mozafar_sam
New Member
بازم سلام
خواستم ببینم کسی اطلاعی در مورد طلایی که روی اسباب بازیها ، لوسترها ، لوازم دکوری تزیینی ، بعضی از ساعت دیواری ها که روی لبه اش میزنن ، لبه های قاب عکسها و کوزه ها و سفالهای گلی که میسازن داره یا نه ؟؟
اگه دیده باشین همونو میگم که با قلم مو میزنن
خیلی براق و درخشانه و عکس خودتو توش میبینی ( مثل طلاکوب که روی سررسیدها میزنن
اما طلا کوب یه ورق طلاییه که با ضربه حروف برجسته به سررسید میچسبه ) اما من مایع میخام واسه سیلک اسکرین
منظورم رنگ اکلیلی نیستش هاااا
البته من توی کاره خودم یه طلای مایعی دارم که به رنگ سیاه هست و کاملا از مواد طبیعی ساخته میشه بعد پخت طلایی براق و درخشان میشه ولی خیلی خیلی گرونه
یعنی قیمت هر کیلو گرمش به چند میلیون میرسه (بخدا راست میگم) و در دمای 800 درجه تو کوره پخت میکنم
اگه کسی اطلاعی از اون نوع طلایی که گفتم داره ممنون میشم
ظاهرا باید ارزون باشه که یارو با قلم مو روی لوازم دکوری میزنه
خواستم ببینم کسی اطلاعی در مورد طلایی که روی اسباب بازیها ، لوسترها ، لوازم دکوری تزیینی ، بعضی از ساعت دیواری ها که روی لبه اش میزنن ، لبه های قاب عکسها و کوزه ها و سفالهای گلی که میسازن داره یا نه ؟؟
اگه دیده باشین همونو میگم که با قلم مو میزنن

خیلی براق و درخشانه و عکس خودتو توش میبینی ( مثل طلاکوب که روی سررسیدها میزنن
اما طلا کوب یه ورق طلاییه که با ضربه حروف برجسته به سررسید میچسبه ) اما من مایع میخام واسه سیلک اسکرین
منظورم رنگ اکلیلی نیستش هاااا
البته من توی کاره خودم یه طلای مایعی دارم که به رنگ سیاه هست و کاملا از مواد طبیعی ساخته میشه بعد پخت طلایی براق و درخشان میشه ولی خیلی خیلی گرونه
یعنی قیمت هر کیلو گرمش به چند میلیون میرسه (بخدا راست میگم) و در دمای 800 درجه تو کوره پخت میکنم
اگه کسی اطلاعی از اون نوع طلایی که گفتم داره ممنون میشم
ظاهرا باید ارزون باشه که یارو با قلم مو روی لوازم دکوری میزنه