طراحی سیاه قلم - poker

explosion

Banned
سلام دوستان عزیز .
من برگشتم ! :wink:
این طرحی که براتون میزارم نقاشی یا به روایتی ! طراحی با مداد سیاه هستش .
البته این کار قدیمی هستش و از اتمام کار حدود 6 ماهی میگذره ولی خوب دیدنش خالی از لطف نیست .
با توجه به این که من در بایکوت هستم ! و با توجه به مشکلاتی که برای طرح قبلی یعنی محمدرضا شجریان پیش اومد ( که واقعا نازیبا بود ) ترجیح دادم که این کار رو با WIP بزارم ( فارسیش میشه work in progres ) !!!
البته این رو هم بگم که من تمام کارهای طراحی رو اینطور scan میکنم ولی دیجیتال پانتینگ رو فقط زمانی save میکنم که نیاز باشه !
http://tahmores.persiangig.com/Poker.jpg
http://tahmores.persiangig.com/Wip.jpg
همونطور که میبینید اسم طرح poker هست و امیدوارم با قوانین انجمن مقایرت نداشته باشه ! :wink:
توضیحات مربوط به طرح :
نوع کاغذ : Fabriano Artistico 300g
پایه کار ( Base ) : اتود 5.0 4B
سایه ها روشن : مداد b4-b5
خطوط خشن و سایه های تیره : HB و B5
Blending یا همون در هم آمیختگی : پنبه ! :lol:

فکر کنم توضیح کاملی بود اگه دوستان سئوال دیگه ای داشتن بپرسن .
در ضمن من میخواستم دوستان اگر امکانش هست برداشتشون رو هم در مورد این طرح بگن .
حرف آخر : در پست قبلی من راستش نقل قول هایی شد که شاید کمی دوستان رو بدبین کرده باشه .
راستش باید بگم من این طرح ها رو میزارم که نطرات دوستان رو بشنوم و استفاده کنم و باز هم میگم به به و چه چه نمیخوام . امیدوارم این تاپیک عاقبت بهتری داشته باشه از قبلی .
موفق باشید .

آخرین ویرایش:

wild-man

Member

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
چرا تو بخش سوالات و درخواست ها تاپيك زدي ؟؟؟

طرحتون هم زيبا شده خسته نباشي تبريك ميگم

explosion

Banned
مرسی راستش نمیدونم فکر کنم سیستمم قاطی کرده ولی از طریق پیغام خصوصی به خانم سارا گفتم انتقال بدن که فعلا ترتیب اثر ندادن . :)
در ضمن آقای wildman این لینک هایی که گذاشتی به سیاه قلم مربوط نمیشن !
موفق باشی .

.:. soroosh .:.

Active Member
تبریک میگم .
خیلی زیبا شده . تکسچر چوب خیلی خوب دراومده . انعکاس لبه بالایی لیوان هم همینطور .
من فقط به قسمت پایینی لیوان مشکل دارم . یه جورایی احساس میکنم از حالت اصلی خارج شده به نظر پایین هیچ لیوانی به این شکل نباشه .
منظورم فرمش نیست . یه مقداری سایه زدن ها و انعکاس ها اون قسمت به نظر مشکل داره برای همین برجستگی و فرورفتگی ها اشتباه ایجاد شدن . ( البته این نظر منه فقط :wink: )
اما در کل عالی شده .
موفق باشید .

MEGA WAVE

Active Member
طرحت خوب شده طهمورث جان

دوست دارم اول راجع به برداشتم بگم : اگه سیگار برگ روشن میبود و مشروبه هم یکمیش خالی بود و ورق ها رو ورق های پایین میزاشتی خیلی خوب تداعی کننده قمار بازه شکست خورده میشد که با سیگار و مشروب خوردنش نشون میده بازم قراره به باختنش ادامه بده ( نفس قمار ) !!!

اما الان هم سیگار و هم مشروب بیشتر حالت نمادین دارن و برداشت خاصی من ازش نمیکنم.

بیاییم سراغ طرحت:

یه مشکل بزرگی که توی طرحت هست و همچنین من توی Wip که گذاشتی ندیدم اینه که شما موقع طراحی هیچ Vantage Point رو اعمال نکردی.

در صورتی که با استفاده از سمت راست یه Vantage Point مرکزی میتونستی طرحت رو خیلی Real تر بکنی.

الان خطوط افقی ورقها اشتباه هستند. و همچنین پرسپکتیو طرحت توی خطوط عمودی هم تا حدودی اشکال داره .

با ایجاد 3 یا 4 تا VP خیلی خوب میتونی این مشکل رو حل کنی.

سایه زدن هات خیلی خوبه جای تبریک داره. بنظرم سایه لیوانه جای کار داره هنوز.

کلاً طرح خوبی شده .

شاد زی.

explosion

Banned
ممنون از دوستانی که نظر دادن .
سوروش جان ممنون از نظرت . در مورد لیوان حق با شماست کمتر لیوانی به این شکل هست چون کمتر مکانی به این شکل هست ! (بحث سیاسی ادامه ندم بهتره ! :wink: )
prince جان ممنونم در مورد رنگ آمیزی باید بگم برنامه ای براش ندارم مگه اینکه با blending لایه ها یه حالت سردی و در مقابلش حرارت به عکس بدم .
راستش تنها کسی که در مورد طرح برداشتش رو گفت MEGAWAVE بود . باید بگم نظر خیلی قویی بود ( ناقلا نکنه ..... :green: )
ممنون بنیامین (اسمت رو درست گفتم ؟! ):wink: .
در مورد برداشت شما گفتی اگر همچین حالت هایی میبود نشان دهنده یک پوکرباز شکست خورده میبود .
نظر خیلی جالبی هست اما اگه دوباره نگاه کنی میبینی که دقیقا بر عکس این چیزهایی هست که شما میگی !
به ورق ها نگاه کنید : 4 ورق به ترتیب با یک خال هستن . یعنی اگه یک برگ آس با همین خال برگ پنجم باشه میشه تاپ استریت فلش که قویترین امتیاز در پوکر هست . :-?
امن نمیخواستم برگ پنجم رو بزارم تا نظرات متعدد دوستان رو بشنوم که ببینم برداشتشون چیه .
بعد از شنیدن نظر دوستان میگم داستان چی بوده ! :wink:
در مورد Vp نظرات جالبی دادی . راستش من از Vp استفاده نکردم . من خطوط پرسپکتیو رو رسم کردم .
در مورد ورق ها به جز کارت 10 باهات موافقم .
ممنون از MEGAWAVE و تمام دوستان که تا حالا نظر دادن

آخرین ویرایش:

explosion

Banned
L-b بیشتر از 10 تا pm گرفتم با همین مضمون که تو گفتی .
پیدات کنم تیکه بزرگت سرت ! :shock:
راستی هر کی تونست یک سوتی توش پیدا کنه !
این یه چیزی مثل کد داوینچی توش داره ! :shock:

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
خیلی خیلی خیلی زیباست .
منتظر هستیم تا یه رنگیش رو هم بسازین یا بکشین .
موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا