فرق سرور ويندوز با لينوكس

Miladz

Member
دوست عزیزم علی جان من نمی هواستم شما ناراحت بشین خیلی معضرت می خوام
اما در مورد ح 133 باید بگم که من می خواشتم بین شرکت و خونه خطوط بی سیم بزنم
یه سیستم پنتیوم 2 گذاشتم اما هر کاری کردم ویندوز سرور روش نصب نشد اما رو سیستم خونه به راحتی نصب شد
اما باید قبول کرد که خزینه سرور ویندوز از همه لحاظ بالاتر هست
قبول کنید واقا به پشتیبانی نیاز داره

Ali_Farhadi گفت:
راستی میدونستید مایکروسافت windows 2003 رو طوری طراحی کرده که روی Pentium 133 هم نصب میشه.

در ضمن سیستم فایل ویندوز و لینوکس تفاوتهای زیادی داره ولی هیچکدوم به صورت پیشفرض فایل ها رو فشرده سازی نمیکنن. قطعا روی یک سرور load cpu از فضای خالی هارد اهمیت بیشتری داره.

Miladz

Member
در مورد سیستم شخصی و سرور حق با شماست آخه لینوکس بیشتر یک سیستم مدریتی هست
من هم حرفم همین بود
می دونید منظور من رو بگذارید یه جور دیگه بیان کنم
مثلا ما یه سایت رو با نت پد بنویسیم چقدر سخت می تونیم چیزی رو که می خوایم بسازیم و چقدر هم زمان بر
حالا اگه بیایم فرونت پیج رو بیاریم وسط باز چقدر کارمون راحت می شه چون هم کد ها رو راهنمایی می کنه هم خودش می نویسه
حالا بیایم و از Corel استفاده کنیم هر کاری که می خوایم می تونیم انجام بدیم روش
توی ASP خیلی مولف وجود داره که راهنمای کارت باشن پس دستت برای طراحی باز تر می شه
اما توی php فقط نت پد رو قربونش !!!
حرفم اشتباه هست ؟؟

zfarhad2003 گفت:
به نظر asp یا PHP هیچ ربطی به گرافیک ندارن. معمولا گرافیک وب سایتها با استفاده از تصاویر و کدهای HTML ایجاد می شن و asp و php فقط جهت برنامه نویسی صفحات وب کاربرد دارن. حالا منظور شما از اینکه گرافیک asp بالاست چیه من نمی دونم؟
در ضمن اگه ویندوز جهت استفاده برروی کامپیوترهای شخصی سیستم عامل محبوبی باشه ولی برای استفاده برروی سرورها این لینوکسه که محبوبتر و قویتره.

zfarhad2003

Member
نه شاید شما ادیتورهای پیشرفته PHP رو نمی شناسین. اگه یکم توی اینترنت جستجو کنین می بینین که چقدر ادیتورهای پیشرفته و خوبی واسه PHP وجود داره. حتی همین دریم ویور خودمون هم PHP رو suport می کنه.
notpad که اصلا باید بی خیالش بشی وگرنه موقع کدنویسی حتما دیوونه می شی.

Miladz

Member
loool دقیقا . شاید حق با شما باشه
بس که با نت پد کار کردم واقعا دیوونه شدم ها ...
خیلی وقته با دریم کار نکردم فردا می رم تو کارش ببینم چی به چیه !!!

آقا یه سوال : آیا اگه سرور ویندوز باشه می شه سیستم هایی مثل مامبو و نیوک و انجمن را نصب کرد ؟

Miladz

Member
بله همشون رو می تونید بریزید .... ویندوز php رو پشتیبانی می کنه !!!

tizhoosh4com گفت:
آقا یه سوال : آیا اگه سرور ویندوز باشه می شه سیستم هایی مثل مامبو و نیوک و انجمن را نصب کرد ؟

oxygenws

Active Member
اصلا دوست نداشتم وارد این بحث بشم، ولی دلم برای علی سوخت که اینقدر زور زد و دوستان همچنان....

ویندوز php رو پشتیبانی می کنه !!!
حرف علی رو تکرار می کنم، این ویندوز نیست که PHP رو پشتیبانی می کنه، بلکه PHP است که ویندوز رو پشتیبانی می کنه، اینا خیلی با هم تفاوت دارند!!!!!!!

PHP و ASP بالذات نه امنیت این یکی از اون یکی بیشتر یا کمتره و نه گرافیکش.... چنین چیز هایی این طوری که شما می گید، اصلا ربطی به زبان نداره!!!!
امنیت ASP می تونه کمتر باشه، چون دیگه ساپورت نمی شه، یعنی نسخه جدیدی براش نمیاد!!!! مگر اینکه بیاید روی ASPX.... که باز ASPX ربطی به ASP نداره...

خوش باشید...

Miladz

Member
ترکوندین ما رو ها
حالا ویندوز پی اچ پی ساپورت می کنه
یا php دیندوز ساپورت می کنه
ول کت بابا چسبیدین به یه کلمه اصل موضوع رو بگو خب پشتیبانی می کنه دیگه تموم شد !!!
گیری دادین ها

Miladz

Member
بابا من هر روز نمی شینم 100 تا مطلب بخونم یا این که مقایسه کنم کی کیو ساپورت می کنه
اینا پرسیدن منم تجربه هایی که تا حالا داشتم رو گفتم !!
اگه اینجا هر کی علم داره باید حرف بزنه و هیچ کی نظر و تجربه اش رو نگه تا ما دیگه پست نزنیم ؟؟؟

Ali_Farhadi

Member
oxygenws گفت:
اصلا دوست نداشتم وارد این بحث بشم، ولی دلم برای علی سوخت که اینقدر زور زد و دوستان همچنان....

حرف علی رو تکرار می کنم، این ویندوز نیست که PHP رو پشتیبانی می کنه، بلکه PHP است که ویندوز رو پشتیبانی می کنه، اینا خیلی با هم تفاوت دارند!!!!!!!

PHP و ASP بالذات نه امنیت این یکی از اون یکی بیشتر یا کمتره و نه گرافیکش.... چنین چیز هایی این طوری که شما می گید، اصلا ربطی به زبان نداره!!!!
امنیت ASP می تونه کمتر باشه، چون دیگه ساپورت نمی شه، یعنی نسخه جدیدی براش نمیاد!!!! مگر اینکه بیاید روی ASPX.... که باز ASPX ربطی به ASP نداره...

خوش باشید...

خوشحالم که یک نفر اینجا هست که حرف ما رو میفهمه :)

جدیدترین ارسال ها

بالا