behrouzstar
Member
اول مرسي از دوست عزيز Tyros جان . بله بنده حدودا 2 سال تو كار عكاسي بودم و كاري جز عكاسي نميكردم و حتي ضررهاي بيشماري در راه يادگيري خوردم كه مهم نبودند و در سال هزاران عكس برميداشتم كه از نظر اشخاصي كه اين كاره بودند و به نوعي حرفه اي سطح بالايي داشتند . اما به دلايلي هم دوربين از دستم در رفت و هم سي دي هاي عكسم كه ضربه اي كه از اين جهت خوردم هيج وقت جبران نميشه. (راستي اين حرفا رو ديگه تو دلم بود گفتم بگم . شايد هيچ ربطي نداشته باشه اما سوالي بود كه گفتم اين جواب و بدم.)
اما احتمالا تا چند وقت ديگه دوربيني ميخرم كه راضي نيستم به داشتنش اما چه كنيم همينه ديگه!!!
اما هميشه من پيشنهاد ميكنم كه تا ميتونيد عكس بگيريد و تجربه كنيد تمام موارد رو ....
و يك راهي كه من كار مي كردم اين بود كه عكس نمونه خارحي رو ميديدم و سعي ميكردم مثل اون بشه ....
باز هم مرسي از لطفتون
مرسي
بهروز
اما احتمالا تا چند وقت ديگه دوربيني ميخرم كه راضي نيستم به داشتنش اما چه كنيم همينه ديگه!!!
اما هميشه من پيشنهاد ميكنم كه تا ميتونيد عكس بگيريد و تجربه كنيد تمام موارد رو ....
و يك راهي كه من كار مي كردم اين بود كه عكس نمونه خارحي رو ميديدم و سعي ميكردم مثل اون بشه ....
باز هم مرسي از لطفتون
مرسي
بهروز