اگه يادتون باشه من بهتون گفتم اگه قرار باشه با گروه كار كنيم بايد بعضي منافع رو زير پا بزاريد و كليم تكرار كردم.....
سلام ...
دوست عزيز اول از همه بايد بگم من از سايت يا گروهم نفعي نميبرم كه حالا بخوام زير پا بزارم ، بيشترين چيزي كه هميشه براي من ارزش داشته و هميشه خواهد داشت ، كاربران سايتم هستند و نه فقط سايت e107team.com بلكه هر سايتي كه در آن مديريت كنم .
قرار نبود از همون اول ساز مخالف زده بشه

.....من خودم پست دادم كه دوستان بزنند ولي هيچ كس نزد و مجبور شديم تا خودم بزنم....علت اين امر رو هم نميدونم ولي من اسمشو مطلق گرايي ميزارم ...قرار نبود حتي كسي از عضويت با خبر بشه تا چهرسد كه بخوايد كاربراتون..................................
ببنيد شما براي دعوت اعضاي كامل نشده گروه در همين تاپپيك گفتيد بيان در سايت شما كه همان e107cms.org هست عضو شوند ،من خودم مشكلي نداشتم اما چون يكي از كاربران سايت من اين موضوع را در همين تاپيك ديده بود از من گله كرد و از اين بابت ناراحت بود و شما بهتر بود اين موضوع را در پيام خصوصي ميداديد . اينجوري مشكلي پيش نميامد .
در هر صورت ميل شماست اگه نميتونيد با بعضي مسائل كنار بيايد ميل خودتونه ...به هر حال پيشگيري بهتر از درمانه......ما گروهمون هيچ ربطي به پشتيباني سيستم 107 نداره و اگر نه اقاي x و y نميومدند از پشتيبانياي ديگه اونجا......بازم ميل خودتونه هيچ اصراري نيست ولي من خيلي دلگير شدم از جوابتون....اميدوارم تاپيك به بيراهه نره...
درسته عزيز هيچ اصراري نيست و اگر كاربران را بايد كنار گذاشت من از همين حال كنار ميكشم و اميدوارم بتونيد گروهي خوب ، قدرتمند و كامل داشته باشيد .
ارزش كاربران و استفاده كننده ها براي من از هرچيزي مهمتر هست .
اگر من شما را هم ناراحت كردم ، عذر مي خوام . من گفتم منظور بدي ندارم و فقط قصدم احتارم به كاربران سايتم بود و همينطور احترام به حقوق ديگران .
ممنون و باز هم از همه دوستان عذرخواهي مي كنم .
اميدوارم هميشه موفق باشيد
يا حق