mehrdad-k
Member
راستش من هميشه از اين نكته شكايت داشتم كه چرا دو رو برم اينقدر از نظر رنگي مردست اگه يه نگاهي به (بوتيكها) ميانداختيد مي ديديد كه تمام لباسها از يه سرس رنگهاي مات و مرده ايجاد شدن ومن واقعا نميدونستم ريشه اين مشكل كجاست بد جوري روح و روان همه ايراني تحت تا ثير رنگهاي مات قرار گرفته جوري كه اصلا ديگه از رنگهاي شاد مي ترسيم..بگذريم خوشبختانه يه مدتيه كه تحولاتي صورت گرفته مثلا مانتوهاي خيلي خوشرنگ و جالبي كه خانومها اين روزا ميپوشن جدا از قضيه مد و اين حرفها خدمتون عرض مي كنم اميدوارم اين روند ادامه پيدا كنه اما از وقتي كه اومدم عضو مجيد آنلاين شدم و يه خورده با برو بچ و سليقه هاي رنگيشون آشنا شدم ديدم كه متاسفانه ما كه خودمون رو طراح و گرافيست ميدونيم( حالا در هر حدي مهم نيست) هم مشكلات پايه اي تو تركيب و انتخاب رنگ داريم نميدونم چي بگم والا خودتون اگه يه دوري تو آرشيو كارها بزنيد متوجه منظورم ميشيد اين موضوع جوريه كه شايد بشه از بين هزاران طرح گرافيكي كاره يه ايراني رو براحتي جدا كرد..
بيايد يه تكوني بخوريم بابا يه دريايي از رنگ جلوتونه دست برداريد از شلوغ بازي هاي الكي چرا بايد از تمام فضاي يك صفحه براي طراحي استفاده كرد چرا بايد از تمام رنگهايي كه بنظرمون جذابن بايد در كنار هم استفاده كرد كه قشنگيه همديگر رو در كنار هم از بين ببرن :roll:
من شخص خاصي رو خطاب قرار نميدم با خودمم و همه بيايدبهتر و دقيقتر نگاه كنيم..به مولا ميتونيم..
تا كي الكي از طرحهاي همديگه تعريف كنيم تا زيره سوال نريم پيشرفت نمي كنيم (مطمن باشيد) :!:
حالا باسه اين كه ثابت كنيم مي تونيم دوست دارم همتون براي اين تاپيك طرح بزنيد هر چي دوست داريد اما فقط يه چيز تو طرحتتون فقط از 2 رنگ تكرار مي كنم فقط 2 رنگ استفاده كنيد تا بفهميد و بفهميم كه مي تونيم حتي با 2 و در نهايت يك رنگ هم زيبايي كار رو نشون بديم..
منتظر ميمونم تا ببينم چقدر پايه ايد..
---------------------
دوسستتون دارم
مهرداد
بيايد يه تكوني بخوريم بابا يه دريايي از رنگ جلوتونه دست برداريد از شلوغ بازي هاي الكي چرا بايد از تمام فضاي يك صفحه براي طراحي استفاده كرد چرا بايد از تمام رنگهايي كه بنظرمون جذابن بايد در كنار هم استفاده كرد كه قشنگيه همديگر رو در كنار هم از بين ببرن :roll:
من شخص خاصي رو خطاب قرار نميدم با خودمم و همه بيايدبهتر و دقيقتر نگاه كنيم..به مولا ميتونيم..
تا كي الكي از طرحهاي همديگه تعريف كنيم تا زيره سوال نريم پيشرفت نمي كنيم (مطمن باشيد) :!:
حالا باسه اين كه ثابت كنيم مي تونيم دوست دارم همتون براي اين تاپيك طرح بزنيد هر چي دوست داريد اما فقط يه چيز تو طرحتتون فقط از 2 رنگ تكرار مي كنم فقط 2 رنگ استفاده كنيد تا بفهميد و بفهميم كه مي تونيم حتي با 2 و در نهايت يك رنگ هم زيبايي كار رو نشون بديم..
منتظر ميمونم تا ببينم چقدر پايه ايد..
---------------------
دوسستتون دارم
مهرداد