عكاسي از بچه‌ها هم لذتي داره

iman_flash

Active Member
آقا ما يه دختر دايي كوچولو داريم خيلي خوش عكسه
اصلا آدم خوشش مياد ازش عكس بگيره
هر مدل ژستم كه بخواي عين آدم بزرگا واست مياد
چند روز پيشا تولدش بود چند تا عكس ازش گرفتم... ببينيد چطوره

[align=center:f6de2611b0]
pic01.jpg

pic02.jpg

تو آتليه نيستا... تو خونه پرده بك‌گراند گذاشتيم
pic03.jpg

pic04.jpg

pic05.jpg

pic06.jpg

pic07.jpg

pic08.jpg

اينم پارسال ازش گرفته بودم
pic09.jpg

[/align:f6de2611b0]

ارادت

black-die

Active Member
اقا عكس هاي خوبي شده .. فقط اگه ممكنه يكم درباره دوربينت توضيح بده ... ممنون

iman_flash

Active Member
اين دوربين خودم نبود واسه همين مدلشو دقيق نميدونم... ولي از همين زنيت معمولياست
لنز خاصي هم نداره

H-assan

Well-Known Member
مهرداد برو پيش دكتر

يك بار صحفه رو refresh كن شايد جواب داد اگر نداد مشكل از سيتم تو

iman_flash

Active Member
من عكسا رو همونجا كه لوگوم هست گذاشتم اگه لوگوي منو ميبيني بايد عكسها رو هم ببيني

زيبان . اما در مواردي اشكالاتي ديده ميشه. يك نكته كوچيك در بين اونها : سعي نكن نور و مستقيم به هدف بتابوني كه سايه اي به اون پرنگي ايجاد : يك راه تكنيكي پركاربرد در بين حرفه اي ها: از يك تيكه پارچه كاملا سفيد به اندازه تشخيصي مثلا با تنه شخص مقابل يا هرچي در كنار و با زاويه اي خاص نسبت به دوربين و شي ... استفاده كن و نور و يا از طريق رفلنكس به اين پارچه ها و يا از پشت اونها به شي بتابون (اين بحث خيلي وسيع و طولاني است كه در وقت كم ما نميگنجد)... و يه چيزي آقا روتوش ندارن بعضياشون؟ :wink:
در كل تا ميتوني عكس بگير . هيچ چيزي نميتونه جاي تجربه رو بگيره ...
مرسي
موفق باشي
بهروز

iman_flash

Active Member
آقا بهروز خيلي ممنون از توضيحاتت... اگه ممكنه بگيد كه كدوم رو از همه بيشتر ميپسنديد
در ضمن من هم خيلي تو نور دادن حساسم و سعي ميكنم كه نور مستقيم نباشه و... ولي تو اون شلوغ پلوغي رعايت تمام نكات هم سخته هم وقت گير... ولي مثلا تو عكس سوم كه آخر شب سر فرصت گرفتم خيلي روي نور كار كردم...
در ضمن آقا به هيچ وجه هيچكدوم روتوش نشده

آقا مهرداد اگه فيلتر شديد از اين ip و پرت استفاده كنيد... سرعتش خوبه
IP: 216.148.246.69
Port: 8000

توسط مهرداد سماواتي در تاريخ 5/1/1383 ساعت 23:02 ويرايش شد.(به دليل نامربوط شدن اين قسمت با تاپيك)
خوب ايمان جان :
در عكس سوم (همون كه چتر دستشه) باز حسي از تابش مستقيم ديده ميشه.. ولي به خاطر اشباع محيطي شي ها در روي سايه ها ديد كمتري رو ميدند . و در مورد نور دهي سعي نكن هيج وقت تمركز نور به يك جهت سوق داده بشه . مثلا سياهي و تاريكي در جهتي پر و در جهت ديگر روشن و فيد به سفيد .. اين عكسها در ذهنيت و تمركز دميج ايجاد ميكنند ...
باز هم مرسي كه به حرفهاي اين حقير توجه ميكنيد و براتون مهمه ... ممنون
بهروز

Tyros

Member
behrouzstar گفت:
توسط مهرداد سماواتي در تاريخ 5/1/1383 ساعت 23:02 ويرايش شد.(به دليل نامربوط شدن اين قسمت با تاپيك) .
خوب ايمان جان :
در عكس سوم (همون كه چتر دستشه) باز حسي از تابش مستقيم ديده ميشه.. ولي به خاطر اشباع محيطي شي ها در روي سايه ها ديد كمتري رو ميدند . و در مورد نور دهي سعي نكن هيج وقت تمركز نور به يك جهت سوق داده بشه . مثلا سياهي و تاريكي در جهتي پر و در جهت ديگر روشن و فيد به سفيد .. اين عكسها در ذهنيت و تمركز دميج ايجاد ميكنند ...
باز هم مرسي كه به حرفهاي اين حقير توجه ميكنيد و براتون مهمه ... ممنون
بهروز
آقا بهروز من ميخواستم بدونم شما در عكاسي سر رشته اي داريد. چون مطالبي رو كه نوشته ايد در سطح ميشه گفت حرفه اي بيان شده. درسته؟؟ :!:

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
www.24april1915.com
april24.gif

iman_flash

Active Member
سلام
توسط مهرداد سماواتي در تاريخ 5/1/1383 ساعت 23:00 ويرايش شد.(به دليل نامربوط شدن اين قسمت با تاپيك)

================

آقا بهروز گل
خيلي ممنون از شما كه تجربياتت رو در اختيار همه ميذاري
حتما سعي ميكنم تو نور پردازي بيشتر كار كنم
آقا چند تا از عكسايي كه خودت گرفتي رو بذار ببينيم استفاده كنيم

ارادت

davoodvajdi

Member
ايمان جان اين چند تا دونه عكسو بخاطر شما گذاشتمكه استفاده كنيد اگه خواستي بگو بيشترش كنم . در مورد عكس هفتمت از همه نظر عاليه هيچ كمو كاستي نداره
اين عكساي بچه خواهرم همش يه جينگيله شيطونه :wink: :wink: :twisted:

ddddd.jpg

ddddd4.jpg

ddddd5.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا