طراحي سايت اختصاصي ايلستريتور در ايران

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا من مدته به كلم زده است تا يك سايتي طراحي كنم تا درباره ايل باشه البته مسلم است كه به كمك
همه نياز دارم اين سايت شامل مقاله هاي بسيار زياد و تخصصي ايلستريتور مي باشد و ميخواهم اين سايت را بدون انجمن و سيستمهاي مديريت محتوا و كلا پي اچ پي طراحي كنم و در آن به زبان ساده اچ تي ام ال آموزش بذارم.
از تمام عاشقان ايل
از تمام كساني كه مسلط به زبان انگليسي هستند و حتي هيچي از ايل نميدانند
از تمام طراحان وكتور و غيره دعوت به همكاري ميكنم .
در صورت تمايل به همكاري بايد اينجا دو مطلب را براي من بنويسيد :
1- چي كاري ميتوانيد بكنيد ؟
2-حاضر به فضا خريدن براي اين كار هستيد ؟

Parham

Well-Known Member
والا من تخصص به اون صورت در این نرم افزار ندارم من خودم به شخص با Corel و FreeHand کار می‌کنم ... در مورد برنامه های Adobe هم Photoshop و Golive رو می‌تونم کمکت کنم اما در مورد Illustrator اون قدر مهارت ندارم که بتونم کمکی‌ کنم یا آموزش بدم اما اگر این سایت بخواد ایجاد بشه من تا جایی‌ که در توان خودم باشه کمک می‌کنم ... نمیدونم حالا به هر صورت که باشه ، فعلا که در حد ایده هستش ،بهتر هستش که منتظر باشیم تا دوستان دیگه هم نظرات خودشون را بدن ...

ARTA_ADOBE CO

Active Member
از لطفت واقعا ممنون در ضمن من سايت را با گولايو داردم ميسازم و اين سايت مختص ايلستريتور است و نه نرم افزارهاي ديگر در ضمن راه اندازي اش قطعي است چون تمپليت و آموزشها آماده است من فقط همکار ميخواهم دست تنها نباشم همين !
در ضمن من چون حوصله دردسر هاي انجمن ها را ندارم نميخواهم بذارم و چون سايت ممکن است هفته اي يک بار آن هم در بخش آموزشها به روز ميشه پس نيازس به سيستم هاي مديريت محتوا نيست ! در ضمن اين جور سايت ها بيشتر به درد سايت هاي خبري ميخوره!
همين

Parham

Well-Known Member
به هر حال اگر فکر کردی که کمکی‌ نیاز داری خوشحال میشم کمکت کنم حالا در هر قسمتی‌ که باشه ...

205

Member
سلام

منم گفتم

آماده هستم!!

دارم Ill رو یاد میگیرم!
در ترجمه هم در خدمتیم!!

تا بعد

mostafa-mba

New Member
سلام
من هم در زمينه آموزش مي تونم كمك كنم
يه سوال هم داشتم در مورد گولايو يه كم در مورد اين برنامه توضيح بدين(ويژگيها و امكاناتش- آيا مي شه با اون كار فارسي هم انجام داد) و لطف كنيد بهترين راه يادگيري و منبع آموزشي اونو بگين .
متشكرم

aref3d

New Member
فضا و نام دامنه با من.

سلام به تمامی دوست دارن ايلستريتور
من 5 سال که با ايلستريتور کار می کنم. ابتدای کار با کارل کار می کردم بعد با فریهند و این چند سال اخیر هم دیگه با ايلستريتور کار می کنم و خیلی حال می کنم.
خیلی دوست داشتم تو یه کار اینجوری مشارکت داشته باشم فقط به خاطر مظلومی ایلیستریتور در ایران.
برای شروع هم میزبانی فضا را بعهده می گیرم. " فضا لینوکس هست و آخرین ورژن هر چی را هم بخواین داره. فقط بگین چقدر فضا نیازه.
البته نظر شخصی من اینه که از انجمنهای آماده یا نرم افزارهایی مثل مامبو یا هر چیز دیگه ای برای این کار استفاده کنیم چون اینطوری رشد سایت سریعتره و نهایتا برای ایجاد یک سایت

پویا لازمه. و دوباره نوشتن برنامه برای اینکار وقت طلف کردنه.
از لحاظ خود سایت هم اگه نیازی به برنامه نویسی یا طراحی یا هر چیز دیگه ای بود در خدمیتم.
فقط یه اسم مناسب هم برای دومین باید پیدا کرد که اون به عهده دوستان. خریدش از من.
به هر حال ما نون و نمک خوره ایلستریتوریم. نوکرش هم هستیم. پاش بیفته سرمون را هم میدیم براش. (البته این آخری را جدی نگفتم)

آخرین ویرایش:

arasoft

New Member
دوست عزیز در مورد فضا میتونی روی من حساب کنی .
هر چقدر باشه در خدمتم .

aref3d

New Member
آقای Arta_adobe Co
شما که می خواستید سایت اختصاصی بزنید کوجایین.
1 ماه پیش ما گفتیم هستیم یکی نگفت خوب ..
همون بهتر که انجمن تخصصی نداشته باشه و همین جا بهترین جا برا اینکاره.

ARTA_ADOBE CO

Active Member
سلام بچه ها از اینکه من مدتی دور بودم از این تاپیک واقعا متاسفم !
اما در مورد سایت :

از لطف تک تک شما متشکرم در مورد هاست باید بگم که هاست لینوکس میخواهیم و دمین هم میخواهیم بذاریم
www.illpersian.com
البته از کمک دوستان میخواهیم استفاده کنیم برای هاست مانند این افراد گل :

aref3d arasoft

ولی باید بگم که بد جوری سرم از نظر درسی شلوغه و شدیدا به کمک دوستان پاک نیاز مندم !

خوب وضعیتمون بد نیست هاست که داریم به کمک aref3d
و بخش ترجمه به کمک دوستان زیر :

205
mostafa-mba
aref3d
ToFaN
Parham

لازم به ذکر است که سایت از هیچ نرم افزار مدیریت محتوا استفاده نمیکنه چون به نظر من نیازی به اون نیست شاید بعدا برای پاسخ به دوستان انجمن زدیم !

و حالا شروع کار...
از تمام دوستان خواهش میکینم هر کسی همکاری قطعی میخواهد انجام بده به من را در یاهو مسنجر به لیستش اضافه کنه تا با هم صحبت کنیم در ضمن در مورد هاست به شدت عجله دارم !
yahoo id : arta_adobe_lover
بدیهی است که هر آموزش با نام شما و ذکر منبع اگر ترجمه باشه در سایت قرار خواهد گرفت دوست دارم تا مدتها یک گروه باشیم و هرگز از هم جدا نشیم و هدفمان پیشروی وکتور آرت باشه !

در ضمن در مورد استایل و طراحی سایت خودم صفحات را تقریبا کامل ساختم ولی باید بگم که هر کسی طرحی جالب داره برام به ایمیل بفرسته تا با طرحه خودم قاطی کنم و چیز بهتری بسازیم در ضمن ورژ ن بتای سایت را شاید تا چند روز دیگه آپلود کنم

فعلا تنها چیزی که برام مهمه شناختن افراد حاضر به همکاری و تشکیل گروه تحریره سایت است تا بعدا نقشه سایت را به تک تک افراد بدم

یادتون باشه میخواهیم مرجع کاملی درست کنیم هدف بزرگی داریم و باید دست به دست هم بدهیم !

با تشکر از تک تک وکتور دوستان عزیز

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
من می‌تونم کمکت کنم تا اونجایی‌ که نیاز داشته باشی‌ ، در مورد دامین هم میتونی‌ بگیری خودت و من روی هاست خودم پارک کنم که مشکلی‌ از لحاظ هاست نداشته باشی‌ ، سرور سایت هم فضا به مقدار کافی‌ داره ، در مورد ترجمه هم اگر منبع خوب باشه ترجمه کردن زیاد برای من سخت نیستش ، به هر حال خوشحال میشم که بتونیم در کنار همدیگه سایت خوبی‌ ایجاد کنیم ... اما اگر خواستی‌ که فضا جدا باشه هرچه زودتر بگیری بهتر هستش ، یک نکته که به ذهن من رسید اینه که چرا از دامین های دیگه استفاده نمیکنی‌ که اسمش راحت باشه ، مثلا illustrator.ir که تا الان ثبت نشده ...

ARTA_ADOBE CO

Active Member
آقا پرهام شرمنده کردی ممنون از لحاظ فضا که خیلی مشکل دارم
ولی دومین خوبه همین که گفتز از مال منم بهتره راستی شما در شرکت هاستینگ کار میکنی ؟؟؟
برای راه افتادن من میگم که 30 مگ کافیه ! اگه دیتا های ما رو تا تابستون تحمل کنی عالیه بعدش خودم ترتیب فضا شو میدم
در ضمن اگه در مورد ترجمه شروم کنی ممنون میشم یعنی تمیرین کارگاهی گیر بیاری و ترجمه کنی تا بهت بگم نقشه سایت چیه اونوقت آپلود کنیش
بازم ممنون

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
خیر دوست عزیز ، هاستینگی‌ که گفتم از سایت خودم هستش ... به هر حال هرجوری که خودت تمایل داری ، بهتر هستش دامین را زودتر خودت ثبت کنی‌ تا امتیازش برای خودت بشه *قبل از اینکه ثبت بشه* ...

ToFaN

Well-Known Member
ARTA_ADOBE CO گفت:
آقا پرهام شرمنده کردی ممنون از لحاظ فضا که خیلی مشکل دارم
ولی دومین خوبه همین که گفتز از مال منم بهتره راستی شما در شرکت هاستینگ کار میکنی ؟؟؟
arta جان هر کمکی که از دست من بربیاد حتما رویه چشم برات انجام میدم

ARTA_ADOBE CO

Active Member
من الان بیشتر از هر چیز به تعداد زیادی آموزش ترجمه شده یا خلق شده نیاز دارم اگه دارید در فرمت Html برام به ایمیل بفرستید ممنون میشم

در مورد دومین هم چشم درستش میکنم !

ARTA_ADOBE CO گفت:
سلام بچه ها از اینکه من مدتی دور بودم از این تاپیک واقعا متاسفم !
...

از لطف تک تک شما متشکرم در مورد هاست باید بگم که هاست لینوکس میخواهیم و دمین هم میخواهیم بذاریم
www.illpersian.com
...

سلام
من پیشنهاد می کنم شما این دومین رو نگیرید چراکه Ill به انگلیسی یعنی مریض و اونجوری معنی وب سایت شما می شه پارسیان مریض. شما اگر مثلأ بگیرید :
کد:
http://www.persianillustrators.com
این خیلی بهتره!
موفّق باشدی.

Parham

Well-Known Member
هنوز سایت ثبت نکردی دوست عزیز ؟ فکر می‌کنم مدت زیادی شده ... کی‌ می‌خوای شروع کنی‌ ؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا