طرفداران بخش فارسي بي بي سي در سايتي از ( بابك ساطلي )

Ghamnevis

Well-Known Member
آدم چهار تا رفيق مثل كامي و مهرداد داشته باشه وضعش بهتر از اين نميشه ! :)

Babak Sateli

Active Member
امان از دوست ناباب !!!!!!!!!!!
راستی ایمان Khosravi جان ممنونم از لطفت خیلی زیاد

سلام بابك جان :)
خوبي
عزعيز وقتي 1 كاري خوب و درست باشه...خب بايد گفت خوبه ديگه :)

چاكريم

فرهاد

Babak Sateli گفت:
alitanara گفت:
سلام!
وب سايت خيلي زيبايي هستش!
راستي آقا بابك هم در راديو اومدند و در مورد اين وب سايت توضيح دادند!
راستي اين كيبرد فارسيشون خيلي عالي هست ولي متأسفانه Back Space و علامت تعجب اینا نداره! یعنی اگر داشت خیلی راحت تر بود کار باهاش!
خلاصه هم از رادیوشون خوشم اومد و هم از سایت , عالی بودند! امیدوارم آقا بابک هر جا که باشه موفق باشه!

فکر کنم اسم شما علی هست.
علی جان ممنون از تعریفی که کردی. درسته، علت اصلی ساختن اون کیبورد این هست که کسانی که بلد نیستند فارسی تایپ کنن از اون استفاده بکنند. چون پیدا علامت تعجب و علامت های دیگه روی کیبورد کار آسونی هست فکر کنم نیازی نباشه همه اونها رو توی کیبورد گرافیکی قرار بدم. اما حالت جالب این کیبورد این هست که می تونید همزمان از کیبورد کامپیوتر و ماوس همزمان استفاده کنید. یعنی جاهایی که احتیاج به وارد کردن علامات باشید می توایند بدون حرکت اضافه اون علامت رو توسط کیبورد کامپیوتر خودتون وارد کنید! یک امتحانی بکنی درست کار می کنه!
:wink:

به هر حال سعی می کنم توس نسخه های بعدی سایت کیبورد رو راحت تر درست کنم.
ممنونم از پیشنهادت
درسته حرفتون! ولي مي دونيد آدم وقتي با ماوس تايپ مي كنه ديگه سخت تر هست بخواهد بره رو كيبردَ اقلأ براي كساني كه فارسي تايپ كردن بلد نيستند خيلي سخت تر هست , چون برای افرادی که بلدند مشکلی نداره!به هر حال خیلی زیبا شده!!!! خیلی خوشم اومد!!
در ضمن آقا بابک به نظرم ستون سمت چپ خیلی خالی هست اگر بشه مثلأ یک جورایی پرش کنید!!!
من که خیلی از این رادیو خوشم اومد!

Babak Sateli

Active Member
درسته حرفت علی جان
چشم سعی می کنم درست کنم.

درباره ستون سمت چپ صفحه اول هم درسته. اونجا قراره تقریباً 7 تا 10 قسمت مختلف قرار بگیره. به زودی این ستون پر از اسلاید تصویری میشه

ضمناً اگر برنامه شب هفتم رو گوش میدی برو تو قسمت (مهمونی) عکس های امشب برنامه اونجا هست میتونی ببینی

خیلی خیلی هم ممنون از تعریفت
اگر دوست داری عکست رو هم از داخل وب سایت برام بفرست تا به عنوان طرفدار سایت شب هفتم توی گالری بزارم

Babak Sateli گفت:
درسته حرفت علی جان
چشم سعی می کنم درست کنم.

درباره ستون سمت چپ صفحه اول هم درسته. اونجا قراره تقریباً 7 تا 10 قسمت مختلف قرار بگیره. به زودی این ستون پر از اسلاید تصویری میشه

ضمناً اگر برنامه شب هفتم رو گوش میدی برو تو قسمت (مهمونی) عکس های امشب برنامه اونجا هست میتونی ببینی

خیلی خیلی هم ممنون از تعریفت
اگر دوست داری عکست رو هم از داخل وب سایت برام بفرست تا به عنوان طرفدار سایت شب هفتم توی گالری بزارم

چشم حتمأ میفرستم !
در ضمن آقا بابک در قسمت نوشتن توضیحات برای فایل شما عکسی رو برای بکگراند انتخاب کردین! حالا یک سوال , چجوری این کادر رو رنگی کردین؟ با سی اس اس (CSS)؟
یا از اچ تی ام ال(HTML) استفاده کردین؟
راستی به نظرم اگر برای دکمه ها هم عکس طراحی بشه خیلی قشنگ تر میشه(Browse,شروع جستجو.....)! :wink:
(چقدر نظر شد!! :wink: :D )

Babak Sateli

Active Member
درسته علی جان
صداها چون به صورت خودکار Update میشه یک مقداری به خاطر تغییر ساعت در انگلستان دچار مشکل شده که به زودی مشکل حل میشه

Babak Sateli

Active Member
علی جان
درسته طراحی این سایت و مخصوصاً اون قسمت هایی که گفتی توسط CSS انجام دادم. برای اضافه کردن یک تصویر به پشت زمینه یک کنترل کافیه یک خط دستور به صورت زیر اضافه بکنی:
background-image: url(../images/tbxback.gif);
همین!

برای دکمه های هم حتماً یک گرافیک مناسب درست می کنم.
ممنونم از کمکت

siavash-tanha

Well-Known Member
اي ول بابك جان

كارت حرف نداره

خوشحالم كه باز يه ايراني براي ايران افتخار آفرينه

در ضمن خوشحالم كه برگشتين دوباره به جمع ما

مخلصم

sorosh

Active Member
سلام بابك عزيز

خيلي خوش حال شدم ...كارت درسته ...

من فكر ميكنم اگر يك forum هم براي سايت بي بي سي و روز هفتم ايجاد كني خيلي

طرفدار پيدا ميكنه ...

PC man

Active Member
بابك جام موفق باشي.سايت جذابي از آب دراومده.زيبا طراحي شده.

EHSAN_J

Active Member
سلام بابك جان عالي شده دستت درد نكنه كارت حرف نداره البته منكه اينا رو قبلا به خودت يه بار گفته بود ولي گفتم دوباره بگم
دستت درد نكنه
مرسي
اميد وارم موفق باشي
به اميد ديدار

Babak Sateli

Active Member
ممنونم سیاوش جان از لطفت

سروش جان، در BBC به خاطر محدودیت هایی که داریم فعلاً امکان راه اندازی Forum وجود نداره. اما به زودی کارهای جالب دیگه ای قراره انجام بدیم!

ممنونم از لطفت

Babak Sateli

Active Member
PC man عزیز ( داریوش توی عکس ) خیلی ممنونم.
احسان جان دوباره مثل همیشه به من لطف داری.
چاکریم

جدیدترین ارسال ها

بالا