فارسي نوك 7.3 رايگان رو دانلود كنيد ...

سلام
من این نسخه رو یک هفته پیش گرفتم..
آدرس جدید رو میشه برام بگید.
ممنون

123456

Member
یک انتقاد

دوستان فکر کنم کمی کم لطفی می کنند.
بابا این بنده خدا نشسته و با کلی زحمت این نوکه را فارسی کرده و من فکر می کنم کمی کم لطفیه دوستان باشد که بخواهند اشکالات شخصی در نصب را اینجا مطرح کنند.
دوستان در نصب برنامه نوکه باید همه بدانند که این برنامه طوری طراحی شده که روی سیستم استاندارد کار کند حالا اگر تنظیمات کامپیوتر و یا سرور شما استاندارد نیست بهتر است آن را بخشهای مربوطه مطرح کنید.
و چند توضیح هم لازمه:

1> در مورد فایل farsinuke.sql شما فقط کافیه که فایل ارگینال نوکه را ضبط کنید و از فایل nuke.sql استفاده کنید و همان کار را می کند.

2> دوستانی که قبلا سایت نوکه داشتند و می خواهند آپدیت کنند هم برای اینکه مجبور نشوند که همه جدولهای بانک اطلاعاتی را پاک کنند می توانند از فایلهای آپدیت که در نوکه ارگینال وجود دارد استفاده کنند و آن را بریزند رو سرورشون و بعد بازش کنند.

3> فایل فارسی شده نوکه بعضی از فایلها را ندارد که شما می تواند برای بدست آوردن آنها از نوکه ارگینال استفاده کنند و فارسی شده آن با ارگینالش فرقی ندارد در کل تمام فایلهایی که باید فارسی بشود در فارسی نوکه فارسی شده و تازه تاریخها هم شمسی شده و آنهایی هم که نبوده بدانید یا نیازی به فارسی شدن نداشتن و یا اینکه لزومی به بودنشون در برنامه دیده نشده.

و اما چند تا اشکال در سایت وجود دارد که آن هم خودتان می توانید به راحتی بر طرف کنید کخ در زیر بهش اشاره می کنم.

1> در بعضی از قسمتها از راست به چپ نشده که شما براحتی می توانید اینکار را انجام بدهید.

1> بلوک چرخش آخرین نوشته های در برنامه نبوده که می توانید آن را از نسخه های دیگر بردارید و استفاده کنید.

1> قسمت یادبودها و بلوک مربوط به این بخش با هم هماهنگی ندارد و این نکته را هم بگویم که این بخش با فارسی نوکه 6.5 تغییراتی دارد و پیشنهاد می کنم برای استفاده از بخش یادبودها از همان فارسی نوکه قدیمی استفاده کنید. ولی برای آنهایی که می خواند فرق این یادبوها را با نسخه قبلی بدانند این است که ترجمه جدید تمام تاریخها را به شمسی وارد بانک اطلاعاتی می کند و فکر کنم اشکالش درست همینجاست. ولی در فارسی نوکه قبلی همه تاریخها به میلادی ثبت می شود و هنگام نمایش به شمسی تبدیل می شد.

این اشکالات این ورزیون جدید که اگر بخواهیم قضاوت کنیم می بینیم که کارهای اصلی انجام شده و این اشکالات کوچیک هم با کمی وقت توسط خود کاربر برطرف می شود.

پس دیگر لزومی ندارد که اگر به طور مثال بلوک آمازون که تا حالا من ندیدم کسی از آن استفاده کند در سایت نیست بیایید و اشکال بگیرید و یا اگر فایل اینستال روی سرور شما کار نمی کند فکر کنید که حتما اشکال دارد چون همان فایل اینستال را من در ائولین نسخه فارسی نکه که آمد بیرون امنحان کردم و کار کرد.

پس لطفا فقط اگر فکر می کنید مشکل امنیتی در برنامه وجود دارد بنویسید و کاری نکنید که این بیچاره از کارش پشیمون بشود.

