عروس ننه ام ميشي !!!؟

Ghamnevis

Well-Known Member
چرا خر تو خر شد يهو ! كامي چيكار كردي باز ؟

فرزان جان ببين اجازه بده بحث را بيشتر باز كنم...

و تقریبا اعتراض خودم رو به همه مدیران گفتم از جمله خودت وقتی که مدیر بودی
ولله من هيچ چيز به ياد ندارم در اين مورد ! من هركس كوچكترين اعتراضي داشته نسبت به انجمن.. نظري ، پيشنهادي و ... بهش گوش كردم و جواب دادم !

من حاضرم در اين مورد قسم بخورم و كاربران ديگه هم شاهدند ! من توي پ.خ به هيچ كس كم محلي نميكنم و تا برطرف شدن كامل مشكل باهاش ادامه ميدم.. حتي مشكلاتي كه ربطي به من نداره.. مثل چطور آواتارم را عوض كنم.. يا امضا يا ... !
بقيه مديران را من نميدونم !

1.سایان جان خودت وقتی که مدیر بودی چرا حرفی نمیزدی ؟
تا از مدیریت استعفا دادی شروع کردی به غر زدن ؟ ( ناراحت نشی ها .. بزار منم یکم حرف دلم رو همینجا بگم .. خسته شدم بس که به مدیرا گفتم و پ** خودشون هم حساب نکردن )
2.سایان عزیز در زمان مدیریت خودت بارها و بارها چت کردت رو تو انجمن دیده بودم .. درسته هی میگفتی که دیگه داره میشه آف تاپیک و مثلا ناراحت بودی .. ولی بازم ادامه میدادی
3.آبتین هم هر روز اینجا پست میداد .. حالا که مدیر شده شما یک پست ازش دیدی ؟
1. فرزان جان شما ميدوني من حرفي نميزدم ؟ من وقتي مدير بودم در انجمن مديران بحث ها را پيش ميكشيدم نه اينجا ! در ضمن برادر من ! من غر نزدم ، حقيقت را گفتم كه ميبينيد اكثرا هم موافقند من جمله خود شما !
2. من مدير فوتوشاپ بودم و همه سعي ام را هم در بهتر كردن انجمن و نظم دادن بهش كردم و فكر ميكنم موفق هم بودم ! اگر من در تاپيكي هم آف تاپيك ميدادم همراهي بقيه بود ولي هيچ وقت اصراري در ادامه اش نداشتم ! ولي برام جالب هستش شما چرا به من اشاره مستقيم كرديد ؟ چون فكر ميكنم در همه اون تاپيك هايي كه من مشغول آف تاپيك دادن بودم كلي از كاربران ديگه هم مشغول بودند و اگر آف تاپيكي هم دادم در جواب بقيه بوده...
3. آبتين گفته بود كه يك هفته اي نميتونه بياد (قبل از مديريتش) ! پست ندادنش را به مدير بودنش ربط نديد.... ولي اگر منظورتون اينه كه من مدير خوبي نبودم كاملا حق با شماست و من جز بي كفايت ترين مديران اين انجمن بودم.

همون سامان عزیز که شماها میگفتین هر روز دعوا راه میندازه یا طرز برخوردش با اعضا بده میآرزید به کلی از کاربرانه فعال فعلی که اطلاعاتشون 1% سامان هستش...
مهرداد کوهی رو فراری دادین از اینجا
همینطور پوریا آنلاین ( که العان با یک یوزر جدید برگشته )
مستر موهی و کلی دیگه از اعضای سایت که تا وقتی اونا بودن هیچ بحث اضافی نبود .. آف تاپیک نبود .. بحث متفرقه نبود .. عکسهای متفرقه نبود .. خبرهای ایسنا اینجا نبود و ...
فرزان جان در اين مورد من تصميم گيرنده نيستم ! من فكر ميكنم كه مديران سايت در چطور اداره كردن انجمن هاشون مختار باشند.. من فكر ميكنم سامان از قوانين تخطي كرد ! همينطور مهرداد كوهي...
كسي منكر اطلاعات سامان نميشم ولي شماهم نبايد منكر اطلاعات بچه ها بشيد ! در ضمن وقتي سامان دوباره برگشت فكر ميكنم من جز اولين نفراتي بودم كه علي رغم مدير بودن بهش تبريك گفتم و خوش آمد ! خاطرتون كه هست ؟
ولي خوب با رفتارهاي سامان به هيچ وجه موافق نبودم و دليلش هم كاملا واضح هستش...
اما در مورد بقيه.. محي الدين هنوز هم اينجاست.. بقيه دوستان هم خودشون رفتند.. ولي در مورد آف تاپيك ! بود.. كم هم نبود از اتفاق ! در مورد بحث هاي متفرقه ، خبرهاي ايسنا و ... بله نبود ! چون اين انجمن ها نبود ! در عوض در انجمن هاي تخصصي اينگونه موارد ايجاد ميشد ! نه به اين شكل ولي دست كمي هم از اينها نداشت... (آرشيو نامه هاي اضافي كه مديران فقط بهش دسترسي دارند پر است از همين دست تاپيك ها !).

كل حرف من هم همينه ! چرا بايد خودمون زمينه را براي ايجاد چنين تاپيك هايي ايجاد كنيم ؟

در مورد پيش رفتن انجمن به سوي انجمن هاي غير تخصصي موافقم و دارم ميگم كه بايد قوانين انجمن متفرقه را تغيير داد و كلا با خاطيان برخورد كرد... وگرنه دير يا زود دوباره كاربران شروع به اعتراض ميكنند و دوباره بايد شاهد درگيري در انجمن هاي مختلف باشيم..

در كل فرزان جان..
اگر ميبيني من الآن و اينجا اين تاپيك را مطرح كردم دليلش اينه كه من خودم با ايجاد انجمن متفرقه موافقت كردم ! ولي فكر نميكردم تا اين حد سوء استفاده بشه..

ولي در كل ! من فكر ميكنم انجمن اين چند وقته خيلي آرام و خوب اداره ميشد و هيچ گونه مشكل خاصي هم نداشتيم.. حتي روند تخصصي انجمن ها هم بهتر از گذشته بود ولي خوب...

ممنونم ازت
سايان

mostafa_az

Well-Known Member
آبتين مشكل شخصي داشت كه ديگه پست نداد .

الان هم كه ديگه مدير نيست به خاطر همون مشكل شخصيشه .

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
1 فرزان جان اولا من با انجمن مترفه 100٪مخالف بودم

2. من تو ياهو با تو در رابطه با مشكلاته سايت حرفي نزدم همش اين بود كه تو لينك ميدادي ميگفتي نظر بده من هم ميخنديدم يا با شكلك جواب ميدادم اونم به خاطره اين بود كه واقعا سرم شلوغ بوده

3. چرا همه شما سنگه سامانوبه سينه ميزنيد ندونسته

كي سامانو فراريش داد خوبه كه آخره سر مشخص شد چه جور آدمي بود اگه ميشد آرشيو نشونت ميدادم ميفهميدي واقعا از اين حرفت خيلي متاسفم فرزان كه نفهميده اينجوري تهمت ميزني

سامان آدمه پري بود از نظره معلومات ولي راه روشش اشتباه بود و خيلي چيزهايه ديگه كه نه ميخوام و نه دوست دارم موضوع رو باز كنم

اگر شما مشكلاته سايت ميبينيد ما هم متوجه اين مشكلات هستيم و در اين رابطه با مديران بحث و تبادل نظر داريم همينجوري نيست كه بيخيال باشيم

در ضمن ما انجمن رو دوست داريم خيلي بيشتر از اون چيزي كه فكر ميكني هيچ منفعت مالي هم واسه ما نداره ولي با اين حال من افتخار ميكنم يه مجيد آنلايني هستم چون هم تو اين انجمن خيلي چيزارو ياد گرفتم و هم دوستاني خيلي خيلي خوبي پيدا كردم

تا اونموقع هم که یادم بیاد احتمالا یا این پست رو پاک کردین یا یوزر من بن شده

شما اينجوري فكر ميكنيد واقعا متاسفم فرزان جان

به هر صورت موفق باشي

علي

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
سايان جان فعلا كه به اين نتيجه رسيديم كه انجمن متفرقه رو ببنديم

موفق باشيد

علي

Ghamnevis

Well-Known Member
خوب اين يعني پاك كردن صورت مسيله نه حل اون !

