[SOBHAN];619003 گفت:بسم الله
قاسم جان سلام
يكي از دلايل زدن اين تاپيك مي تونه اين باشه كه :
براي اينكه خوشنويسي اصيل ايراني از طرحها حذف نشه لازم هستش كه از اين جور نوشته ها در كار ها استفاده بشه ... حالا اگه كم و كاستي هست ، عيبي نداره انشا الله درست ميشه ... ديگه نبايد به خاطر چند غلط خوشنويسي
نفس كار از بين برود ... اين طور نيست آيا ؟؟
خواهش شما رو نمي تونم قبول كنم دلايل ذكر ميشن .
حرف شما كاملا درست نيست . (بحث تبليغ نيست ) ولي اين نرم افزاراين قابليت را دارد كه نه 100 درصد مانند استاد ولي مطمئنا 90 تا 95 در صد مانند استاد مي تواند عمل كند ...به هر حال بحث فوت كوزه گري هم مطرحه![]()
مورد شماره 1_ من اون نوشته ها رو براي اين گذاشتم تا كاربران با شكل كلي خط آشنا بشن ....
مورد شماره 2 و 3 _ درسته كه يه سري غلط غلوط توش پيدا شده اما چون كاربراي عزيز خيلي عجله داشتن ، بنده هم عجولانه اين كار رو انجام دادم .
منم با نظر شما موافقم و از تذكر به جا سپاسگذار.
من به طور كلي با نظر شما موافقم ، سعي مي كنم ...![]()
اميدوارم فكر شما درست نباشه ، چون اون موقع بايد از شركت سازنده اين نرم افزار ناراحت بشن .
بنده كه فقط قصد خدمت داشته و دارم و باز هم از دوستان طرحهايي رو كه مي خوان قبول مي كنم ...
در آخر يك بار ديگه اين دو سه خط رو بخوانيد :
براي اينكه خوشنويسي اصيل ايراني از طرحها حذف نشه لازم هستش كه از اين جور نوشته ها در كار ها استفاده بشه ... حالا اگه كم و كاستي هست ، عيبي نداره انشا الله درست ميشه ... ديگه نبايد به خاطر چند غلط خوشنويسي
نفس كار از بين برود ... اين طور نيست آيا ؟؟![]()
موفق باشيد
محمد حسين
خیلی ممنونم آقا سبحان عجرت علی ا... - میشه بگید با میر عماد چطوری میتونم نوشته هارو به فرمت های وکتور تبدیل کنم ؟
مثل همین کاری که انجام دادید. یعنی توی کارل بازش کنم ؟!
سلام سبحان عزیز
خوبی ؟
شدیدا دلم برات تنگ شده بود![]()
می تونی خروجی متنی رو که می نویسی به AI تبدیل کنی
البته با کیفیت بسیار بلا و بدون رنجه(رگه رگه)
موفق باشی
سلام و درود و حسته نباشد.
در اول یک دستت درد نکنه خدمت بنیان گذار این تاپیک و بعد هم یک تشکر از نظر دهان و بازدید کنندگان خوب این تاپیک که با این کارشون بانی این تاپیک رو حمایت کردن.
کارای جالبی هست. من با این سایت جدیدا آشنا شدم. ما برای 5 سال متوالی نمایشگاه «شهرک فاطمیون» رو در تبریز برگذار کردیم که برای اولین بار در تبریز بچه های هیئت ما همچین کاری رو شروع کردن. از 8 تا 19 خرداد برگزار میشهو و تو این چند روز بیشتر از سالهای گذشته ازش استقبال شده. سعی کنید تاپیک هایی بزنید که در اون طرح های مذهبی برای پوستر رو بنر استفاده بشه. چون ما 25 تا از 7 طرحی که در یکی از کانون های تبلیغاتی سفارش داده بودیم به صورت بنر 3 در 4 چاپ کردیم و در سطح تبریز نصب شدن. و برای هر طرح حدود 150000 تومان از ما پول گرفتند. در حالی که سال گذشته 75000 تومان پول داده بودیم بابت هر طرح. از دوستان میخوام تاپیکی راه اندازی بشه و در اون طرح های مذهبی با مناسبتهای مختلف جهت استفاده در پوستر و بنر قرار داده بشه.
در آخر از همه دوستان کمال تشکر رو دارم. بسیار بسیار ممنون.
کملا حرفتان غلط است نر م افزار میرعماد را من به قیمت 12000 هزارتومان خریدم فقط از شکسته و نستعلیق آن استفاده می کنم باقی فونت های آن بدرد لا جرز دیوار می خوره اونم از سایت نرم افزاری مریم که می ریم این انتقاد ها را می کنیم وا کنش های مسخره ای میکنه من وقتی این پست را دیدم گفتم ترفتار ندارد اما مثا اینکه دارد
میشه بگین خط معلی رو چه جوری می نویسین من این نرم افزار رو دارم ولی مثل اینکه نداره
اگه ميشه يك طرح براي بسيج برام بزاري ممنون ميشم
خيلي ممنونم
يه طرح كه يه مفهوم كلي ازبسيج داشته باشه ورنگي هم باشه بارزولوشن بالا
ازاينكه وقت ميذاري خيلي ممنونم
[SOBHAN];672823 گفت:سلام حسين جان ...
ممنون از لطفت ... به هر حال !!
ببين ايني كه برات گذاشتم به كارت مياد ؟
موفق باشيد
محمد حسين
[SOBHAN];672839 گفت:فونت هاي مير عماد آخرين فونت هاي ليست فونت هاي برنامه word هستن .
موفق باشيد
محمد حسين
می دونم عزیز که با wmهم شروع می شن ولی مال من اون فونت رو نداره یعنی نستعلیق و شکسته و ثلث و تحریری رو داره
با سلام خدمت آقا سبحان گُل
يه زحمت براتون داشتم اگه مي شه لطف كنين دو جمله زير رو با هر طرح و فونتي صلاح مي دونين برام بزنين:
باشگاه پژوهشگران جوان
حوزه علميه جامعة الامام المنتظر (عج) نجف آباد
البته با كيفيت بالا
با تشكر