فایل خروجیم اجرا نمیشه!!

benyamin_pc

Well-Known Member
:shock: ویندوزمم عوض کردمو فلشو نصب کردم اما بازم وقتی خروجی فایل air می گیرم و روی فایل کلیک می کنم پیغام ساری میاد و برنامه باز نمیشه! اما وقتی با فلش بیلدر خروجی ایر میگیرم و رو فایل کلیک می کنم فایل اجرا میشه:sad::sad::sad:
این فایلو با fla پیوست کردم و اگه پسورد جائی خاست q هست
فایل ایرو کلیک کنین ببینین اجرا میشه؟ اگه شد پس اینجا یعنی چه خبره؟:-?:cry:
فایل fla هم ازش ی خروجی ایر بگیرین بعد برین رو فایل ایر کلیک کنین ببینین اجرا میشه؟:cry:
:shock::shock:

پیوست ها

• New Compressed (zipped) Folder.zip
    173.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
ای بابا پس چرا؟؟؟؟؟
پس چیکار باید کرد؟
علی آقا مگه اوندفه نگفتن تو کامپیوتر من اجرا شد

aliamel

کاربر فعال
سلام دوستم
فایل هاتو چک کردم .خروجی ایری که تو گرفتی رو اجرا کردم اما مشکل داشت و اجرا نشد .
سند FLA رو باز کردم و خودم ازشون خروجی گرفتم و اجراشون کردم . هم EXE و هم AIR بدون مشکل نصب و اجرا شدن .
فایل هایی که خودم تست کردم و مشکلی نداشتن رو ضمیمه کردم.
ضمنا بهتره آپدیت های جدید فلش رو دانلود و نصب کنی . من نسخه 11.0.2.489 از فلش CS5 استفاده می کنم و تصویر این نسخه رو هم ضمیمه کردم.
آپدیت ها رو از لینک زیر بگیر :
http://www.adobe.com/support/flash/downloads.html#flashCS5

پیوست ها

• 4u.rar
    265.1 کیلوبایت · بازدیدها: 9

benyamin_pc

Well-Known Member
حدث زده بودم از sdk باشه آخه ایر پلیرم که آخرین نسخش بودو این هی میگفت ایرو آپدیت کن!
خلاصه علی جون ازت خیلی تشکر :rose::rose:

benyamin_pc

Well-Known Member
اما علی جون فایلی هم که گذاشتی باز برام باز نمیشه ایندفه میگه فایل damage شده! حالا آپدیتو بگیرم ببینم چی میشه

آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
فایل آپدیت 90 mb هم دانلود کردم و زدم نصب کنم ی پیغام اومد زدم yes بعد گفت ی برنامه 9mb دانلود کن . اونم دانلود کردم بعدم اونو اجرا کردم هیچی نمیشه اون فایل قبلی هم میزنم هیچی نمیشه . خلاصه آپدیتم نمیشه نصب کردم

aliamel

کاربر فعال
بنیامین :

من هم با آپدیتش و هم بدون آپدیت هاش کار کردم و به مشکلی بر نخوردم
ادرس SDK اینه :
X:\adobe\Adobe Flash CS5\AIK2.0

به نظرم یک نرم افزار فلش دیگه رو امتحان کن و یا روی یک سیستم دیگه تست کن ببین چی میشه
فایل آپدیت هم یک فایل نصبه که کافیه فقط اجراش کنی .خودش باقی عملیات رو انجام میده

benyamin_pc

Well-Known Member
بنیامین :

من هم با آپدیتش و هم بدون آپدیت هاش کار کردم و به مشکلی بر نخوردم
ادرس SDK اینه :
X:\adobe\Adobe Flash CS5\AIK2.0

به نظرم یک نرم افزار فلش دیگه رو امتحان کن و یا روی یک سیستم دیگه تست کن ببین چی میشه
فایل آپدیت هم یک فایل نصبه که کافیه فقط اجراش کنی .خودش باقی عملیات رو انجام میده

فایل نصبه آپدیتو میزنم اما نصب نمیشه
sdk هم آخرین ورژنشو دانلود کردمو بجای اون فایل های aik 2.0 ریختم اما دیگه تحت محیط فلش هم حتی ایر اجرا نمیشه و اصلا خروجی نمیده یعنی sdk باید مخصوص همون ورژن باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا