='get')
{
switch ($method)
{
case 'get' :
return $_GET[$iname] ;
case 'post' :
return $_POST[$iname] ;
}
}
function get_mu_input ($vars , $method='post')
{
$input = array () ;
foreach ($vars as $key => $value) {
$input[$value] = get_input ($value,$method) ;
}
return $input ;
}
function press_submit ($name)
{
$name = 'submit_' . $name ;
$input = get_input ($name,'post') ;
$ret = empty($input) ? false : true ;
return $ret ;
}
function add_to_user ()
{
$inpuvar = array ('frist_name','last_lane','company_name','e_mail','contact_phone','cu_name',
'un_name','city_name','user_name','user_pass','re_pass');
$value = get_mu_input ($inpuvar,'post') ;
$table = 'wpab_users' ;
$fileds = $inpuvar ;
add_data ($table,$fileds,$value) ;
}
function get_add_user ()
{
if (press_submit('submit_signup') {
add_to_user () ;
}
}
سلام دوست عزیزم.درست متوجه نشدم مشکلت چیه ولی بگم که اول سعی کن طراحی رو از برنامه نویسی جدا کنی و برای جمع کردن اصلاعات از توابع زیر استفاده کن ..
PHP:function get_input ($iname,$method='get') { switch ($method) { case 'get' : return $_GET[$iname] ; case 'post' : return $_POST[$iname] ; } } function get_mu_input ($vars , $method='post') { $input = array () ; foreach ($vars as $key => $value) { $input[$value] = get_input ($value,$method) ; } return $input ; }
تابع اول میات یک مقدار رو از ورودی برمیگردونه و تابع دومی (get_mu_input) چند مقدار رو با هم از طریق آریه میگیره استفاده از این توابع نکته امنیتی هم داره که شما میاین تو تابع get_input مواردی عیر مجاز از کاراکتر ها رو میزارد و اگر اون موارد بودن مقدار خالی بر میگردونه ( این تابعش رو نوشته بودم و گذاشته بودم تو این تابع حالا نمیدونم چرا توش نیست حوصله هم ندارم الان بنویسمش ولی 3 - 2 خط بیشتر نیست .
نکته بعدی اینه که بیاین از تابعی برای مشخص شدن کلیک کردن روی دکمه استفاده کنید ..
PHP:function press_submit ($name) { $name = 'submit_' . $name ; $input = get_input ($name,'post') ; $ret = empty($input) ? false : true ; return $ret ; }
شما در توابع ثبت کننده اصلاعات در دیتابیس میان از این تابع استفاده میکنید و اگر روی دکمه کلیک شده بود میات اصلاعات رو میگیره و میریزه تو دیتابیس و اگر ایجاد نشده بود تابع اجرا نمیشه . برای مثال این تابع ..
PHP:function add_to_user () { $inpuvar = array ('frist_name','last_lane','company_name','e_mail','contact_phone','cu_name', 'un_name','city_name','user_name','user_pass','re_pass'); $value = get_mu_input ($inpuvar,'post') ; $table = 'wpab_users' ; $fileds = $inpuvar ; add_data ($table,$fileds,$value) ; } function get_add_user () { if (press_submit('submit_signup') { add_to_user () ; } }
تابع get_add_user چک میکنه اکر بر روی دکمه کلیک شده بود تابع add_to_user که کارش اضافه کردن کاربر هست رو اجرا میکنه و کاربر جدید رو به دیتابیس اضافه میکنه و برای اضافه کردن کاربر من تابع add_data استفاده کردم ( این تابع کتابخانه PHP نیست و خودم نوشتم فکر نمیکنم دیگه لازم باشه این تابع و هم بنویسم )
امید ورام تونسته باشم کمک کنم
با تشکر
من می خواستم گزینه های انتخابی نظیر : نام و نام خانوادگی ، آدرس وبلاگ ، جنسیت ، سن ،درست متوجه نشدم مشکلت چیه