saadatmand
Member
سلام
من این نسخه رو یک هفته پیش گرفتم..
آدرس جدید رو میشه برام بگید.
ممنون
من این نسخه رو یک هفته پیش گرفتم..
آدرس جدید رو میشه برام بگید.
ممنون
123456 گفت:دوستان فکر کنم کمی کم لطفی می کنند.
بابا این بنده خدا نشسته و با کلی زحمت این نوکه را فارسی کرده و من فکر می کنم کمی کم لطفیه دوستان باشد که بخواهند اشکالات شخصی در نصب را اینجا مطرح کنند.
دوستان در نصب برنامه نوکه باید همه بدانند که این برنامه طوری طراحی شده که روی سیستم استاندارد کار کند حالا اگر تنظیمات کامپیوتر و یا سرور شما استاندارد نیست بهتر است آن را بخشهای مربوطه مطرح کنید.
پس لطفا فقط اگر فکر می کنید مشکل امنیتی در برنامه وجود دارد بنویسید و کاری نکنید که این بیچاره از کارش پشیمون بشود.
راستی این هم بگویم که من اصلا این ثاراالله را نمی شناسم و اگر چه با اسمش زیاد حال نمی کنم اما دمش گرم باز هم این برنامه را فارسی کرد.
ممنون :arrow:123456 گفت:دوستان فکر کنم کمی کم لطفی می کنند.
بابا این بنده خدا نشسته و با کلی زحمت این نوکه را فارسی کرده و من فکر می کنم کمی کم لطفیه دوستان باشد که بخواهند اشکالات شخصی در نصب را اینجا مطرح کنند.
دوستان در نصب برنامه نوکه باید همه بدانند که این برنامه طوری طراحی شده که روی سیستم استاندارد کار کند حالا اگر تنظیمات کامپیوتر و یا سرور شما استاندارد نیست بهتر است آن را بخشهای مربوطه مطرح کنید.
و چند توضیح هم لازمه:
1> در مورد فایل farsinuke.sql شما فقط کافیه که فایل ارگینال نوکه را ضبط کنید و از فایل nuke.sql استفاده کنید و همان کار را می کند.
2> دوستانی که قبلا سایت نوکه داشتند و می خواهند آپدیت کنند هم برای اینکه مجبور نشوند که همه جدولهای بانک اطلاعاتی را پاک کنند می توانند از فایلهای آپدیت که در نوکه ارگینال وجود دارد استفاده کنند و آن را بریزند رو سرورشون و بعد بازش کنند.
3> فایل فارسی شده نوکه بعضی از فایلها را ندارد که شما می تواند برای بدست آوردن آنها از نوکه ارگینال استفاده کنند و فارسی شده آن با ارگینالش فرقی ندارد در کل تمام فایلهایی که باید فارسی بشود در فارسی نوکه فارسی شده و تازه تاریخها هم شمسی شده و آنهایی هم که نبوده بدانید یا نیازی به فارسی شدن نداشتن و یا اینکه لزومی به بودنشون در برنامه دیده نشده.
و اما چند تا اشکال در سایت وجود دارد که آن هم خودتان می توانید به راحتی بر طرف کنید کخ در زیر بهش اشاره می کنم.
1> در بعضی از قسمتها از راست به چپ نشده که شما براحتی می توانید اینکار را انجام بدهید.
1> بلوک چرخش آخرین نوشته های در برنامه نبوده که می توانید آن را از نسخه های دیگر بردارید و استفاده کنید.
1> قسمت یادبودها و بلوک مربوط به این بخش با هم هماهنگی ندارد و این نکته را هم بگویم که این بخش با فارسی نوکه 6.5 تغییراتی دارد و پیشنهاد می کنم برای استفاده از بخش یادبودها از همان فارسی نوکه قدیمی استفاده کنید. ولی برای آنهایی که می خواند فرق این یادبوها را با نسخه قبلی بدانند این است که ترجمه جدید تمام تاریخها را به شمسی وارد بانک اطلاعاتی می کند و فکر کنم اشکالش درست همینجاست. ولی در فارسی نوکه قبلی همه تاریخها به میلادی ثبت می شود و هنگام نمایش به شمسی تبدیل می شد.
این اشکالات این ورزیون جدید که اگر بخواهیم قضاوت کنیم می بینیم که کارهای اصلی انجام شده و این اشکالات کوچیک هم با کمی وقت توسط خود کاربر برطرف می شود.
پس دیگر لزومی ندارد که اگر به طور مثال بلوک آمازون که تا حالا من ندیدم کسی از آن استفاده کند در سایت نیست بیایید و اشکال بگیرید و یا اگر فایل اینستال روی سرور شما کار نمی کند فکر کنید که حتما اشکال دارد چون همان فایل اینستال را من در ائولین نسخه فارسی نکه که آمد بیرون امنحان کردم و کار کرد.
پس لطفا فقط اگر فکر می کنید مشکل امنیتی در برنامه وجود دارد بنویسید و کاری نکنید که این بیچاره از کارش پشیمون بشود.
راستی این هم بگویم که من اصلا این ثاراالله را نمی شناسم --------------------------------- اما دمش گرم باز هم این برنامه را فارسی کرد.
sarallah گفت:-خواهش ميكنم قابل شما رو نداشت ....
-عزيز جان اگه خونده باشي بايد متوجه شده باشي كه از دو حالت خارج نيست :
1- شما از نسخه قبلي دانلود استفاده ميكنيد
2- فايل config.php رو درست اديت نكرديد
با تشكر
ثارالله
sarallah گفت:شما فايل config رو باز كن و مقدار $gfx_chk رو مساوي با 7 قرار بده
سارالله عزیز نه اینطور نیست این مشکل به این صورت که من وقتی حجم را وارد میکنم 1500 بایت زمانی که به قسمت دریافت فایل میروم حجم زده 1470 مثلا یک همچین تغییری میدهدرمورد حجم فايلها هم ٬ شما در ادمين حجم فايلها رو به بايت وارد ميكنيد و موقع نمايش به كيلو بايت نمايش داده ميشه