راستی این هم بگویم که من اصلا این ثاراالله را نمی شناسم و اگر چه با اسمش زیاد حال نمی کنم اما دمش گرم باز هم این برنامه را فارسی کرد. :wink:

a3m00n

Member
Re: یک انتقاد

123456 گفت:
بابا این بنده خدا نشسته و با کلی زحمت این نوکه را فارسی کرده و من فکر می کنم کمی کم لطفیه دوستان باشد که بخواهند اشکالات شخصی در نصب را اینجا مطرح کنند.
دوستان در نصب برنامه نوکه باید همه بدانند که این برنامه طوری طراحی شده که روی سیستم استاندارد کار کند حالا اگر تنظیمات کامپیوتر و یا سرور شما استاندارد نیست بهتر است آن را بخشهای مربوطه مطرح کنید.
پس لطفا فقط اگر فکر می کنید مشکل امنیتی در برنامه وجود دارد بنویسید و کاری نکنید که این بیچاره از کارش پشیمون بشود.

راستی این هم بگویم که من اصلا این ثاراالله را نمی شناسم و اگر چه با اسمش زیاد حال نمی کنم اما دمش گرم باز هم این برنامه را فارسی کرد. :wink:

با درود به دوستان قطعا فرمایشات دوست عزیز همگی درست است و من شخصا از آقای سارالله تشکر و قدر دانی کردم .

اما سار الله عزیز لطفا اگر فکر میکنید که اگر برای اون کاری که میخواهم انجام دهم یعنی برداشتن جدول مشخصات خبر و گذاشتن ادامه مطلب زیر اصل خبر فکر میکنید که در فایل news/index.php باید تغییراتی انخام دهم چون به گفته یکی از دوستان تمام مشخصات اضافه در جدول مشخصات خبر را از همان فایل پاک کردم و درست شد لطفا دوستان دیگر اگر نظری دارند بفرمایند

با سپاس پیروز و سر بلند باشید

ما پیروزیم اگر با هم باشیم و چون حق با ماست

a3m00n

Member
با درود دوستان گرامی به هر حال موفق به انجام کاری که میخواستم شدم با سپاس از آنها که یاری کردند و آنهائی که یاری نکردند باز برای فارسی نمودن نوک 7.3 از ساالله گرامی تشکر دارم

اینجا ملاحظه کنید

با سپاس پیروز و سر بلند باشید

ما پیروزیم اگر با هم باشیم و چون حق با ماست

sarallah

Member
Re: یک انتقاد

123456 گفت:
و چند توضیح هم لازمه:

1> در مورد فایل farsinuke.sql شما فقط کافیه که فایل ارگینال نوکه را ضبط کنید و از فایل nuke.sql استفاده کنید و همان کار را می کند.

2> دوستانی که قبلا سایت نوکه داشتند و می خواهند آپدیت کنند هم برای اینکه مجبور نشوند که همه جدولهای بانک اطلاعاتی را پاک کنند می توانند از فایلهای آپدیت که در نوکه ارگینال وجود دارد استفاده کنند و آن را بریزند رو سرورشون و بعد بازش کنند.

3> فایل فارسی شده نوکه بعضی از فایلها را ندارد که شما می تواند برای بدست آوردن آنها از نوکه ارگینال استفاده کنند و فارسی شده آن با ارگینالش فرقی ندارد در کل تمام فایلهایی که باید فارسی بشود در فارسی نوکه فارسی شده و تازه تاریخها هم شمسی شده و آنهایی هم که نبوده بدانید یا نیازی به فارسی شدن نداشتن و یا اینکه لزومی به بودنشون در برنامه دیده نشده.

و اما چند تا اشکال در سایت وجود دارد که آن هم خودتان می توانید به راحتی بر طرف کنید کخ در زیر بهش اشاره می کنم.

1> در بعضی از قسمتها از راست به چپ نشده که شما براحتی می توانید اینکار را انجام بدهید.

1> بلوک چرخش آخرین نوشته های در برنامه نبوده که می توانید آن را از نسخه های دیگر بردارید و استفاده کنید.

