عروس ننه ام ميشي !!!؟

sambol

Active Member
album گفت:
شايد به خاطر اين هست كه يك مشت آدم بي مغز ( مثل من ) مثل من الاغشونو
فروختن كامپولوتر خريدن ....
----------------------------------------
حالا جدي جدي شرايط عروس مادر شما شدن چيه ؟؟؟ :cry:
بيا اين همه داره صحبت ميشه بحث ميشه دوست عزيز اين چه حركتي هستش
به نظر من اين انجمن خوبخ ولي به شرطي كه درست ازش استفاده بشه
مثل اتم ميمونه اين همه فايده داره :D ولي در عوض كشنده هم هست :-? بستگي داره دست كي بيفته و شخص كي باشه :neutral:

album

Member
من ترسیدم روی کسه دیگه ای مثال بزنم خطريه! و از آنجايي كه دیدم بنده از همه گردن نازک ترم!!... آخه میدونید بعضی از آقایون/خانومه/دوجنسه ها ؟؟؟خودشون تايپيك هايي دارن واويلا

آخرین ویرایش:

amirhomayoun

Active Member
\\\\\\\\اقایون و خانمها بنا به فرمایش سایان جان لطفا تاپیک رو از مسیرش منحرف نکنید /////////
متشکرم.

album

Member
بابا دموکراسی را رعایت کنید اومدیم یکی دو جنسه بود حکم شرعی اون چیه ؟
آخ ببخشيد ديگه تكرار نميشه! لطفا بريد سر اصل مطلب ...

آخرین ویرایش:

mostafa_az

Well-Known Member
به نظر من انجمن عكسهاي متفرقه بايد حذف بشه .
انجمن متفرقه هم بايد براي اعضا قفل باشه ولي براي مديران باز تا بتونن تاپيكهاي بي مورد رو داخل اون انتقال بدن .

مخلصيم
مصطفي

mostafa_az

Well-Known Member
بقيه انجمنها هم بايد بيشتر توسط مديران كنترل بشه و به طرز جدي تري با مسئله تاپيكهاي بي مورد برخورد بشه .

PC man

Active Member
واسه شروع خطبه :
دوست داشتن حقیقت هنر نیست بلکه حقیقت گونه بودن هنر است.

نظر همگي دوستان محترم و هر کدوم جاي بحث داره.همون طور که سايان عزيز گفت درسته كه اسم انجمن رو گذاشتن ؛تاپيک هاي متفرقه ؛ اما اين دليل نميشه كه هر كسي از اينجا رد شد يه تاپيك بي معنا و بي ربط با موضوع فاروم بزنه.اين تاپيك ها ايجاد شدن واسه تبادل علم و دانش كامپيوتر و حالا شايد چيزاي ديگه! :eek: نه اينكه اين جا مطرح كنين چرا طرف رفته بالاي برج.يا نظريه علمي كه چرا وزغ ها مردن :cry:

اگه قصدتون به انحراف كشوندن سايته بگين تا مديران يه طور ديگه با شما برخورد كنن. :mad:

بارها واسه من اتفاق افتاده كه يه تاپيكم حذف شده يا اينكه يه پستم توسط مديران ويرايش شده.بعدش كه دقت ميكردم مي ديدم كه كارم اتشباه بوده كه اينطور باهام برخورد شده.

غرور كاذب هم خيلي بيخوده كه طرف بياد بگه چرا تاپيك من حذف شد يا چرا قفل شد.(يه سري بزن به قوانين سايت بعد قضاوت كن).

مشكلي ديگه كه كاربران دارن انتخاب عنوان مناسب براي تابيك هست.يه اسم قلمبه سلمه واسه تاپيك ميزان بعد كه وارد تاپيك ميشم مي بينيم خبري نيست يا اينكه هدف از ايجاد تاپيك تبليغ سايت كاربر بوده.

تمام مديران نهايت سعي شون رو مي كنن تا يه سوال و جواب هاي كاربران رسيدگي شود.

اميدوارم منظورم رو از اين حرفا گرفته باشين. :cry:

به اميد موفقيت تمامي دوستان...
كوچيك همتون...صمد

black-die

Active Member
کامی جان ( بابا بزرگ ) من هر بار پستم رو میفرستادم دایرکت میشد به همین صفحه و پستم رو نمیدیدم اینجا فکر کردم نمیفرسته .. برا همین چند بار فرستادم ... خودم هم نتونستم پاکشون کنم .. بی زحمت خودتون زحمت پستهای اضافه رو بکشین..
کامی جان در مورد سامان : من سنگ اونو یه سینه نمیزنم .. در ضمن از بی احترامی های ایشونم با خبر هستم همونطور که چند بار به خود من بی احترامی کرد ولی فکر کنم اطلاعاتش به اون طرز حرف زدنش میآرزید

من از حمایت منظورم حمایت مالی بود بابا بزرگ عزیز ؟
منظورم این بود که میگفتند همه مدیرا زحمت میکشن و کسی کم نمیزاره برای انجمن و ... ( که منم منکر زحماتشون نیستم )

سايان جان اون حرفي كه ما زديم تو چت بوده نه تو پ.خ

1- سايان جان منظورم از غر زدن نق زدن نبود كه .. ( شايد كلمه مناسبي به كار نبردم )
2- سايان جان براي اين به شما اشاره مستقيم كردم كه اين قسمت حرف من رويم به شما بود ( چه كتابي ) .. بله درسته كه آف تاپيك فقط از جانب شما نبوده و بقيه هم همراهي ميكردند
3- شما مدير خوبي بودي و در اين هيچ حرفي نيست

سايان جان منم موافقم كه انجمن اين چند وقته خوب اداره شده و مشكل هم كم پيش اومده ولي از نظر تخصصي بودن تو اين مدت موافق نيستم
علي جان جداي اون بحث هاي لينكها و نظراتت در مورد مشكلات سايت و مشكلاتي كه من داشتم حرف زده بوديم..
منم افتخار ميكنم يك مجيد آنلايني هستم چون منم مثل خودت خيلي چيزا از اينجا ياد گرفتم .. برا همينم هست دلم ميسوزه كه ميبينم اين انجمن به جاي پيشرفت در جا ميزنه

در مورد يوزر هم تو اين مدت كه اينجا هستم كم نديدم بن كردن يوزر و ... شما هم متاسف نباش كه خودم نوكرتم

Ghamnevis

Well-Known Member
فرزان مطمئني از طريق مسنجر بوده ؟

چون من فقط جواب كساني را كه اد دارم ميدم ! اگر لطفكني تاريخ دقيقش را بگي ممنون ميشم (حول و هوش هم بگي ممنون ميشم) براي توجيه نميگم ولي من شك دارم كه من بوده باشم اون فردي كه ميگي !

به هر روي..

ممنونم از نظراتت...

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
فرزان جان تا جايي كه من يادمه تو اين انجمن مديران خيلي سخت گيري نكردن يعني يوزي رو به سرعت بن نكردن يا پستي رو در جا قفل كنن اگر هم كسي بن كردن بدون اون ديگه خيلي مشكل داشته كه به اين نتيجه رسيدن كه تنها راه بستن دسترسي اون يوز هست

فرزان جان تو پم با من در اين رابطه حرفي نزدي در اين رابطه حضوري با هم حرف زديم اونم تو نمايشگاه بود كه من هم نظرمو گفتم

يادته چه بلايي سرم آوردي :wink:

علي

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من نظرم اين هست كه بگذاريد انجمن متفرقه باز بمونه! در ضمن اين انجمن فكر مي كنم نبايد الزامأ كامژيوتري باشه , برای اثبات حرفم اون دو توضیحات رو بخونید:
در ضمن انها که می نویسم توضیحات خود انجمن هاست:
عمومی: بحث درباره موضوعات مختلف ذكر نشده در ليست انجمنهاي موجود
متفرقه:شما میتوانید مباحث گوناگون خود را در زمینه های مختلف با توجه به قوانین بخش در این انجمن مطرح کنید.
طبق تعریفی که گفته شده انجمن عمومی مربوط به مطالبی هست که ذکر نشده در انجمن های دیگه , خب چون اینجا انجمن های دیگه رو به کار برده می فهمیم که در مورد کامپیوتر هست.
ولی برای تعریف متفرقه گفته شده که شما میتوانید مباحث گوناگون خود را در زمینه های مختلف با توجه به قوانین بخش در این انجمن مطرح کنید
خب این میگه که در هر مسئله ای می تونه باشه! اینو برای اون افرادی گفتم که گفته بودند باید در مورد کامپیوتر بحث بشه در انجمن متفرقه!
حالا فرض کنیم که قوانین می گه که باید بحث کامپیوتری باشه , پس دیگه چرا شما در این صورت دو تا انجمن ساختین؟

Ghamnevis

Well-Known Member
يك انجمن داريم به اسم عمومي كامپيوتر به عنوان Help Desk كه براي سوالات عمومي كامپيوتر هستش...

انجمن متفرقه هم براي ساير موراد در نظر گرفته شد كه در حيطه انجمن هاي فعلي نميگنجه !
خود آقا مجيد هم گفتند كه فكر نميكرديم اينطوري برخورد كنند با اين انجمن و شاهد چنين تاپيكهايي باشيم !

براي مثال فرض كنيد من با بازي PES4 مشكل دارم ! انجمن مخصوص بازيهاي كامپيوتري داريم ؟ فكر نميكنم در چهارچوب مسايل عمومي هم بگنجه !

به هر حال فكر ميكنم در درك معناي متفرقه دچار مشكليم ! وقتي در يك محيط كه همه انجمنهاش تخصصي و مربوط به قسمتي خاص از دنياي كامپيوتر هستش يك انجمن به عنوان متفرقه ايجاد ميشه قطعا منظور متفرقه كامپيوتري است !

اگر قرار باشه جلوي انجمن فوتوشاپ هم بنويسيم اين يك برنامه كامپيوتري است فكر كنم فقط موجبات تمسخر خودمون را فراهم كرديم !

به هر حال هركس نظري داره.. و ما ها كه ميخوايم انجمن تخصصي تر بشه از نبود انجمن متفرقه خوشحال تر خواهيم بود..

black-die

Active Member
سايان جان من شما رو اد دارم .. تاريخشم يادم نيست

علي جان من بعد نمايشگاه تورو اد كردم برادر .. بعد نمايشگاه هم با هم حرف زديم در اين مورد
در ضمن من كه بلايي سرت نياوردم :دي

Ghamnevis

Well-Known Member
ولي من يادم اومد فرزان...

در مورد قالب براي وبلاگ باهام صحبت ميكردي ! درسته ؟ اين اولين و آخرين چتي بود كه ما با هم داشتيم ! چون من دقيقا چند وقت بعد از اون تا يكي دو ماه پيش مسنجر نداشتم و بهتر بگم اصلا باهاش كار نميكردم.. در ححد چك كردن آف ها و جواب ندادن بهشون !

توي اين دو سه ماه هم تمام چت هاي من محدود ميشه به مديران انجمن و شهرام و ايمان پارسا....

فكر ميكنم در اين مورد اشتباه ميكني...

(ببين چقدر منحرف شديما !)

فكر ميكنم اين تاپيك جوابش را گرفته يا ايجادش جواب داده !
و فكر ميكنم بحث هاي از اينجا به بعد كاملا اضافيست...

اگر موضوع ديگه اي هستش كه بايد راجع بهش بحث بشه بهتره تاپيك جديد ايجاد بشه...

با تشكر از نظرات همه دوستان
سايان

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
من هم همینو گفتم

موفق باشی

علی

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من نظرم اين هست كه بگذاريد انجمن متفرقه باز بمونه! در ضمن اين انجمن فكر مي كنم نبايد الزامأ كامژيوتري باشه , برای اثبات حرفم اون دو توضیحات رو بخونید:
در ضمن انها که می نویسم توضیحات خود انجمن هاست:
عمومی: بحث درباره موضوعات مختلف ذكر نشده در ليست انجمنهاي موجود
متفرقه:شما میتوانید مباحث گوناگون خود را در زمینه های مختلف با توجه به قوانین بخش در این انجمن مطرح کنید.
طبق تعریفی که گفته شده انجمن عمومی مربوط به مطالبی هست که ذکر نشده در انجمن های دیگه , خب چون اینجا انجمن های دیگه رو به کار برده می فهمیم که در مورد کامپیوتر هست.
ولی برای تعریف متفرقه گفته شده که شما میتوانید مباحث گوناگون خود را در زمینه های مختلف با توجه به قوانین بخش در این انجمن مطرح کنید
خب این میگه که در هر مسئله ای می تونه باشه! اینو برای اون افرادی گفتم که گفته بودند باید در مورد کامپیوتر بحث بشه در انجمن متفرقه!
حالا فرض کنیم که قوانین می گه که باید بحث کامپیوتری باشه , پس دیگه چرا شما در این صورت دو تا انجمن ساختین؟

Giant Monster عزیز،
در اولین نامه ای که در اون انجم ارسال شده یک سری نکات گفته شده.

من مجددا اون پیغام رو اینجا میذارم :

با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز

از امروز این انجمن نیز برای کاربران باز شد و کاربران عزیز میتونند مطالب خودشون رو در این انجمن ارسال کنند.

توجه داشته باشید این انجمن فقط بدلیل مرتب شدن نامه ها و نظم پیدا کردن نامه های انجمنهای تخصصی ما ایجاد شده است !
مطالبی که در بخشهای دیگر امکان پست آنها نیست (از نظر ارتباط موضوع با آن انجمن) را میتوان در این انجمن ارسال کرد.

دوستان توجه داشته باشید هدف و فعالیت این سایت و انجمنها فقط آموزش گرافیک ، طراحی سایت ، برنامه نویسی و مسایل مربوط به این زمینه میباشد.

لطفا از هر گونه فعالیت های سیاسی و همچنین مباحثی که موجب بوجود آمدن نارضایتی دیگران از جمله مباحث مربوط به سکس ، فحش و بد و بیراه گفتن به دیگران ، تمسخر و کوچک کردن افراد و کلا مباحثی که در پیرامون این موارد باشد ، جدا خودداری نمایید.

امیدواریم با رعایت قوانین و مسایل مربوط به انجمنها ساعات خوب و مفیدی را انجمنهای ما داشته باشید.
(جهت دیدن قوانین انجمن بر روی لینک روبرو کلیک کنید : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=4159 )

خوش باشید
مجید

مجید

H-assan

Well-Known Member
با سلام

باب دمتون گرم این چی بود بعد از 6 صحفه خونندن و کلی نظر خوب رو دیدن که همشون قابل احترام هست که کلی حال کردم با همه نظر ها از کاربرهای عزیز که توی این بحث به صورت جدی شرکت می کنن نظیر فرزان و پی سی من و مصطفی و چندتن دیگه جدا تشکر می کنم به عنوان یک هم سایتی که هدفتون بهبوده سایت وارتقا سایت می باشد

ببنید حرف همتون یک جرو های درسته اول به حرف های فرزان می پردازم البته اون های که یادمه !

در مورد سامان . ایشون واقعا اطلاعات بالای داشتن ولی از نظر طرز برخورد خودتون بهتر می دونید خوب طبق قوانین هم کسی که به بقیه کاربرها ااحترام نظر چه می خواد مدیر باشه چه یک کاربر قدیمی حق این کار رو نداره و طبق قواینین ایشون بن شدن و بعد از یک مدت دوباره پیداشون شد و یک سری کاری نا متقارن کردن که خودتون دید و دوباره اون یوزر بن شد.

در مورد مهردادکوهی. من دوست اش دارم پسر خوبی هر چند که ... ولی ایشون هم بنا به دلایلی که خودت بهتر می دونی باعث شد که یوزراش برای مدتی بن بشه ( ماجرا مهرداد سماواتی )

در مورد پوریا پسر خیلی خوبیه و دوست داشتنی الان هم با یک یوزر دیگه داره توی سایت مخصوصا قسمت انجمن عکاسی فعالیت فروانی می کنه و همیشه زودتر از بقیه تاپیک های اون انجمن رو می بینه

اون دو نفر پیش من احترام خاصی دارن اصلا برای بن کردن همین سامان که الان فرزان جان شما می گید بچه ها فراریش دادن توی قسمت مدیران خیلی صحبت شد جوری که تعداد صفحات اش از 10 گذشت ولی ایشون با طرز برخوردشون باعث این عمل شدن من از ایگنور خیلی بدم می یاد ولی وقتی یک نفر کاری می کنه که باعث بی احترامی نه تنها به یک نفر بلکه به تعداد زیادی از کاربرها از جمله شما فرزان جان شده و حتی مسیح و مهرداد (س) شده و بقیه دوستان و مرزبان و ... کلی دیگه مدیرای سایت اصلا از توهینی که بخودشون بشه ناراحت نمی شن این یک مدتی که بعنوان یک پیکسل توی سایت دارم گردوخاک می کنم ولی هیچ وقت ندیدم که یک مدیر بیاد بگه فلانی به من توهین کرد و با اعصبانیت جوابش رو بده من مسیح رو خیلی دوست دارم ولی ماجرای مسیح یادته کاری ندارم ولی من اگه بود دیگه نمی اومد ولی دیدی که چی شد حالا کاری نداریم حق با کی بود ولی این مثال بالاترین مثالی از طرز برخورد یک مدیر با یک کاربر می تونم بهت بگم و کلی چیز دیگه که خودت بهتر از همه می دونی

در مورد حرفی که به من زدی خوب من همیشه سعی می کنم همه چیز رو انعکاس بدم حتی اگه مجید انلاین نباشه یا کامی یا پیمان بهشون تماس بگیریم تلفنی !! ولی یک صحبت های رو اصلا نمی شه گفت مگر نه برات کامل توضیح می دادم

در مرود انجمن متفرقه کلا باید بگم که :
این انجمن نیاز هست ولی طرز برخورد مهم هست :
خودتون بهتر می دونید اگه قانون فرض کنید راهنمای رانندگی اجرا نشه به صورت کامل ودرست چه بلای سر همه میاد !
این موضوع هم همینه اگه ما قوانین رو رعایت کنیم هیچ وقت مشکلی پیش نمی یاد دیگه کسی رو شاکی نداریم

این انجمن باید باشه ولی به شرطی که قوانین توش رعایت شه نه تنها این انجمن بلکه کلی انجمن ها باید توش قوانین رعایت شه !

حالا بحث های قدیمی رو ول کنید بیاد یک نظر خواهی فقط و فقط پیرامون اینکه این انجمن ادامه کار بده و یا خیر رو اجرا کنیم ببنیم چی می شه

من خودم نظر موافق هست ولی به شرط اجرا قوانین و هر کسی هم رعایت نکرد برخورد جدی بشه باهش
+

خیلی حرف زدم (اگه ماجرای سامان رو گفت ام برای دوستان جدید بود مگرنه همه ما ها کله ماجرا رو می دونیم)
یا حق

iman.prs

Active Member
در مورد بسته شدن انجمن هاي متفرقه ..
چه بسته بشه چه بسته نشه .. به نظارت و جديت از طرف مديران نياز داره!..
اگه بسته بشه توي بقيه ي انجمن ها .. بسته نشه توي خودشون .. و توضيحاتش هم به نظر من عوض شه و طوري شه كه ملت شير فهم شن راجع بع چي بنويسن!..

FashisT

Active Member
خب من فقط یه چزی بگم نبود همه این تاپیک خای الکی نبود یه جایی که واقعا بشه راحت درباره خودمون حرف زد..ای انجمن متفرقه بهترین جا بود و لی خوده ما کاری کردیم که بستنش کاره دیگه ای نداره.../می دونید چرا دیگه کسی حوصله فعالیت نداره؟
اگه هر ادم پر کار و با فهمی 24 ساعته کار کنه خوب فرداش دیگه نیتونه 24 ساعت کار کنه و خیلی بکشه 18 ساعته و همینجور روزهای بعد کمتر...
اینم نقل سایت ماست اگه همش تخصص باشه و اموزش و حرفهای با معنی و مربوط با تاپیک دیگه بچه ها حرفهای دیگه ای که دوست دارن توسایت بزنند رو کجا بزنند؟
یادمه 5-6 ماه پیش همه حرفهامون نیمه کار میموند و می گفتیم بچه ها پس کجا بریم حرفامونو بزنیم اینجا هم که بزنیم پاک میشه×!(سایان و فرزان.. یادتون که هست؟)
خب من نمیگم یا همش ازاد باشیم با همش تخصصی پست بدیم ..نظره من اینه که این انجمن(متفرقه) باشه و حرفهای مربوط به خودمون..سایت... رو بزنیم...یه نگاه بندازید به پرشین تولز .. که خیلی های دیگه اون جا هم فعالیت داریم....در انجمن های ویژه و تخصصی همه پستهای مربوط به اونجا رو میدن و همه هم میدونن که اونجا جای اطلاعات دادن یا گرفتنه ولی در انجمن متفرقه از هر چی که بخوان صبحت میشه مشاعره! تا پرسش و پاسخ ها الکی و شاد دعواهای بین دو کاربر (البته به شوخی) خب اینها چه مزایایی داره؟
خوببیش اینه که همه با هم اشنا میشند -- حس رقابت بیشتر میشه... معاشرتها خشک و حرف زدن ها کتابی نمیشه...
نظر من اینه که هر چی جای خودش تخصص جای خودش تفرح هم جای خودش این یعنی تعادل و تعادل هم همه رو راضی میکنه.../
پس خودمون هم باید کمک کنیم...
در هر صورت باید دید نظر دیگران چیست؟
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا