بيا اين همه داره صحبت ميشه بحث ميشه دوست عزيز اين چه حركتي هستشalbum گفت:شايد به خاطر اين هست كه يك مشت آدم بي مغز ( مثل من ) مثل من الاغشونو
فروختن كامپولوتر خريدن ....
----------------------------------------
حالا جدي جدي شرايط عروس مادر شما شدن چيه ؟؟؟![]()
من نظرم اين هست كه بگذاريد انجمن متفرقه باز بمونه! در ضمن اين انجمن فكر مي كنم نبايد الزامأ كامژيوتري باشه , برای اثبات حرفم اون دو توضیحات رو بخونید:
در ضمن انها که می نویسم توضیحات خود انجمن هاست:
عمومی: بحث درباره موضوعات مختلف ذكر نشده در ليست انجمنهاي موجود
متفرقه:شما میتوانید مباحث گوناگون خود را در زمینه های مختلف با توجه به قوانین بخش در این انجمن مطرح کنید.
طبق تعریفی که گفته شده انجمن عمومی مربوط به مطالبی هست که ذکر نشده در انجمن های دیگه , خب چون اینجا انجمن های دیگه رو به کار برده می فهمیم که در مورد کامپیوتر هست.
ولی برای تعریف متفرقه گفته شده که شما میتوانید مباحث گوناگون خود را در زمینه های مختلف با توجه به قوانین بخش در این انجمن مطرح کنید
خب این میگه که در هر مسئله ای می تونه باشه! اینو برای اون افرادی گفتم که گفته بودند باید در مورد کامپیوتر بحث بشه در انجمن متفرقه!
حالا فرض کنیم که قوانین می گه که باید بحث کامپیوتری باشه , پس دیگه چرا شما در این صورت دو تا انجمن ساختین؟
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
از امروز این انجمن نیز برای کاربران باز شد و کاربران عزیز میتونند مطالب خودشون رو در این انجمن ارسال کنند.
توجه داشته باشید این انجمن فقط بدلیل مرتب شدن نامه ها و نظم پیدا کردن نامه های انجمنهای تخصصی ما ایجاد شده است !
مطالبی که در بخشهای دیگر امکان پست آنها نیست (از نظر ارتباط موضوع با آن انجمن) را میتوان در این انجمن ارسال کرد.
دوستان توجه داشته باشید هدف و فعالیت این سایت و انجمنها فقط آموزش گرافیک ، طراحی سایت ، برنامه نویسی و مسایل مربوط به این زمینه میباشد.
لطفا از هر گونه فعالیت های سیاسی و همچنین مباحثی که موجب بوجود آمدن نارضایتی دیگران از جمله مباحث مربوط به سکس ، فحش و بد و بیراه گفتن به دیگران ، تمسخر و کوچک کردن افراد و کلا مباحثی که در پیرامون این موارد باشد ، جدا خودداری نمایید.
امیدواریم با رعایت قوانین و مسایل مربوط به انجمنها ساعات خوب و مفیدی را انجمنهای ما داشته باشید.
(جهت دیدن قوانین انجمن بر روی لینک روبرو کلیک کنید : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=4159 )
خوش باشید
مجید