طريقه نمايش آخرين ارسالهاي vBulletin در سايت

شروع موضوع توسط Majid ‏22 اکتبر 2005 در انجمن مقالات و اموزشهاي vbulletin

  1. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,335
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام

    جهت نمايش آخرين تاپيك هاي ارسال شده در انجمنهاي vBulletin‌ در بخشهاي ديگر سايت خود كافيست كد زير را در آن صفحه قرار دهيد:

    HTML:
    <script src="http://forum.majidonline.com/external.php?type=JS"></script>
    سپس با استفاده از كد جاوا اسكريپت زير ميتوانيد آخرين ارسالها را نمايش دهيد:

    HTML:
    <script type="text/javascript">
    for (i=0; i<=15; i++) {
    document.write('<a href="http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=', threads[i].threadid, '" target="_blank" title="Author : ', threads[i].poster, ' in ', threads[i].threaddate, '-', threads[i].threadtime, '">', threads[i].title, '</a><br>');
    }
    </script>
    با اين كار آخرين ارسالهاي انجمنهاي شما در هرجايي كه تمايل داشته باشيد نمايش داده خواهد شد.

    حالا براي مثال و براي اينكه حالت Scroll‌داشته باشد آخرين ارسالها از كد زير استفاده كنيد:

    HTML:
    <marquee direction="up" scrolldelay="30" scrollamount="1" onmouseover="stop();" onmouseout="start();">
    <script type="text/javascript">
    for (i=0; i<=15; i++) {
    document.write('<a href="http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=', threads[i].threadid, '" target="_blank" title="Author : ', threads[i].poster, ' in ', threads[i].threaddate, '-', threads[i].threadtime, '">', threads[i].title, '</a><br>');
    }
    </script>
    </marquee>
    توجه داشته باشيد در همه قسمتهاي به جاي http://forum.majidonline.com آدرس انجمنهاي خود را قرار دهيد.


    موفق باشيد

    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏22 اکتبر 2005
    MR. Garcia، AHF-victory، mermojtaba و 45 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. NAVIDAHWAZ

    NAVIDAHWAZ Member

    ارسال‌ها:
    445
    تشکر شده:
    147
    امتیاز دستاورد:
    16
    مجيد جان خيلي عالي بود

    در صفحات html هم ميشود از اين كدها استفاده كرد و آخرين پستهاي انجمن را نمايش داد ؟
    يا اينكه حتما آن صفحه بايد php باشد.
     
    نوشته شده توسط NAVIDAHWAZ در ‏22 اکتبر 2005
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  3. bache +

    bache + Active Member

    ارسال‌ها:
    1,615
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    36
    bebakhshid fargh kod aval va dovom va sevom cjhiye?
     
    نوشته شده توسط bache + در ‏22 اکتبر 2005
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  4. msonline

    msonline Member

    ارسال‌ها:
    46
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    من امتحان کردم. کار نکرد.

    منم همین سوال رو دارم: فرق اولی با دومی و سومی چیه؟
     
    نوشته شده توسط msonline در ‏22 اکتبر 2005
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  5. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,335
    امتیاز دستاورد:
    113
    اولي فايلي هستش كه خود Vb‌ميده و بايد در صفحه باشه حتما...

    كد دومي كدي هستش كه متونيد از اون براي نشون دادن آخرين ارسالها استفاده كنيد

    كد سومي هم يك مثال هستش كه مثل صفحه اول سايت آخرين ارسالها رو بصورت اسكرول نشون ميده

    در هر دو حالت (كد دوم و كد سوم) اون كد اولي حتما بايد باشه كه اطلاعات رو از توي انجمنها بخونه..


    اين كد ها هيچ ربطي به Php‌نداره و در صفحات Html‌استفاده ميشن..

    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏23 اکتبر 2005
    saeed_metabox، hamed01، sinaweb و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. msonline

    msonline Member

    ارسال‌ها:
    46
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    ایول درسته . کار میکنه

    من امتحان کردم دوباره . خیلی خوب کار میکرد.

    باید کد اول و کد دوم یا سوم رو تو صفحه بزاریم

    ممنون

    بای
     
    نوشته شده توسط msonline در ‏23 اکتبر 2005
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  7. kgbcia

    kgbcia Member

    ارسال‌ها:
    48
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    6
    اين كد براي تمام ورژن هاي وي بي كار مي كنه؟
     
    نوشته شده توسط kgbcia در ‏23 اکتبر 2005
    hojjat2009 و !!! از این پست تشکر کرده اند.
  8. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,335
    امتیاز دستاورد:
    113
    بله


    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏24 اکتبر 2005
    sinaweb و !!! از این پست تشکر کرده اند.
  9. sam.matrix

    sam.matrix Member

    ارسال‌ها:
    38
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا مجید عزیز این کدها برای Ipb هم جواب می ده ؟
     
    نوشته شده توسط sam.matrix در ‏24 اکتبر 2005
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  10. ms100

    ms100 Member

    ارسال‌ها:
    41
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    6
    ممنون
    آقا مجید میشه توضیح بدید که چجوری ازش استفاده کنیم؟
    یعنی اول اول کدوم کد رو قرار بدیم؟
    من امتحان کردم کار نکرد . البته فکر کنم کدش رو بد قرار دادم.
    من میخوام بصورته اسکرول باشه
    اول این رو کجا قرار بدم؟
    <script src="http://forum.majidonline.com/external.php?type=JS"></script>
    و بعد اون کد دوم رو که میخواک اسکرول بشه رو کجا بزارم؟
    ممنون میشم یه توضیحی بدید.
     
    نوشته شده توسط ms100 در ‏26 اکتبر 2005
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  11. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,335
    امتیاز دستاورد:
    113
    نه براي Ipb كار نميكنه !

    اول اون كد اولي رو قرار بده و بعدش كد سومي رو

    موفق باشي

    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏26 اکتبر 2005
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  12. bache +

    bache + Active Member

    ارسال‌ها:
    1,615
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    36
    ببخشيد ماله من ثاب دومين نيست يعني اين ادرسه
    topolmopol.com/forum
    چه جورايي ميشه
    مرسي
     
    نوشته شده توسط bache + در ‏27 اکتبر 2005
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  13. sam.matrix

    sam.matrix Member

    ارسال‌ها:
    38
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    خوب قسمت Forum رو نمی خواد بنویسی .
    همین.
     
    نوشته شده توسط sam.matrix در ‏27 اکتبر 2005
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  14. bache +

    bache + Active Member

    ارسال‌ها:
    1,615
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    36
    ميگه اصلا همچين قسمتي وجود نداره
     
    نوشته شده توسط bache + در ‏27 اکتبر 2005
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  15. bache +

    bache + Active Member

    ارسال‌ها:
    1,615
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    36
    ببينيد من همه forum.majidonline.com و تبديل كردم به topolmopol.com/forumدر هر 3 اسكريپت بعد هر 3 تا رو تو يه صفحه اچ تي ام ال قرار دادم و رو كامژيوتر تست كردم هيچي نمياد بعد ه اون ادرسها كه در اسكريپت هست ميرم ميگه اصلا همچين صفحه اي وجود ندارد !!!
     
    نوشته شده توسط bache + در ‏27 اکتبر 2005
    !!! از این پست تشکر کرده است.
  16. amirali_m70

    amirali_m70 New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام.

    یه سوال: فاروم وی بولیتنی که ما نصب کردیم ، چرا فایل external.php فعال نیست .
    وقتی این صفحه رو برای فاروم مجید آنلاین میاریم ، فرمت xml دیده می شه ، ولی برای سایت ما صفحه سفید میاد.
    کسی می تونه راهنمایی کنه که چطور مشکل رو حل کنم و در نهایت بتونم کد جاوا برای نمایش تازه ترین پست ها رو پیدا کنم؟


    ممنون
     
    نوشته شده توسط amirali_m70 در ‏28 اکتبر 2005
  17. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,335
    امتیاز دستاورد:
    113
    از توي Admincp به بخش vBulletin Options برو و بعد گزينه External Data Provider رو انتخاب كن و مقدار Enable External Javascript رو برابر با Yes قرار بده

    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏28 اکتبر 2005
    yore، bootable و mahdik2 از این ارسال تشکر کرده اند.
  18. bache +

    bache + Active Member

    ارسال‌ها:
    1,615
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    36
    ببخشيد اقا مجيد جواب ما چي شد:(
     
    نوشته شده توسط bache + در ‏28 اکتبر 2005
  19. bache +

    bache + Active Member

    ارسال‌ها:
    1,615
    تشکر شده:
    76
    امتیاز دستاورد:
    36
    Enable External Javascript
    اينم ما يس كرديم ولي باز صفحه سفيده
     
    نوشته شده توسط bache + در ‏28 اکتبر 2005
  20. Mastaneh_ADD

    Mastaneh_ADD Member

    ارسال‌ها:
    96
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    6
    اقا مجید میشه این کد رو جوری تغییر بدید که بجای اینکه اطلاعاتی مثل نام فرستنده و تاریخ و نام انجمن در جلوی همین اسم تاپیک ظاهر بشه؟ آخه الانه روی Alt میاد. ممنون میشم کد رو تغیید بدید که بشه مشخصات همون تاپیک هم جلوی خودش بیاد.ممنون
     
    نوشته شده توسط Mastaneh_ADD در ‏1 نوامبر 2005

به اشتراک بگذارید