عدم نمایش بعضی از موارد در تاریخی خاص

night star

New Member
با سلام
من سایتم تقریبا یه فروشگاه اینترنتی و با asp کار می کنم.
یکسری اجناس دارم که به کاربر نشون داده می شه حالا می خوام نمایش این اجناس تا تاریخ خاصی باشه مثلا به محض اینکه به تاریخ مورد نظر رسید دیگه نمایش داده نشه
مرسی​

sepidweb

Member
یه فیلد به جدول پایگاه دادت اضافه کن که توش مقدار تاریخی که تا اون زمان جنس نمایش داده می شه رو قرار می دی.
موقع نمایش دادن هم مقدارش رو بخون و اگر از این تاریخ گذشته بود نمایش نده!

night star

New Member
یه فیلد به جدول پایگاه دادت اضافه کن که توش مقدار تاریخی که تا اون زمان جنس نمایش داده می شه رو قرار می دی.
موقع نمایش دادن هم مقدارش رو بخون و اگر از این تاریخ گذشته بود نمایش نده!

این کارو کردم مشکلم تو مقایسه این دوتاست چون می خوام تا قبل از اینکه برسه به روز مورد نظر نشون بده ولی بعدش نشون نده
مرسی

mo.esmp

Member
خوب مشکلتون در مقايسه کجاست ؟ شما موقع نمايش کالا، تاريخ کالا رو که تو ديتابيس ذخيره کرديد و با تاريخ فعلی سيستم مقايسه کنيد اگه تاريخ جاريه سيستم از تاريخ کالا بزرگتر بود کالا رو نمايش نديد.

• Like
Reactions: MDP

night star

New Member
خوب مشکلتون در مقايسه کجاست ؟ شما موقع نمايش کالا، تاريخ کالا رو که تو ديتابيس ذخيره کرديد و با تاريخ فعلی سيستم مقايسه کنيد اگه تاريخ جاريه سيستم از تاريخ کالا بزرگتر بود کالا رو نمايش نديد.
خوب این اطلاعات داخل بانک متن ، مثلا 16شهریور 1388
متن هارو چه طور با هم مقایسه کنم در ضمن من قبلا یه کاری انجام دادم که فقط روز و مقایسه می کرد و درست کار می کرد ولی به محض اینکه ماه عوض شد یعنی شد شهریور تمام اطلاعات مرداد دوباراه نشون داده شد

با سپاس

آخرین ویرایش:

mo.esmp

Member
اگه شما تاريخ رو به صورت رشته در ديتابيس ذخيره ميکنيد ميتونيد اين کار رو بکنيد:
البته تاريخ رو اگه اينجوری ذخيره کنيد بهتره، 1388-06-16 يا 1388/06/11 يا 13880616
تاريخ کالا رو از ديتابيس گرفته در يک متغير رشته ای ذخيره کنيد. تاريخ جاری سيستم رو گرفته و در يک
متغير رشته ای ذخيره کنيد. اول ماه رو باهم مقايسه کنيد برای اينکار بايد ماه رو از رشته استخراج کنيد.
اگه ماه رو به اين 2 صورت 1388-06-16 يا 1388/06/11 ذخيره کرديد بايد اينجوری عمل کنيد (مثلاً در #C):
کد:
int pMonth = Convert.ToInt32(prodcutDate.SubString(5,2));
int sMonth = Convert.ToInt32(systemDate.SubString(5,2));
if(sMonth > pMonth)
{
	//Don't Show Product
}
else if(sMonth == pMonth)
{
	//Extract days and compare them
	int pDay = Convert.ToInt32(prodcutDate.SubString(8,2));
	int sDay = Convert.ToInt32(systemDate.SubString(8,2));