1> قسمت یادبودها و بلوک مربوط به این بخش با هم هماهنگی ندارد و این نکته را هم بگویم که این بخش با فارسی نوکه 6.5 تغییراتی دارد و پیشنهاد می کنم برای استفاده از بخش یادبودها از همان فارسی نوکه قدیمی استفاده کنید. ولی برای آنهایی که می خواند فرق این یادبوها را با نسخه قبلی بدانند این است که ترجمه جدید تمام تاریخها را به شمسی وارد بانک اطلاعاتی می کند و فکر کنم اشکالش درست همینجاست. ولی در فارسی نوکه قبلی همه تاریخها به میلادی ثبت می شود و هنگام نمایش به شمسی تبدیل می شد.

این اشکالات این ورزیون جدید که اگر بخواهیم قضاوت کنیم می بینیم که کارهای اصلی انجام شده و این اشکالات کوچیک هم با کمی وقت توسط خود کاربر برطرف می شود.

پس دیگر لزومی ندارد که اگر به طور مثال بلوک آمازون که تا حالا من ندیدم کسی از آن استفاده کند در سایت نیست بیایید و اشکال بگیرید و یا اگر فایل اینستال روی سرور شما کار نمی کند فکر کنید که حتما اشکال دارد چون همان فایل اینستال را من در ائولین نسخه فارسی نکه که آمد بیرون امنحان کردم و کار کرد.

راستی این هم بگویم که من اصلا این ثاراالله را نمی شناسم --------------------------------- اما دمش گرم باز هم این برنامه را فارسی کرد. :wink:
ممنون :arrow:

آقا سعادتمند شما از همون لينك قبلي دانلود كن فايلش اصلاح شده هست
http://www.rashtmarket.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=5

با سلام
آقا ممنونم .من همون روز اونو دانلود کردم...
منم مثل بقیه بچه ها از این زحمتی که کشیدی قدر دانی می کنم وامید آن دارم که یه روزی منم بتونم یه گوشه ای از زحمات شما را جبران کنم..

faizhk

Member
من همه توپيك ها رو خوندم اما به هر صورت جواب يك مسأله رو پيدا نكردم و اون اينكه در قسمت داخل شدن كاربر و يا مدير عكسك كود سيكوريتي نمي آد. شايد ويرژن 7.3 از اين استفاده نكرده و يا اينكه صرف در فارسي آن حذف گرديده.

sarallah

Member
-خواهش ميكنم قابل شما رو نداشت ....

-عزيز جان اگه خونده باشي بايد متوجه شده باشي كه از دو حالت خارج نيست :
1- شما از نسخه قبلي دانلود استفاده ميكنيد
2- فايل config.php رو درست اديت نكرديد

با تشكر
ثارالله

faizhk

Member
sarallah گفت:
-خواهش ميكنم قابل شما رو نداشت ....

-عزيز جان اگه خونده باشي بايد متوجه شده باشي كه از دو حالت خارج نيست :
1- شما از نسخه قبلي دانلود استفاده ميكنيد
2- فايل config.php رو درست اديت نكرديد

با تشكر
ثارالله

مي بخشيد من اول متوجه نشده بودم كه توي اين ويرژن $gfx_chk تو فايل كنفيگ است چون قبلاً از 6.5 استفاده مي كردم. الان وقيتكه داخل سيستم مديريت ميشم، اون عكسك كود سيكرتي رو مي بينم، اما وقتيكه كاربر ميخواد داخل شود، او نيستيش

faizhk

Member
sarallah گفت:
شما فايل config رو باز كن و مقدار $gfx_chk رو مساوي با 7 قرار بده

