..:: - عبور از پروكسي - ::..

Gt-Max

Member
با سلام به تمامي بروبچ مجيد انلاين ...

اين تاپيك رو ساختم تا در رابطه با مشكلي صحبت كنم كه خوب هر كاري مي كنم حل نميشه...!

راستش من به دنبال چند تا برنامه هستم كه به كمك اون ها بتونم از پروكسي عبور كنم البته اگه مستقيم IP & Port باشه كه بهتره ولي خوب به همين برنامه هم راضي هستيم اگه مارو از زير اين پروكسي xxx دبي رد كنه....

مي خواستم اين جا از همه اون دوستاني كه در اين ضمينه اطلاعاتي رو دارند خواهش كنم كه در صورت امكان برنامه اي رو در اين رابطه معرفي كنند يا اگه ادرس Ip & Port رو دارند كه كار ميكنه رو درج كنند كه بتونم از اون ها استفاده كنم...

( اگر امكان معرفي Ip & Port ها اين جا نيستش امكانش هست تو پي ام بهم بديد ؟! )

واقعا ازتون ممنون ميشم ...

با تشكر...

مكس

a Truth Seeking

Active Member
نرم افزار عبور از فيلتر در انجمن ها زياد معرفي شده.هر چيزي كه تا حالا شنيده باشين يا نه.IP و Port هم به صورت علني چندين بار معرفي شده البته بخاطر علني بودن معرفي اونها تا حالا تعداد زياديشون بسته شده.

Gt-Max

Member
امكانش هست اگه يه چند تايي IP & PORT داريد بهم معرفي كنيد...

با تشكر...

مكس

a Truth Seeking

Active Member
چشم IP و Port هايي كه يكي از دوستان در همين انجمن براي بنده ارسال كرده بود رو به صورت پيغام خصوصي براتون مي فرستم چون نشر عمومي موجب بسته شده بيشتر اونها مي شه.

Maxton

Active Member
ميشه يك سوال بكنم شما چرا گفتي عبور از پروكسي؟عزيز بايد بگي عبور از فيلتر نه عبور از پروكسي .پروكسي شما رو از فيلتر عبور مي ده حالا شما مي گي عبور از پروكسي؟

unix

Member
ببخشيد اگه ميشه يه لطفي به من بكن وبراي من هم بفرست
در ضمن بايد بگم كه
ميشه يك سوال بكنم شما چرا گفتي عبور از پروكسي؟عزيز بايد بگي عبور از فيلتر نه عبور از پروكسي .پروكسي شما رو از فيلتر عبور مي ده حالا شما مي گي عبور از پروكسي؟
درست ميگه

Maxton

Active Member
unix گفت:
ببخشيد اگه ميشه يه لطفي به من بكن وبراي من هم بفرست
در ضمن بايد بگم كه
درست ميگه
اگر مي خواي واست بفرستم...

Ghamnevis

Well-Known Member
پدرام جان سلام

ميبخشي عزيز دلم ولي ما كه اينجا جمع نشديم در خدمت شما باشيم ! ما اينجا اومديم به هم كمك كنيم ! اگرم كسي برنامه خاصي سراغ داره مطمين باش ميزاره ! يعني چه شما به ارسالهاي باقيه كابران ميگي شر و ور !!!!؟؟؟؟؟؟

شرمنده

مخلصم
سايان
سايان

Maxton

Active Member
ghamnevis گفت:
پدرام جان سلام

ميبخشي عزيز دلم ولي ما كه اينجا جمع نشديم در خدمت شما باشيم ! ما اينجا اومديم به هم كمك كنيم ! اگرم كسي برنامه خاصي سراغ داره مطمين باش ميزاره ! يعني چه شما به ارسالهاي باقيه كابران ميگي شر و ور !!!!؟؟؟؟؟؟

شرمنده

مخلصم
سايان
سايان
سايان جان خدمتت بگم من علاوه بر برنامه هايي كه تو وبلاگم گذاشتم 15 تا برنامه عبور از فيلتر دارم ولي شرمنده نمي تونم بزارم همه دانلود كنن به دلا يل خاصي ..ولي هواي رفقا رو دارم از جمله شما رو...

جدیدترین ارسال ها

بالا