طريقه نمايش آخرين ارسالهاي vBulletin در سايت

شروع موضوع توسط Majid ‏22 اکتبر 2005 در انجمن مقالات و اموزشهاي vbulletin

  1. saeed_18_karaj

    saeed_18_karaj Member

    ارسال‌ها:
    237
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    عزيزم نميخوام به كار آقا مجيد توهين كنم ولي اين كار اصلا به درد نميخوره چون اولا آخرين تاپيكهارو نشون ميده نه آخرين پستهارو
    ثانيا نام نويسنده رو نشون نميده

    من هكي دارم كه فقط يه فايل php هستش كه تو هاستتون ul ميكنيد و تمام اين كارا رو انجام ميده

    خودمم نوشتمش

    اگه ميخواهيد اين جا ميذارمش با آموزش نصبش last.php‌هست اسم فايلش
     
    نوشته شده توسط saeed_18_karaj در ‏2 می 2006
  2. bache +

    bache + Active Member

    ارسال‌ها:
    1,615
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    36
    شما تو تمام فرومها با همه گویا مشکل دارید!:mad:
     
    نوشته شده توسط bache + در ‏25 می 2006
    !!! و satiran.org1 از این پست تشکر کرده اند.
  3. saeed_18_karaj

    saeed_18_karaj Member

    ارسال‌ها:
    237
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    16
    به شما مربوط نيست
     
    نوشته شده توسط saeed_18_karaj در ‏23 ژوئن 2006
  4. alisunj

    alisunj New Member

    ارسال‌ها:
    27
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    1
    با سلام
    اقا من کدها را که وارد مي کنم کل انجمن به حالت اسکرول ذر مي ايد.
    هک را هم که نصب مي کنم ار خط 44 ايراد مي گيرد

    while($thread_get=mysql_fetch_array($thread_sql))
    اين خط را حذف کرد از اين يک يايراد گرفت
    $getp=mysql_fetch_array($psql);

    اين خط را حذف کردم اسکرول به صورت زير شد بدون نوشته

    نويسنده : | مشاهده ها : | پاسخ ها :
     
    نوشته شده توسط alisunj در ‏26 ژوئن 2006
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  5. IransatsaT

    IransatsaT Member

    ارسال‌ها:
    102
    تشکر شده:
    21
    امتیاز دستاورد:
    16

    salam avl baid babinid ka hak ba Version sait shoma ik ast bad nasb konid
    mar30 kazem2 hastam
     
    نوشته شده توسط IransatsaT در ‏18 جولای 2006
    !!! و alisunj از این پست تشکر کرده اند.
  6. hamid_joon

    hamid_joon Member

    ارسال‌ها:
    178
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    مجید جان من این آموزش را برا smf می خوام میشه بگی باید چی کار کنم؟
    ممنون میشم
     
    نوشته شده توسط hamid_joon در ‏10 آگوست 2006
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  7. alavis

    alavis Member

    ارسال‌ها:
    70
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6

    من این کارو کردم اما بصئرت خط عجیب غریب نشون میده و باید برم تو ie اونا utf8 رو انتخاب کنم نمیدونید چرا ؟

    البته از کد اول و سوم استفاده کردم
     
    نوشته شده توسط alavis در ‏5 سپتامبر 2006
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  8. soheilweb

    soheilweb Active Member

    ارسال‌ها:
    1,368
    تشکر شده:
    144
    امتیاز دستاورد:
    36
    منم استفاده کردم، پس جا داره تشکر کنم.
    مجید جان سپاسگزارم.
     
    نوشته شده توسط soheilweb در ‏13 اکتبر 2006
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  9. majofempire

    majofempire New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1

    ببخشید من یه تازه کارم تو وی بی

    این کد ها رو کجا باید وارد کرد؟؟؟
     
    نوشته شده توسط majofempire در ‏23 ژانویه 2007
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  10. rayanehkhabar

    rayanehkhabar Member

    ارسال‌ها:
    381
    تشکر شده:
    92
    امتیاز دستاورد:
    16
    اولا متشكرم.
    دوما:
    اونجايي كه مي خواهيد جديدترين ارسالهاتون به نمايش در بياد.
     