فقط برخورد قاطع با خاطيان !

من نگفتم بودن انجمن متفرقه بده ! گفتم سوءاستفاده ازش نشه !
شايد مثلا يك كليپ آموزشي جالب باشه كه توي هيچ كدوم از انججمن ها نشه گذاشت ! بايد چكارش كرد ؟

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
خوب اين يعني پاك كردن صورت مسيله نه حل اون !

اين كار نبايد از همون اول انجام ميشد حالا هم كه انجام شد تنها راهش كشيدنه يه خطه قرمز دورشه

اين در واقع يه آزمايش بود كه اصلا هم خوب جواب نداد

علي

Ghamnevis

Well-Known Member
من مطمئن نيستم كه بستنش به نفع انجمن باشه !

ممكنه تاپيك ها از انجمن تخصصي سر در بيارند !

با يك تغيير در قوانين انجمن متفرقه و كمي محدود كردنش فكر ميكنم مشكل حل بشه... فقط نظارت و برخورد بيشتري ميخواد..

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
ولي ما متاسفانه اين نظرو نداريم سايان جان

در اين رابطه بحث شده و به اين نتيجه رسيديم كه فعلا اين انجمن تعطيل بشه و اگه خدا بخواد انجمن معرفي اعضا رو پيشنهاد بديم فكر كنم موثر تر از اين انجمن باشه

موفق باشيد

علي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام به همه دوستان

من با حرفهای سایان کاملا موافقم.

راستش ما زمانی که انجمن متفرقه رو راه اندازی کردیم قبلش در انجمن مدیران روی این موضوع بحث کردیم و نظر سنجی کردیم.
خب این چون نظر من بود بچه ها از من دلیل خواستند. من تنها دلیلی که آوردم و خب همین باعث شد نظر مدیران جلب بشه این بود که گفتم این انجمن رو راه میندازیم که بقیه انجمنها تخصصی بشه و اونها شلوغ نشن. چون این اواخر شاهد تاپیک های خیلی بی ربط بودیم و برای همین گفتم اگر یک همچین انجمنی داشته باشیم خب میتونیم نامه ها رو منتقل کنیم اینجا و یا اینکه اگر کسی خواست موضوع بی ربطی رو مطرح کنه در اینجا مطرح کنه.

اما متاسفانه الان با چیزایی که پیش اومد و صحبتهای جدیدی که با مدیران کردم دیدم که این نظر من اشتباه بوده چون که اون انجمن کاربردش عوض شد و یک سری تاپیک هایی که اصلا فکرشو نمیکردیم در این سایت باز بشه ، باز شد.

ما انجمن عکاسی متفرقه رو هم بستیم . به این دلیل که دیدیم مفهمو هنر عکاسی با این کار زیر سوال میره چون که این انجمن زیر انجمن هنر عکاسی بود و عکسایی که در اون انجمن قرار میگرفت ارتباطی با هنر عکاسی نداره ! و انتظار داشیتم این انجمن حداقل به سرنوشت اون دچار نشه.

خیلی از دوستان از بی قانونی و اجرا نشدن قانون صحبت میکردن. باید این نکته رو بگم که تمامی مدیران فوانین رو کاملا حفظ هستند اما دلیل اینکه خیلی موارد گوش زد نمیشه اون هم پیشنهاد من بود. به درخواست خیلی از کاربران در مورد سخت گیری های مدیران من اومدم به مدیران گفتم که همگی سعی کنید خیلی سخت گیری نکنید و کمی آزادی بدین که هر کس کاری که میخواد رو انجام بده و اگر خیلی مشکل ساز بود بعد بر خورد بشه. اما متاسفانه متاسفانه این موضوع هم به شکست بر خورد.

در هر صورت من حرفهای همه شما دوستان رو قبول دارم . میدونم که سایت از روند تخصصی بودن خودش خارج شده.

برای شروع تخصصی سازی انجمن امروز انجمنهای متفرقه عکاسی و متفرقه بطور کل از سایت حذف خواهند شد و دوباره قوانین برای تمامی کاربران اجرا خواهد شد. (نترسید بابا حالا من اینجوری حرف زدم فکر نکنید الان میخوایم همه رو بن کنیم :d :d هنوز هم زیاد سفتو سخت نخواهیم گرفت اما تمامی قوانین اجرا خواهند شد)

لطفا دوستان باز هم ما رو از نظرات خودشون بی نسیب نذارن. نظرات خودتون رو در مورد تعطیلی این انجمنها بگید

امیدوارم که دوستان هم همگی کمک کنند که بتونیم سایت خوب و پر باری داشته باشیم.

موفق باشید

مجید

آخرین ویرایش:

d@nial

Well-Known Member
Ghamnevis گفت:
با يك تغيير در قوانين انجمن متفرقه و كمي محدود كردنش فكر ميكنم مشكل حل بشه... فقط نظارت و برخورد بيشتري ميخواد..

حالا حالاها اين موضوع اينجا كار داره :neutral:

iman.prs

Active Member
سلام..
من اين جا .. از همه .. واقعا واقعا .. به خاطر تمام آف تاپيك ها و تخطي هام عذرخواهي مي كنم ... با اين كه مي دونم چند بار اين كار رو كردم ..!! ... ولي روند انجمن اين جوري شده! ؟! من ديگه واقعا سعي مي كنم كم تر خارج از بحث ها بشم...

انجمن هاي متفرقه (متفرقه و عكس هاي متفرقه!) .. هم اگه بسته بشن فكر كنم نتيجه اي داشته باشه!! .. ولي اگه مديران از به راه افتادن چنين تاپيك هايي توي جاهاي ديگه شديدا جلوگيري كنن...

ولي واقعا بايد با كاربران برخورد جدي بشه! .. ممكنه كه بگيد سايت خشك مي شه و كسي نمياد .. نه تا حدي كه اين شكلي بشه .. ولي در بعضي مواقع واقعا لازمه ... خيليا ميان هر كاري مي خوان مي كنن بعد يه چيزي هم طلبكارن! .. جدا از فحش و ....

به طور كلي..
من بهتره نظر ندم!...

بازم معذرت..
iman.prs

Ghamnevis

Well-Known Member
ممنون مجيد جان...

فكر ميكنم آخرين راه همينه !

كار كه داره دانيال... ولي خوب...

مجيد جان در ادامه همين تاپيك مطرح ميكنم...

خيلي از انجمن ها بي مدير هستند...

فرانت پيج.. اصول طراحي وب.. همين نظرات و پيشنهادات و نيازمنديها و .. و.. و ... ! بهتره براي همه مدير انتخاب كنيد و فكر ميكنم به اندازه همه اين انجمن ها هم كاربر خوب كه توانايي مدير شدن داشته باشه داريم...

پ.ن : امروز چهارشنبه است ها !!! :D :neutral: :-?

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
من به نوبه خودم به عنوانه يه كاربر نظرمه اينه كه يه انجمن به عنوان انجمن معرفي اعضا راه اندازي بشه و اونجا كاربرا تا حدودي به معرفي خودشون بپردازن و زمينه فعاليت و تخصصشون رو مشخص كنيد اين مورد باعث آشنايي كاربران با همديگر و همچنين مديران با كاربران و همچنين آشنايي با تخصص هايه هم ميشه كه اين باعثه نزديكي كاربرا با هم آشنايي بيشتر و بوجود آمدنه يه جوه دوستانه تر و تخصصي تر ميشه

موفق باشيد

علي

mostafa_az

Well-Known Member
حرف و عمل مديران با هم فرق كرده

يادمه اولين تاپيكي كه زدم تو انجمن فوتوشاپ بود و نظرخواهيميخواستم و اون موقع نظرخواهي رسم نبود .

بابك ساطلي تاپيكمو قفل كرد و همچين تشري بهم زد كه تا پنج شيش ماه جرات نكردم تاپيك بي مورد بزنم .
دليل اون هم اين بود كه بابك هر كاري ميگفت انجام ميداد . اما الان چي ؟ فقط ميترسونن ...

مخلصيم
مصطفي

d@nial

Well-Known Member
mostafa_az گفت:
حرف و عمل مديران با هم فرق كرده

يادمه اولين تاپيكي كه زدم تو انجمن فوتوشاپ بود و نظرخواهيميخواستم و اون موقع نظرخواهي رسم نبود .

بابك ساطلي تاپيكمو قفل كرد و همچين تشري بهم زد كه تا پنج شيش ماه جرات نكردم تاپيك بي مورد بزنم .
دليل اون هم اين بود كه بابك هر كاري ميگفت انجام ميداد . اما الان چي ؟ فقط ميترسونن ...

مخلصيم
مصطفي
بابك از بهترين مديرايي بود كه مجيد انلاين به خودش ديده بود

جاش واقعا خاليه

paramond

Member
به نظر من بايد تعداد مديران بيشتر بشه
زحمتش هم مجيد بايد بکشه

Ghamnevis

Well-Known Member
آفرين مصطفي جان !

حالا خودت مقايسه كن ! يك نفر كاربر فهيم داريم مثل خودت كه وقتي كار اشتباهي ميكنه مي پذيره.. يكي هم داريم كه تا تاپيكش قفل ميشه شروع ميكنه به داد و بيداد و ... !

در اينجور مواقع فكر ميكني تكليف مدير چيه ؟

پ.ن : داني ، امروز چهارشنبه بود :d

سايان

amirhomayoun

Active Member
آقا سلام . حالا اجازه هست منم یه چیزایی بگم؟ D-:

من بیشتر از 1.5 ساله که با مجید آنلاین آشنایی دارم. کاربر حرفه ای فوتوشاپ و 3Dmax هم نیستم . به همین دلیل تا حالا به خودم اجازه ندادم که تو تاپیکهای مربوط بهشون زیاد پست بزنم و بیشتر(فقط؟) استفاده کننده بودم . فکر کنم بتونم به عنوان یه بیننده سایت نظرم رو بگم. در این هیچ شکی نیست که مجید آنلاین از حالت حرفه ای بودن خودش خارج شده . این موضوع جدیدی هم نیست به نظر من از 6-5 پیش این اتفاق داشت میفتاد. حتی توی انجمن عمومی و وب هم این مطلب کاملا مشخصه . دیگه کاربران حرفه ای توی سایت نیستن ظاهرا . عموما دوستان تازه کاری هستن که به دنبال جواب سوالی میگردن که بارها و بارها توی فروم مطرح شده. این دوستان حتی روشهای جستجو رو هم نمیدونن . یعنی آماتور صرف! همین باعث شده که حتی سطح سوالها پایین بیاد . خیلی وقته در بخش نرم افزار تحرک کم شده کسی حال و حوصله معرفی نداره و .... در بخش فوتوشاپ آموزش کم شده. یکی میاد wallpaper شهید شهدا رو میذاره اون یکی یه عکسی رو که از یه جایی دزدیده به اسم خودش قالب میکنه و ... تاپیکهای مسخره (به سبک همین عروس ننه ام میشی!) زیاد شده و ... یه نکته که نباید فراموش کرد اینه که من شخصا با این تاپیکها نمیتونم مخالفتی داشته باشم . وقتی اسم انجمن هست متفرقه یعنی هرکس هرچیزی خواست بگه و در قالبهای دیگه نگنجید رو باید بیاد (و میتونه بیاد!)اون تو بگه . حالا میخواد آموزش پخت بوقلمون باشه میخواد خبر ترکیدن قورباغه ! ((-: اگه میخوایم درست شه باید از اصل درستش کنیم . به نظر من با حذف این انجمن سایت حرفه ای تر نمیشه .(من هیچ انس والفتی با این انجمن ندارم ها! شاید هیچ تاپیکی رو هم توش درست نکرده باشم!) حرفه ای شدن سایت به کاربرانشه. اگه تعداد کاربران حرفه ای(و میشه گفت حسابی!) سایت زیاد باشه وجود این انجمن هم هیچ مشکلی رو ایجاد نمیکنه ولی در نبود (کمبود) این جور کاربرا و مطالب حسابیه که خبر ترکیدن قورباغه ها تو ذوق میزنه.نمیدونم متوجه میشین چی میگم یا نه... فکر کنید ببینید چند وقته که چیز جدید از سایت یاد نگرفتید. نمیگم خیلی وقته ولی حداقلش اینه که حجم مطالب به درد بخور به شدت کم شده .

