فارسي نوك 7.3 رايگان رو دانلود كنيد ...

sarallah

Member
سلام
sasan4u : جوابتون تو تاپيكي كه باز كردين داده شد
Pooriya_Online : شما هم همين طور
123456 : نگاه ميكنم ببينم چيه
babak22 : آقا فكر نميكنما ! مشكلتون تو موژول اخبار چيه ؟ از نوكي كه دوباره براي دانلود گذاشتم استفاده ميكنيد؟

sarallah

Member
سايت زير رو يكي از بچه هاي همين انجمن با همين نوك راه انداخته ميتونيد بريد و ببينيد
در ضمن دوستان ديگري هم كه با موفقيت نصب كردن يه لينكي بدن ما يه نگاه بندازيم

sarallah

Member
سايت زير رو يكي از بچه هاي همين انجمن با همين نوك راه انداخته ميتونيد بريد و ببينيد
در ضمن دوستان ديگري هم كه با موفقيت نصب كردن يه لينكي بدن ما يه نگاه بندازيم
http://www.hamedana.com

babak22

New Member
بله از اون استفاده ميكنم ماژول اخبار ايراد داره با Languages english با ماژول آمازون و اين ارور تو انجمن
Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in /home/bepar2/public_html/includes/page_header.php on line 96

babak22

New Member
من هم با نيكه شما را اندازي كردم دستتون درد نكنه اگه بتوني اين مشكلهاي كوچولو رو هم حل كني خيلي ممنون ميشم
سايت من
http://bepar2.com

123456

Member
اين هم سايت جدید

راستش چون خواسته بودید سایتهایی که با نخه شما درست شده را معرفی کنید من سایت خودمان را معرفی می کنم که البته نسخه پایه از شما گرفته شده , اما تغییرات زیادی توش داده شده تا هم سیستم امنیتیش بالا بره و هم زیباتر بشود.

این را هم بگویم که با تغییرات اساسی در فارسی نوکه می شود شکل و ساختار آن را خیلی زیباتر و امنیتش را بالاتر برد.

برای دیدن سایت اینجا را کلیک کنید.

ببخشيد. اين بلوك عضويت رسمي مياد ولي روش كه كليك ميكنيم دوباره index رو مياره. ميشه يه كم توضيح بدين

ممنون ميشم!

sarallah

Member
سلام
در مورد انجمن آقا بابك بچه ها دارن استفاده ميكنن اين مشكل رو ندارن ! احتمال ميدم كه هاست شما از gz پشتيباني نمي كنه
موژول اخبار ٬ كجاش مشكل داره ؟
در مورد آمازون هم ٬ حذفش كنيد . ميشه بگيد به چه دردي ميخوره ٬ اون كارش تبليغ براي سايت آموزون هست . دليل كارنكردنش هم اينه كه فايل بلوكش حذف شده يعني من ورژن انگليسيش رو هم دانلود كرده بودم حذف شده بود
تازه ورژن انگليسيش كلي مشكل ديگه هم داشت كه برطرفش كردم !

در مورد موژول عضويت رسمي هم شما بايد لينك فرمتون رو تو فايل config بزارين براي اطلاعات بيشتر يه تاپيكي تو همين انجمن هستش كه ميتونيد يه نگاه بندازيد
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=11756

Pooriya_Online

Active Member
سلام

من از AceFTP استفاده ميكنم براي آپلود همه فايلهاي فولدر آدمين رو آپلود ميكنه سر case.encyclopedia.php كه ميرسه گير ميكنه و ارور ميده منم Skip ميكنم و بقيه فايلها رو بخوبي آپلود ميكنه مشكل از كجاس؟

Pooriya_Online

Active Member
Pooriya_Online گفت:
سلام

من از AceFTP استفاده ميكنم براي آپلود همه فايلهاي فولدر آدمين رو آپلود ميكنه سر case.encyclopedia.php كه ميرسه گير ميكنه و ارور ميده منم Skip ميكنم و بقيه فايلها رو بخوبي آپلود ميكنه مشكل از كجاس؟
links.editadmins.php رو هم همين طور

sasan4u

Member
شما مي تونيد فايل زيپ شده رو بفرستي روي هاست وقتي فرستادي در
Cpanel>file manager
روي فايل مورد نظر اشاره كني گزينه جديد مي بيني كه به شما اجازه مي ده فايل زيپ رو در هاست باز كني اينطوري كارت خيلي سريع مي شه
از اين روش خصوصا براي تست بسته هاي جديد اپن سورس كه نياز به فرستادن ميل دارن
اگه روي لوكال
SMTP SERVER
نداشته باشي مي توني استفاده كني و ببيني اين بسته ها چقدر مفيدن
چرا از
Cute Ftp
استفاده نمي كني كه كمتر مشكل داره
اين تم زيتون ثاراله خيلي قشنگه

آقا sarallah سلام!

من نميدونم كه چرا در قسمت موضوعات وقتي عنوان مقاله از يه حدي بيشتر بشه . بقيه عنوان رو نمياره!!!!

نميدونم چيكار كنم؟!!

ميشه كمكم كني؟؟

راستي همين مشكل رو هم با نظر سنجي دارم!

يه كم كه عنوان بزرگ بشه : آخرش :‌a/ ميزنه و بقيه عنوان نظر سنجي رو نمياره!!!

ميشه يه yahoo messenger id به من بديد باهاتون يه چت بكنم؟؟؟!!!!

آخه بدجور كارم گيره!!!

Pooriya_Online

Active Member
آقايون من همه اون كارايي رو كه شما گفتين رو انجام دادم. DB رو هم ساختم فقط يه مشكل هست وقتي توي اينستال ارسال رو ميزنم صفحه بعدش يه جدول مستطيل شكل به طول زياد و عرض كم مياد كه خالي هم هستش. و ديگه اينكه Home Pagam بلنك هستش.

چيكار كنم؟ باي

Pooriya_Online

Active Member
Pooriya_Online گفت:
آقايون من همه اون كارايي رو كه شما گفتين رو انجام دادم. DB رو هم ساختم فقط يه مشكل هست وقتي توي اينستال ارسال رو ميزنم صفحه بعدش يه جدول مستطيل شكل به طول زياد و عرض كم مياد كه خالي هم هستش. و ديگه اينكه Home Pagam بلنك هستش.

چيكار كنم؟ باي
افرادي كه اين پي-اچ-پي رو نصب كردينُ كمك.

sarallah

Member
آقا مطمئن هستي كه db رو درست كردي؟
در ضمن بابت ديشب هم شرمنده ٬ دي سي شدم (اكانتم تموم شد ) ديگه نتونستم بيام
موفق باشيد

Pooriya_Online

Active Member
سلام

آقا بله مطمنم كه درست كردم خودتون ببينيد:

Cpanel.gif

Pooriya_Online

Active Member
راستي اسم DB و UserName رو به لحاظ امنيتي پاك كردم. (البته توي عكس)

درضمن من محل قرار گيري (host) رو روي Localhost ميزارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا