جناب آقاي سارالله
بنده هم به نوبه خودم اين ضايعه اسفبار رو به شما تسليت عرض ميكنم و آروزي مغرفت براي آن عزيز از دست رفته و صبر براي بازماندگان ايشان از خداوند منان دارم .
سارلله عزیز من تازه این تاپیک رودیدم و از این بابت متاثر شدم.
امید وارم که اخرین غمت باشه و از خداوند بزرگ می خوام که دوست شما رو غرین رحمت کنه
ما رو در غم خودت شریک بدون
اشکان
سارالله جان
دوست و همکار گرامی ...
من هم از طرف خودم و تمامی دست اندرکاران سایت این مصیبت وارده به شما را تسلیت عرض می کنم و امیدوارم همیشه اشک شادی به جای غم و غصه در چشم هایتان باشد. اما رسم روزگار همین است ... یک روز می آیی و یک روز می روی ...
امیدوارم غم آخرتان باشد.
بنده به نوبه خود به عنوان يك عضو خيلي خيلي حقير و شايد كوچكتر از همه عزيزان (از لحاظ سواد) اين مصيبت وارده رو به شما دوست عزيز تسليت عرض نموده و اميدوارم غم آخرتون باشه .... با آرزوي صبر و همت فراوان براي شما...
سارالله جان من هم به شما دوست عزيز تسليت گفته و از خداوند منان شادي روح آن مرحوم را خواستارم. اميد وارم كه آخرين غمت باشه و زندگي سرشار از شادي و شادماني داشته باشي
آقا معذرت ميخوام كه دير جواب ميدم ... من سعي ميكنم از فردا دوباره فعاليتم رو در انجمنها شروع كنم
ممنون از لطف همه شما ٬ انشاالله هيچ وقت داغ عزيزي رو نبينيد
آقا ما 10 نفر براي تفريح رفتيم دريا و 9 نفر با كمال شرمندگي برگشتيم و دريا يكي از عزيزترين دوستامون رو از ما گرفت .... وحيد حسن زاده