عرض تسليت به مدير انجمن

جناب آقاي سارالله

درگذشت نابهنگام دوست گراميتان را تسليت عرض نموده. ما را در غم خود شريك بدانيد.

spsgorgan

Active Member
جناب آقاي سارالله
بنده هم به نوبه خودم اين ضايعه اسفبار رو به شما تسليت عرض ميكنم و آروزي مغرفت براي آن عزيز از دست رفته و صبر براي بازماندگان ايشان از خداوند منان دارم .

zoghal

Active Member
دوست خوبم تسليت ما رو هم پذيرا باش

سارالله جون دوست خوبم تسليت ما رو هم پذيرا باش
اميد بارم كه غم آخرتون باشه

babakwd

New Member
منم اين مصيبت را به شما تسليت ميگم و اميدوارم كه آخرين غمت باشه ثارالله جان .

a3m00n

Member
با درود
من واقعا متاسفم از این واقعه امیدوارم شما سلامت بمانید و آرزوی صبر برای شما دارم و مرا نیز در غم خود شریک بدانید :cry:

پیروز و سرفراز باشید

a Truth Seeking

Active Member
من هم مصيبت وارده رو به دوست گرامي ثارالله عزيز تسليت گفته و براي ايشون و ساير بازماندگان آرزوي صبر و سلامت آرزومندم.

سارلله عزیز من تازه این تاپیک رودیدم و از این بابت متاثر شدم.
امید وارم که اخرین غمت باشه و از خداوند بزرگ می خوام که دوست شما رو غرین رحمت کنه
ما رو در غم خودت شریک بدون
اشکان

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام
جناب ثار الله منم به نوبه خودم به شما تسليت ميگم ، خدا به شما و باز مانده ها صبر عطا كنه.

Babak Sateli

Active Member
سارالله جان
دوست و همکار گرامی ...
من هم از طرف خودم و تمامی دست اندرکاران سایت این مصیبت وارده به شما را تسلیت عرض می کنم و امیدوارم همیشه اشک شادی به جای غم و غصه در چشم هایتان باشد. اما رسم روزگار همین است ... یک روز می آیی و یک روز می روی ...
امیدوارم غم آخرتان باشد.

بنده به نوبه خود به عنوان يك عضو خيلي خيلي حقير و شايد كوچكتر از همه عزيزان (از لحاظ سواد) اين مصيبت وارده رو به شما دوست عزيز تسليت عرض نموده و اميدوارم غم آخرتون باشه .... با آرزوي صبر و همت فراوان براي شما...

سارالله جان من هم به شما دوست عزيز تسليت گفته و از خداوند منان شادي روح آن مرحوم را خواستارم. اميد وارم كه آخرين غمت باشه و زندگي سرشار از شادي و شادماني داشته باشي

sarallah

Member
سلام

آقا معذرت ميخوام كه دير جواب ميدم ... من سعي ميكنم از فردا دوباره فعاليتم رو در انجمنها شروع كنم
ممنون از لطف همه شما ٬ انشاالله هيچ وقت داغ عزيزي رو نبينيد

آقا ما 10 نفر براي تفريح رفتيم دريا و 9 نفر با كمال شرمندگي برگشتيم و دريا يكي از عزيزترين دوستامون رو از ما گرفت .... وحيد حسن زاده :cry:

v1.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا