ــ --- برنامهاي براي تدوين فيلم ميخوام -- ــ

FashisT

Active Member
سلام دوستان
من در حال ضبط يك فيلم كوتاه هستم و بعد از اون تدوينشم خودم انجام ميدم.
من با برنامه media studio كار كردم و تا حدي جوابمو داده ولي گفتم بيام به شما بگم شايد بتونيد برنامه اي معرفي كنيد كه بتونه بهتر و حرفه اي تر باشه و افكتهاي رديف تري هم داشته باشه اگه سراغ داريد پس بگيد
منتظر نظارتتون هستم
:wink: :oops: :lol: 8) :arrow: :?
فعلا

saman2020

Member
fashist گفت:
سلام دوستان
من با برنامه media studio كار كردم و تا حدي جوابمو داده ولي گفتم بيام به شما بگم شايد بتونيد برنامه اي معرفي كنيد كه بتونه بهتر و حرفه اي تر باشه و افكتهاي رديف تري هم داشته باشه اگه سراغ داريد پس بگيد
منتظر نظارتتون هستم
فعلا

عزيزم از نرم افزارهاي سني استفاده كردي.
البته من لينك چندتاشونو گذاشتم شايد بكارت بياد افكت هاي زيادي داره .

saman2020

Member
fashist گفت:
سلام دوستان
منتظر نظارتتون هستم
فعلا

saman2020

Member
fashist گفت:
سلام دوستان
منتظر نظارتتون هستم
فعلا

ye_mojud

Member
سلام . براي تدوين فيلم و مونتاژ فيلمت از پريمير استفاده كن و از پلاگ اين هاي بوريس اف ايكس و هالي وود و ادوريج هم ميتوني در كنارش استفاده كني . در ضمن اگه افكت هاي خاصي رو ميخواي روي فيلمت اعمال كني افتر افكت بهترين گزينه هست . ولي فراموش نكن هيچ نرم افزار تدوين فيلمي به پاي پريمير نميرسه . اين رو براي اين ميگم كه با تمام نرم افزار هاي تدوين كار كردم و پريمير بهترين و پر قدرت ترين نرم افزار هست .
موفق باشيد و خدا نگهدارتون

FashisT

Active Member
عزيز پس اگه مشكلي تو تدوين پيش اومد ميتونيش حل كني ؟
مثلا فيلم درحين پخش سرعتش كم و زياد بشه يا معكوس حركت كنه و يا قرار دادن چند لايه روي هم و....
منظورمو گرفتي؟
يعني روت حساب كنم؟

فعلا

FashisT

Active Member
saman2020 گفت:
fashist گفت:
سلام دوستان
منتظر نظارتتون هستم
فعلا

ليكشو كجا كذاشتي؟ :?: :roll:

ye_mojud

Member
فاشيست عزيز اگه مشكلي بود بگيد تا جايي كه بتونم مطلب و مفهوم رو برسونم براتون ميگم . ولي قبلش بگيد كه با چه ورژن و نسخه اي از پريمير استفاده ميكنيد و دقيقا در حين كار چه نوع افكت و ويرايشي رو ميخواهيد انجام بديد .
سعي ميكنم تا جايي كه بشه كمكتون بكنم و در خدمتتون هستم . موفق باشيد وخدا نگهدارتون .

FashisT

Active Member
a Truth Seeking از بابت لين ممنون.
ye_mojud ان من هنوز نصب ردمش مالهمن 6.0 هست فقط حداقل سيستمس ه ميخواد نه يه ي ز اوليه سيتمي ه تو رندر ردن ي هفته طول نشه
مشخصات سيستم براي پريمر؟

مرسي
فعلا

Mandana

Active Member
شما ميتوني از نرم افزار avi 2gif استفاده كني.بعد روي فايل gif هرچي افكت كه خواستي بده بعد دوباره بكن avi.البته فكر نكنم به كار تو بياد ولي خوب...

FashisT

Active Member
!!!!!!!!!!!!!!!
عزيز ميدوني كيفيت چي ميشه؟
!!!!!!!!!!!!!!!!
ولي دمت گرم

فعلا

Mandana

Active Member
والله توي اطلاعاتش نوشته بود كيفيت رو تغيير نميده.بام من نميدونم.

arashsoft

Well-Known Member
vdub mod حرف نداره البته من پلاگين هاشو دارم
بخواي كار كني مي دمت

FashisT

Active Member
اره اره بده
اگه لينكشو داري بگو و پلاگين هاش
منتظرم
فعلا

iman_ebru

Active Member
آقا پريمر كارش حرف نداره. من باهاش يه موقعي كار ميكردم عالي بود.
ولي براي ذخيره 3 دقيقه فيلم 3 ساعت بايد بيرون براي خودم بگردم. يعني اينقدر كشش ميده.

راه حلي براي اين موضوع وجود داره؟

sambol

Active Member
ايمان جون اينطوريا هم نيست البته به سيستم هم بستگي داره اين پريمير جديده كه كارش توپه با فرمت wma ذخيره ميكنه كيفيت توپ براي سرعت بيشتر هم يه كارت كپچر بخر با 120 تومن يه دونه مخصوص پريميرز ميتوني جور كني

<3pehr>

Active Member
سلام
به نظر من هم از همه بهتر پريمير هست البته من خودم باهاش زياد كار نكردم اما يكي از دوستام كه كار مي كنه . منم وقتي كاراش و مي بينم خدايي كف مي كنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا