اين معلومه تو از اين لابراتورهاي 3*4 خيابوني گرفتن! چه شكي خورده به بچه ! آخي!!
B behrouzstar Member May 2, 2004 #41 اين معلومه تو از اين لابراتورهاي 3*4 خيابوني گرفتن! چه شكي خورده به بچه ! آخي!!
davoodvajdi Member May 2, 2004 #42 اگه تونستي 50*60 بفرست اينجوري وضوح عكست كمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولي قشنگه <<<<<<<<<<
اگه تونستي 50*60 بفرست اينجوري وضوح عكست كمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولي قشنگه <<<<<<<<<<
ن نیلوفر_diba Member May 2, 2004 #45 میبینم که من ضایع شدم خفن بابا اینو چون با دوربین دیجی گرفتم اینجوری هست و چون 4 ماهه بود یکیش اینظوری شد
میبینم که من ضایع شدم خفن بابا اینو چون با دوربین دیجی گرفتم اینجوری هست و چون 4 ماهه بود یکیش اینظوری شد
davoodvajdi Member May 3, 2004 #49 بابا مهرداد جان از اين متا ديتا بيا بيرون مگه تو اتليه بدون فلاش عكس هم ميگيرن ؟؟؟ خوب از فلاش دوربين كه استفاده نشده فقط يه سيم سنكرون بهش وصل شده بايد هم بنويسه NO FLASH
بابا مهرداد جان از اين متا ديتا بيا بيرون مگه تو اتليه بدون فلاش عكس هم ميگيرن ؟؟؟ خوب از فلاش دوربين كه استفاده نشده فقط يه سيم سنكرون بهش وصل شده بايد هم بنويسه NO FLASH
S s_mehrdad68 Member May 3, 2004 #54 خيلي نازه! نيلوفر جان عكس دوميه انگار يك مقدار تاره!يا فوكوس نيست.عكس اوليه هم تا حدودي يكم همين طور! از همه چي بگذريم اينو بچسب عكس با اين سايز چه حجمي!نيلوفر كارت درسته
خيلي نازه! نيلوفر جان عكس دوميه انگار يك مقدار تاره!يا فوكوس نيست.عكس اوليه هم تا حدودي يكم همين طور! از همه چي بگذريم اينو بچسب عكس با اين سايز چه حجمي!نيلوفر كارت درسته
S s_mehrdad68 Member May 3, 2004 #56 اختيار دارين اين حرفا چيه؟ در ضمن يك نكته دو عكس آخري روي شونه بچه فوكوس شده دقت كن!(ديدي؟)
ن نیلوفر_diba Member May 3, 2004 #57 آره راست میگی ها بازم عکس دارم بفرستم استاد ؟ البته این عکس مال 1 سال پیش هست