مرسي. هيچ وقت اينقدر خينگ نشده بودم. همه چيز اونجا نوشته بوده، اما من نخونده بودم

a3m00n

Member
با درود مجدد به دوستان

دوست عزیز آقای سارالله من دوباره مزاحم شدم وباید مرا ببخشید که مجبور میشم که وقت شما را بگیرم باز به دو نکته بر خوردم که امیدوارم که مرا راهنمائی کنید
1 در مورد کد سيكرتي در ابتدا باید بگویم که من بلوک یوزر اینفو را عوض کردم ویک یوزر اینفو جدید نصب کردم در ابتدا من در تمام قسمتهای سایت برای ورود کد سیکرتی را داشتم و مشکلی نبود اما به یکدفعه نمی دانم که چی شد در صفحه اول در همان یوزر اینفو دیگر کد سیکرتی رفت و بجای آن یک چهار خانه آمد با یک ضرب در قرمز اما با این حال به غیر از همین قسمت تمام قسمتهای دیگر کد سیکرتی موجود بود و چون نتوانستم که راه حلی بیابم مجبور شد که از طریق فايل config و وارد کردن عدد 0 بطور کامل از کد صرف نظر کنم حال لطفا اگر راه حلی برای این مشکل به نظرتان میرسد بفرمائید

2 دوست گرامی اشکال دیگر که به آن بر خوردم این که در قسمت مدیریت دریافت فایل زمانی که حجم فایل را وارد میکنید عدد مورد نظر تغییر میکند و چیز دیگری به نمایش در می آید این مشکل را من در سایت دوستان دیگر که نوکی که شما زحمت فارسی نمودن آن را کشیدید نیز مشاهده کردم لطفا اگر در این مورد نیز راهنمائی کنید ممنون و سپاسگذار شما خواهم شد

پیروز و سرفراز باشید

ما پیروزیم چون با هم باشیم و چون حق با ماست

سلام !

آقا ميشه بگيد چطوري ميشه توي موژول sections هم مثل موژول topics تاريخ و ساعت رو وارد كرد؟؟؟

آقا سارالله كمك!!!

a3m00n

Member
با درود
دوست نازنين سارالله محل نمي زاره ديگه مثل اینکه خسته اش کردیم دوست عزیز سارالله جواب مارا نیز اگر ندهی باز برای کاری که کردی از شما قدردانی میکنیم :lol:

پیروز و سر بلند باشید

sarallah

Member
سلام
آقا شرمنده
a3m00n : در باره مشكل شما اين كه ساختار بعضي از قسمتهاي نوك تغيير كرده مثل قسمت هاي لاگين ٬ شما نميتونيد بعضي از بلوكهاي قديمي نوك رو بدون تغيير استفاده كنيد
درمورد حجم فايلها هم ٬ شما در ادمين حجم فايلها رو به بايت وارد ميكنيد و موقع نمايش به كيلو بايت نمايش داده ميشه

devilscholar : آقا چاكريم ...!
در مورد سوال شما هم ٬ اون ماژول اصلا تاريخ نداره و شما اول بايد به جدول مربوط بهش بريد و يه فيلد تاريخ اضافه كنيد و بعد در موژل مربوطه قسمتي كه مطالب رو وارد جدول ميكنه شما تاريخ رو هم اضافه كنيد (به ميلادي ) و موقع نمايش با توابع تبديل به شمسي تبديلش كنيد و نمايش بديد

a3m00n

Member
با درود به دوستان گرامی

درمورد حجم فايلها هم ٬ شما در ادمين حجم فايلها رو به بايت وارد ميكنيد و موقع نمايش به كيلو بايت نمايش داده ميشه
سارالله عزیز نه اینطور نیست این مشکل به این صورت که من وقتی حجم را وارد میکنم 1500 بایت زمانی که به قسمت دریافت فایل میروم حجم زده 1470 مثلا یک همچین تغییری میده

اما دوستان این سایت IRANPORTALS خیلی تبلیغ بلوکهای کشوئی خودشو میکرد من به صورت آزمایشی بر روی سایت خودم اجرا کردم هر کس خواست براش میفرستم برید نگاه کنید و نظر بدید البته همانطور که گفتم آزمیشی است باید تکمیل شود
اگر خواستید بلوکها را ببینید اینجا کلیک کنید

پیروز و سربلند باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا