فونت با مزه ايه كرموني جان...تبريك![]()
من اینو اول رو کاغذ پیاده کردم بعد با اتوکد کشیدمبخوای فونت بسازی خیلی سخته؟!
میشه یه آموزشش رو هم قرار بدی؟
---
نظرم اینکه مثل این فونت در نت پیدا میشه شما باید یه چیز جدید خلق می کردید!![]()
سلام ممنونفونت خوبی شده. فقط بنظرم اگر ع و غ رو هم مثل ح و خ و ... بنویسی قشنگتره.
موفق باشی.
در مورد تبدیل هم نرم افزار زیاده. ولی خوب اینکار تجربه ی زیادی میخواد. امیدوارم
این مورد تجربه ی خوبی برات بشه. چون تنظیم کردن حروف کار آسونی نیست.
موفق باشی.
من که نمیخوام دوباره طراحیش کنم همین طرحی که دارم میخوام بدم به برنام خودش بسازه میشه؟:دیمن تاحالا از این روش استفاده نکردم ، شاید لازمت بشه حمید_آنلاین :دی
ابتدا از منوی start گزینه run را برگزینید و سپس با تایپ کلمه eudcedit و فشردن enter برنامه را اجرا کنید.
در پنجره ابتدایی ، دکمه ok را بزنید. حال در محیط edit به طراحی و ویرایش کاراکتر موردنظرتان بپردازید. بعد از آنکه کار طراحی کاراکتر جدید به اتمام رسید، با انتخاب گزینه save character از منوی edit ، آنرا ذخیره کنید.
همانطور که متوجه شدید این برنامه تنها فونت های شما را طراحی می کند.
اما جهت استفاده از این فونت ها، از منوی start ، گزینه all programs و سپس accessories و system tools و در آخر character map را کلیک کنید.
پس از انتخاب گزینه all font private characters از لیست فونت ها، همه کاراکتر هایی را که قبلا طراحی کرده اید ، در جدول وسط صفحه نمایان می شود.
حال روی کاراکتر های مورد نظرتان دو بار کلیک کرده و پس از انتقال آنها به قسمت character to copy، دکمه copy را کلیک کرده و سپس آنها را در محیط مورد نظرتان مانند paste ،word کنید.
منبع : ترفندستان
همین طرحی که دارم میخوام بدم به برنام خودش بسازه میشه؟:دی