    نوشته شده توسط rayanehkhabar در ‏16 آوریل 2007
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  11. satellite_babak

    satellite_babak New Member

    ارسال‌ها:
    9
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    درود
    از دوستان کسی می تواند نحوه گذاشتن کدها در قسمتها را با شکل نشان بدهد....

    گویا مجید خان خسته شدند :lol:
     
    نوشته شده توسط satellite_babak در ‏7 ژوئن 2007
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  12. haroon

    haroon Member

    ارسال‌ها:
    51
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام عزيز من تازه وي بي نصب كردم
    اصلا"‌براي من اون چيز هاي رو كه گفتي فعال كن رو نداره
    كه من يس كنم
     
    نوشته شده توسط haroon در ‏8 ژوئن 2007
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  13. samanbazy

    samanbazy New Member

    ارسال‌ها:
    14
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام

    اگه میشه به سایت www.itworld.ir یه نگاه بندازید و ببینید اخرین ارسال های انجمن ان چگونه هست وقتی موس روی ان میرود چگونه هست ایا میشود برای VB هم همچین بلاکی درست کرد ؟

    با تشکر
     
    نوشته شده توسط samanbazy در ‏20 ژوئن 2007
  14. samanbazy

    samanbazy New Member

    ارسال‌ها:
    14
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    کسی نیست منو کمک کنه ؟
     
    نوشته شده توسط samanbazy در ‏20 ژوئن 2007
  15. samanbazy

    samanbazy New Member

    ارسال‌ها:
    14
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام اقا اگه میشه این کد رو روی last forum post vb برای سی ام اس MKportal تست کنید اخه من هرکاری مکنم اررو میده

    با تشکر

    سامان
     
    نوشته شده توسط samanbazy در ‏20 ژوئن 2007
  16. samanbazy

    samanbazy New Member

    ارسال‌ها:
    14
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    من از کد اول و دوم استفاده کردم اما تمام پست ها میره بالای سایت میخوام بیاد پایین سایت باز میره بالای سایت ...
     
    نوشته شده توسط samanbazy در ‏27 ژوئن 2007
  17. mrysoft

    mrysoft Banned

    ارسال‌ها:
    42
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    من مي خوام بدونم چطوري ميشه يه فروم توپ مثل مجيد انلاين ساخت
    ايت نرم افزار ي وود داره در ايران كه بشه اون رو خريد اگه هست اسمش چيه
    و از ديگر قابليت هاش اين باشه كه بتونه فرم عضويت براي سايت بسازه
    www.mrysoft.com
    [email protected]
     
    نوشته شده توسط mrysoft در ‏17 آگوست 2007
  18. hamedhakan

    hamedhakan New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    ما این مشکل رو حل کردیم البته نه با استفاده ار rss :D بلکه با استفاده از فایل last.php

    این جا رو ببین : http://forum.helpsat.net/last4.php?output=JS

    رو صفحه اصلی هم گداشتیم ببین : http://www.helpsat.net :cool:
     
    نوشته شده توسط hamedhakan در ‏8 اکتبر 2007
  19. muhamamdinfo

    muhamamdinfo New Member

    ارسال‌ها:
    10
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    آقا من دهنم سرویس شده.
    کسی میتونه اینو جواب بده!
    quick post replay کار نمیکنه؟
    مینویسه که داره میچرخه و جلو میره اما کاری صورت نمیگیره؟
     
    نوشته شده توسط muhamamdinfo در ‏9 اکتبر 2007
  20. hamedhakan

    hamedhakan New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    مشکل از سرورت هست احتمالا چون شاید Ajax رو سرورت فعال نباشه ...
     
    نوشته شده توسط hamedhakan در ‏9 اکتبر 2007

به اشتراک بگذارید