.::.طراحی فونت.::.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نه اشتباه نکن!
اگر قرار بود که طراح فونت تک تک اتصالات رو طراحی کنه که باید تمام کلمات موجود در دیکشنری رو طراحی میکرد!
کاری که شما باید انجام بدی اینه که محل اتصال حروف رو طوری طراحی کنی که مشکلی از نظر اتصال به حرف بعدی
یا قبلی نداشته باشن. واسه همین من گفتم طراحی فونت تجربه ی زیادی میخواد و نباید زود دلسرد شد.

اینم بگم که طراحی فونت فارسی یا عربی کار واقعا سختیه. به همین خاطره که تعداد فونت های انگلیسی بینهایت هست
ولی فونتهای فارسی یا عربی شاید به زور به 1000 تا برسه.
به این دلیل که حروف انگلیسی نیازی به اتصال ندارن و براحتی میشه هر حرف رو جدا جدا طراحی کرد. ولی حروف فارسی
بخاطر اتصالاتی که باید با هم داشته باشن طراحیشون زمانبر هست.

30min

Banned
من همین رو میخواستم بگم که خانم مدیر گفت ! :wink:
حالا فکر کن فونت نوشته های متصل انگلیسی چقدر سخت میشه ! منظورم فونت های خوشنویسیشون .
چون برای ما ن وسط به همه حروف به یک صورت میچسبه اما در خوشنویسی انگلیسی مثلا حرف o هم به L یا S یا حروف دیگه میتونه بچسبه که حالاتش هم مختلف !
خدا قوت حمید خان :wink:

HF2

Member
من می تونم کمکت کنم اگه خواستی در این وبلاگم در نظرات خصوصی برام پیام بزار تا بهت بگم جی کار کنی:green:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid

Well-Known Member
من می تونم کمکت کنم اگه خواستی در این وبلاگم در نظرات خصوصی برام پیام بزار تا بهت بگم جی کار کنی:green:
سلام ممنون خوب اگه میتونید کمکی کنید همینجا بگید چرا تو وبلاگ ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

HF2

Member
اخه توضیحش مفصله خوب برای شروع
شما باید از این حروفی که میگم حروف کوچکش را درست کنید
برای مثال از ب (باید داشته باشید ((به و مبم و سیب )) به نحوه اتصال حروف ((ب)) توجه کن.

خوب حالا باید این سه حرف را بسازی.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
HF2 جان گذاشتن لینک سایت یا وبلاگ شخصی خلاف قوانینه.

لطفا قبل از فعالیت حتما قوانین انجمن رو مطالعه کنید.

موفق باشید.

HF2

Member
دوست من اگر این کارهایی که گفتم کردی 1 ندا بده تا بعدش بگم جی

hamid

Well-Known Member
من حروف کوچیک رو طراحی کردم
اینجوری که بوش میاد کارهفوق العاده سختیه :sad:

HF2

Member
خوب 1 نمونه از عکس کارت رو بزار ببینم جی کار کردی
ولی تبدیل به فونتش کار خودت نیست عکسش رو برام میل کن تا برات بسازم ((چه اشکالی داره با هم باشیم)) طراحی کار شما هست ساخت فونتش و ساخت یک ستاپ مشتی برای این کار هم با من ((فکر ناجور نکنی اگه خواستی پیام خصوصی بده تا ایمیلم رو برات پیام بدم)) اگه نه فکر نمی کنم کار خودت باشه من که از این کارها زیاد کردم باید حداکثر 2 روز روش کار کنم. تا به یک چیزی شبیه بشه:neutral:

nima_dsnr

کاربر VIP
میگم دوست جان میخای کار صواب (ثواب) کنی؟
بیا یک آموزش مشنی تهیه کن بزار اینجا همه استفاده کنن...
من یکی قول میدم استقبال کنم...
زیرش هم میتونی با خیال راحت بنویسی « برای اولین بار در مجیدآنلاین »

hamid

Well-Known Member
عزیزم شما بسیار تا بسیار لطف داری
اگه میشه و زحمتی نیست آموزش ساخت فونت رو بزارید

HF2

Member
تو که کار طراحی که هر کسی می تونه در فتوشاپ و اتوکد و امثال اون انجام بده رو حاضر نیستی به کسی بدی اونوقت توقع داری من کاری که کمتر کسی بلده رو به تو بگم فکرات رو بکن پیشنهاد خوبی بهت دادم با خود دانی اگه خواستی پیغام خصوصی بده بهم از ما یا علی حالا شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?:-?

صواب= ثواب ======>> :lol::lol::lol::lol:
جدی نگیر

hamid

Well-Known Member
تو که کار طراحی که هر کسی می تونه در فتوشاپ و اتوکد و امثال اون انجام بده رو حاضر نیستی به کسی بدی اونوقت توقع داری من کاری که کمتر کسی بلده رو به تو بگم فکرات رو بکن پیشنهاد خوبی بهت دادم با خود دانی اگه خواستی پیغام خصوصی بده بهم از ما یا علی حالا شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?:-?

صواب= ثواب ======>> :lol::lol::lol::lol:
جدی نگیر
اولا هر کسی نمیتونه انجام بده طراحی رو چون احتیاج به خلاقیت ، ایده، فکر، زمان، و خیلی از فاکتورا دیگرو داره
ولی شما تو این کار چیزیو خلق نمیکنی رو یه اثر خلق شده شما کار میکنی با یه برنامه خاص که هرکسی میتونه یاد بگیره
اصول طراحیو گرافیک تو تکنیکایی هست که با تجربه و زمان کسب کردی تا بتونی یه اثر رو خلق کنی پس یکم منطقی تر فکر کنید رو این موضوع و نگید هرکسی میتونه کار کنه
دوست من من اصلا منصزف شدم از طراحی فونت دیگم نمیخوام بسازم اینکه شما این حرفارو زدید متعجبم
اکثر دوستایی که اینجا فعالیت میکنن بدون هیچ چشم داشتی مطالبی رو که خودشون بلدن به دیگران هم یاد میدن
خیلی از تکنیکای طراحی رو کسی به کسی نمیگه چون دوست داره خودش برتر و بهنر باشه ولی من اینجا تا الان همچین چیز رو ندیده بودم
ولی الان دیدم
موفق باشد:rose:

30min

Banned
حمید اگه خواستی ایمیلت و به ایمیلم بفرست .
بعد من برات یک ایمیل میفرستم که ایمیل جدیدم توشه !
بعد تو به اون ایمیل یه ایمیل بفرست .
بعد من آدرس یه سایت رو بهت میدم که اونجا عضوم .
بعد یه پیغام خصوصی بهم بده .
البته ایمیلت رو توش بنویس که به ایمیلت بگم کدوم سایت بیای تا بهت یاد بدم چطوری میشه فونت ساخت ! :wink:
جدای از شوخی من برای 3-4 تا طراح فونت Dafont و Fonts ایمیل زدم که اگه میتونن کمک کنن .
با مریم سافت هم تماس گرفتم اگه جوابی دادن مینویسم اینجا .
متاسفانه منابع آنلاین هم تماما میشه گفت برای فونت های جدا از هم هستش ! :cry:
در هر صورت موفق باشید .

30min

Banned
این جواب مریم سافت :

salam

Rahat tarin kar baraye shoma ine ke yeki az font haye mozood mannad "BZar" dar narmafzari mannade "FontLab Studio" ya "FontCreator" baz konid va sepas horoofi ra ke tarahi kardeheed jaygozine Glyph haye oon bekonid va sepas font ra besazid

baad az inkar kami ba narm afzar ha Ashna mishavid va mitavanid tahyeeraty ra ham ke mikhaheed dar an bedahid

movafagh bashid

مدیرا اکسکیوزمی بابت فینگلیش !

HF2

Member
خیلی با حالی اگه بخواد این کار رو بکنه باید 3 روزی الاف این کار باشه
این راه هم وقت گیره وهم...........
بازم خودتون می دونید
بهت میل میدم
بهت میل می دهمها
بعد به سایتم بیایا
دیر نکردییییا
می دونی چراییییا
پس سر کار بودیییا
چراههها
اینم جواب تو دیگه کسی رو به ...... نکنییا خودتی داش:):rose::snap:
امیدوارم موفق باشی ای دوست

hamid

Well-Known Member
ممنون جناب hf2 منصرف شدم دیگه نمیخوام تبدیل شه به فونت
ازخانوم سیمینم تشکر میکنم بابت همکاری

mehrshad_245

Active Member
واقعا متاسفم آقای hf2
تا الان اینجا هرکس تونسته واسه هرکی انجام داده
بشخصه اگه من بلد بودم اگرم 1 هفته هم طول میکشید برای حمید انجام میدادم چون نه من بلکه اکثر کسایی که تو انجکن هستن مدیون زحمات آقا حمیدن بخاطر فعالیتو کمکی که به دوستان میکنن برای اولین بار بود تو این مدتی که من عضو سایت بودم ایشون از بچه ها یه درخواست کرد بعد از اون همه فعالیتی که واسه دوستان انجام داده بودن یه سرچی تو انجمن کنید متوجه میشید منظورم چیه
بشخصه واقعا من نارحت شدم
به نظر من خود شما هم بلد نیستید
یه جور جو سازی کردید

جدیدترین ارسال ها

بالا