علت ري استارت شدن ناگهاني كامپيوتر چيست؟

saber83

Member
منظورتون از ترکیدگی خازن ها چیه؟
واقعا سیستمتون هنوز داره کار میکنه ؟
main شما اسمش چیه؟

Merott

Active Member
منظور اينه كه خازن‌ها باد مي‌كنن و بعدش يواش بواش اون قسمت بالاي خازن باز ميشه و به اصطلاح خازن مي‌تركه!!!:neutral:
من Mainboard رو عوض كردم... و گرنه الآن نميتونستم بيام اينجا پست ارسال كنم.
Main من Soltek بود...
البته‌ اين رو هم بگم كه اوايل كه اين مشكل پيش اومده بود كامپيوتر خيلي كم ريستارت مي‌شد و اذيت نمي‌كرد... ولي اين اواخر كه ديدم اوضاع خيلي خرابه پيگير شدم و فهميدم كه Mainboard داغون شده.

آخرین ویرایش:
منظور نشتی خازن هاست که اگر روی سر خازن ها را نگاه کنید میبینید که کمی باد کردند

در ضمن خازن های داخل پاور هم اگر نشتی داشته باشند این ایراد به وجود میاید

royal-music

Member
با سلام خدمت بر و بچه هاي عزيز مجيد آنلايني
من خيلي وقته دچار يه مشكلي شدم اونم اينه كه همون طوركه تو تصوير مي بينيد ولتاژي كه مقدارش هم3.3هست زود زود افت مي كنه و ميرسه به دور و بر 2.5 بعد كه يكمي هم افت كرد كامپيوتر بدون هيچ پيامي يكباره ريستارت ميشه گاهي هم اصلا ويندوز بالا نمياد.ميخواستم بدونم اصلا اين ولتاژ ولتاژ چيه؟وچطوري مي تونم اين مشكل رو حل كنم.الان كه دارم اين رو تايپ مي كنم چند بار پيام افت اين ولتاژ رو داده.
با تشكر از همه
http://www.freewebs.com/peymanonline/untitled.JPG

dark-man

Member
با سلام خدمت دوستان ...
آقا من شركت يكي از دوستانم كامپيوتر منشي را روشن كه مي كنيم ...صفحه استارت ويندوز را مي آورد( آن نواري كه چند خانه در آن هي مي روند و مي آيند ) وسپس دستگاه ري استارت مي شود ....
من هم از safe mode و هم از last known good رفتم ولي درست نشدش حتي هارد را به يك كامپيوتر ديگه وصل كردم و اسكن ديسكش هم كردم ولي باز هم نشدش ...
متاسفاته چون كامپيوتر هم به صورت شبكه به بقيه وصل است نمي توانم فرمتش كنم ...
كسي از دوستان هستش كه بتونه منو راهنمايي كنه ؟؟؟؟

Kintaro

Member
دماي سي پي يو براي p4 3.2 2m چقدر بايد باشه ؟ سيستم من تازه جمع كردم با اينكه خيلي به روز است ولي كند بوده و بايد ريستارت شود PLZ HLP ME

آخرین ویرایش:

hanck

New Member
سلام
من cpu کامپیوترم عوض کردم سیستم وقتی به اینترنت میرفتم ریست میشد بعد یکی از دوستان گفت از کارت صدات کارت صدا هم درآوردم ریست نشد ولی الان من کارت صدای دیگه انداختم وقتی در اینترنت هستم یه فایل مدیا مخوام نگاه کنم سیستم بدون هیچ کاری ریست میشه در ضمن پاور عض کردم حداقل میدونم از برق نیست و فنهای زیادی به کار بردم پس از گرم شدن سیستم نیست bios آپ
لطفا راهنمایم کنید

arash66110

New Member
ریستارت شدن کامپیوتر

سلام. من هر وقت کامپیوترم مدتی روشن هست و همزمان چندتا برنامه اجرا میکنم ریستارت میکنه.
و مدام ریستارت میکنه تا وقتی که کامپیوتر رو خاموش کنم. بدون خاموش کردن مدام ریستارت میکنه.
وقتی خاموش کردم بعد 5 دقیقه روشن کنم کار میکنه ولی باز چندتا برنامه اجرا کنم دوباره شروع میکنه به ریستارت.
علتش چی میتونه باشه با تشکر؟

جدیدترین ارسال ها

بالا