یه چیز دیگه همین عمل به قانونه که آقا مجید گفتن . بابا من شاید توی همین چند روز اخیر 5-4 تا تاپیک دیدم که باید به سرعت بسته میشدن. ولی کسی اعتنایی بهشون نکرده. اگه اهل فروم های دیگه هستین به اونا دقت کنین به محض این که کسی کاری خلاف قانون انجام میده بهش تذکر میدن . (مثلا ذکر email در تاپیکهای psforums ممنوعه ... به محض این (حالا نه به این سرعت !حد اکثر تا چند ساعت بعد!)که یکی Email رو تو متن تاپیک بنویسه میبینید که نوشته یه مدیری با رنگ قرمز توی نوشته طرف هست که ایمیل رو پاک کرده و تذکر داده که نباید email نوشته بشه.) این حالا یه مثال ساده بود ولی اینجا اصلا نظارت نیست .
میدونین شبیه چی میمونه؟ شبیه یه باغچه که اولش پر از گل و بوته و از این جور چیزاست . اولش باغبونه مواظبت میکنه ...آب و کود میده و ... خب همه گلها زیبان و سر حال. (این ماله 6-5 ماه پیشه) بعد باغبونه (به هر علتی) دیگه زیاد حواسش نیست .نتیجهش چی میشه؟ علفهای هرز شروع به رشد میکنن فضا و آب و خاک رو میگیرن . محیط باغچه ر زشت میکنن و پدر گلهای سالم رو در میارن بعد یه مدت دیگه از گلها اثری باقی نمیمونه و فقط علفهای هرز میمونن و باغبون!
{اوووووووف عجب مثالی زدما !ترکوندم! خودمم باورم نمیشه همه اینا رو من گفته باشم. }

یه چیز دیگه هم هست که مربوط خود ماهاست (کاربرا) اینو یه جای دیگه هم گفته بودم که خیلی عجیبه (و بده) که ماها توی یه محیط مجازی هم نمیتونیم همدیگه رو تحمل کنیم.علت رفتن کاربرای کاردرست (اسم هم نمیارم که مشکلی پیش نیاد!ولی همه یادمون هست اون 10-8-7 نفری رو که رفتن ) و کم شدن تعدادشون همین سوئ تفاهمها و بی احترامیها و .... است . شاید کسی زیادی رک باشه کس دیگه ای ممکنه تندخو باشه . اون یکی ممکنه خیلی خودمونی حرف بزنه و ... نباید این جور چیزهای مسخره باعث بشه که بخواهیم از هم انتقام! بگیریم یا کار برسه به فحش و فحش کاری. شمایی که قانون رو نخوندی و اومدی تبلیغ میکنی و کسی بهت تذکر میده باید ممنونش باشی نه این که توهین کنی ... بگذریم ... چقدر به هم بافتم. دیگه بسه . منم حالا یه پست دارم که نشون میده منم حرف زدم! دیگه نمیگن لالم!
به امید بهروزی!

album

Member
شرط داره!

شايد به خاطر اين هست كه يك مشت آدم بي مغز ( مثل من ) مثل من الاغشونو
فروختن كامپولوتر خريدن ....
----------------------------------------
حالا جدي جدي شرايط عروس مادر شما شدن چيه ؟؟؟ :cry:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا