ضعف شديد انتخاب رنگ در جوانان ايراني؟؟؟

mehrdad-k

Member
من هيچ وقت سليقم رو تحميل نمي كنم...
من طرفدار طلب نيستم---
من پيروان (به قول شما ) احتياج ندارم---
من ميگم رنگها ممكنه اونجور كه تنها زيبا هستند ممكنه كناره هم جلوه نداشته باشن....
در ضمن آره من داد ميزنم كه ضعيفيم..هممون ضعيفيم تا كي با تعريف الكي بايد تو رويا سير كنيم آره خيلي عقب و ضعيفيم چون هيچ وقت نمي خوايم بجاي موضع گيري با توجيه نتيجه بگيريم..ضعيفيم چون فقط دنبال قطب بازي هستيم..
ضعيفيم و عقبيم چون بلد نيستسم انتقاد كنيم مي ترسيم
عقبيم چون فقط از تحسين ضعيفتر از خودمون لذت مي بريم

متاسفم به خاطره همه چيز

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا ولش كن ما دوتا با هم كنار نميايم شما هر جور راحتي فكر كن فكر كن من از انتقاد كردن ميترسم و فقط با تعريف كنار ميام
--------------------------------
يه نصيحت از طرف برادر كوچيكت :
همين تعريف هاست كه ادم را به طراحي بيشتر دعوت ميكنه و اميد ميده بالاخره يه روزي هموني كه الكي ازش تعريف ميكني خودش پيشرفت ميكنه و وقتي به كارهاي قبليش نگاه ميكنه ميفهمه چقدر نو پا بوده و پيشرفت را در رگ و پي بدنش حس ميكنه و سر تا پا غرور ميشه !
اين اتفاق براي من افتاده وقتي به كار هاي قبليم نگاه ميكنم ميبينم چه قدر سطح بينشم و نوع ديدم عوض شده

jasoosk

Member
واقعا فكر نميكردم شما ها اينطوري باشين.
دارم نسبت به اينجا احساس بدي پيدا ميكنم.
اولش فكر كردم يه جايي رو پيداكردم كه توش ميتونم پيشرفت كنم و نقص ها يي رو كه تو طراحي داشتم بر طرف كنم . و همينطور چيزايي رو كه بلدم بزارم واسه كسايي كه مثل خودم تشنه آموزشن.

تو رو خدا بيخيال شين .
به اين نكته توجه كنين كه هيچ كدوم از كارهاي ما بي عيب نيست پس بياين هركسي كه كارش رو اينجا ميزاره بچه ها فقط عيبهاش و خوبيهاش رو در كنار هم بنويسن و صاحب كار خودش بشينه از بين نظرات بچه ها اونايي رو كه واقعا به نظر خودش بجاست رو عمل كنه.

فداي همه تون.
محمد.

meh

Member
انتقاد سازنده اونه كه اول نقاط قوت رو بگه ( حتي اگه كار خيلي ضعيف باشه ) و بعد نقاط ضعف رو.
متاسفانه مهرداد فقط از طرح بد گفت و اين يه جو منفي توي اين تاپيك به وجود آورد.
در هر حال ما همه عضو خانواده majidonline هستيم .نذاريد يه موضوع كلي روابط بين ما رو خراب كنه.

mehrdad-k

Member
ARTA_ADOBE CO گفت:
پس ديدي داري سليقه اي بر خورد ميكني
عزيزم نظرات شما تماما سليقه اي هست و پيروان شما تنها كساني هستند كه با شما هم سليقه اند شما يه قانون يا يه چيزي تو اين مايه ها اشاره نكردي بلكه داري سليقته به بقيه تحميل ميكني !

آرتا دمت گرم ما كه با هم آشتي كرديم و از هم معذرت خواهي كرديم اما شما باز زدي تو برجك ما با مرام :roll: اما بي خيال دمت خيلي گرمه

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اهان 8O
اين ماله قبلشه يه نگاه به ساعت و تاريخ بنداز عزيز ! :oops:
راستي با اون پروانه هات كه بال بال ميزنند كلي حال كردم :oops:

اينم از مال من منم فقققققققققققققققط از 2 رنگ استفاده كردم :oops: :oops: :oops: :wink: اينو فرستادم تا اينقده با هم دعوا نكنين من دوست دارم همتون هميشه شاد و سرحال باشين و قرص و محكم جولوي انتقاد واسيم بابا ما هممون عضو يه خانواده هستيم خانواده majidonline :wink:

بي خيال شين ديگه :wink: بابا آخه يه طرح درپيت هم مگه دعوا داره 8) 8O 8O 8O 8O 8O شوخي بود :lol:
:oops: :p :p :oops:

Mandana

Active Member
ببخشيد ببخشيد منم بازي.آرتا خان درباره اينكه كارهاي شما قشنگ و اغوا كنندس شكي نيس.ولي خودت ببين حاضري همچين طرحي رو بذاري برا بك گراندت.من خودم هميشه هروقت ميخوام بك گراند درست كنم اول اونو ميذارم رو بك گراند خودم(تا حالا بيشتر از 2 دقيقه هيچ بك گراندي طاقت نياورده)شايد مهرداد نتونسته منظورشو كامل بيان كنه.ولي من متوجه منظورش شدم و باهاش موافقم.شما تو هر طرحي از حالت ژله اي بهره گرفتي در صورتي كه پس زمينه ات حالت فلت داره ولي اون عكس روش بدجوري روش افتاده.به نظر من هركي ميخواد انتقاد كنه طرح طرفو برداره و جوري كه قابل قبولتره درست كنه و كنار طرح اصلي بذاره.اينجوري هم بچه ها ميتونن مقايسه كنن هم هركس نقاط ضعف و قوت كارشو ميفهمه.از ما گفتن بود.امتحان كنيد نتيجه نداد پاي من

babakslt

Member
تو رو خدا از منم انتقاد كنين فقط انتقاد...

سلام دوستان من يك مشكلي دارم كه طرح هام رو به هركي نشون ميدم كف ميكنه(هيچكي دور و برم نيست كه يكم از گرافيك سرش بشه) واسه همين مي خوام كه از طرحهام انتقاد كنين و نظراتتون رو دربارشون بگين چون خودم ميدونم كه اشكالاتي دارن. ممنون مي شم اگه نظراتتون رو بگين و فحش و بد و بيراه بگين ولي بعدش بگين چيكار كنم كه بهتر بشه. مرسي
آقا مهرداد لطفاْ شما هم انتقاد و پيشنهاد كنيد چون واقعاْ با كارهاتون حال مي كنم
راستي دربراه ي موضوع انتخاب رنگ هم صحبت هايي داشتم كه بعداْ مي گم فعلاْ منتظرم ببينم كه صحبت به كجا ميرسه.

bluecart1.jpg

<br>
che1.jpg

من انتقاد كنم؟
خر جان بابا تو اخر منطقي خوشم اومد مرسي
بعدش آقا بابك اين طرح اولت كه مشكل داره از نظر من معدود آدمايي از اين نوع طرح ها خوششون مياد بايد طرحت طوري باشه كه همونطور كه بچه ها گفتن مطابق سليقه فقط بعضي ها نباشه آخه خيلي ساده است و اين نميدونم فكر كنم موج هستش خيلي مصنوعيه و اصلا به درستي سايه روشن زده نشده و فونتي كه نوشتي دوست عزيز ميتونستي از فونتهاي زيبا تر هم استفاده كني و اين اسمت با اين طرح پايينش چه ربطي به هم دارند ميشه اينم توضيح بدي؟
اميدوارم ناراحت نشده باشي
ولي خوب طرح دومت بهتره چون رنگ مشكي و قرمز هر دو كنار هم جور در ميان بازم اگه اين رو هم فونتشو عوض كني فكر كنم بهتر شه

ARTA_ADOBE CO

Active Member
khar_koochooloo گفت:
ببخشيد ببخشيد منم بازي.آرتا خان درباره اينكه كارهاي شما قشنگ و اغوا كنندس شكي نيس.ولي خودت ببين حاضري همچين طرحي رو بذاري برا بك گراندت.من خودم هميشه هروقت ميخوام بك گراند درست كنم اول اونو ميذارم رو بك گراند خودم(تا حالا بيشتر از 2 دقيقه هيچ بك گراندي طاقت نياورده)شايد مهرداد نتونسته منظورشو كامل بيان كنه.ولي من متوجه منظورش شدم و باهاش موافقم.شما تو هر طرحي از حالت ژله اي بهره گرفتي در صورتي كه پس زمينه ات حالت فلت داره ولي اون عكس روش بدجوري روش افتاده.به نظر من هركي ميخواد انتقاد كنه طرح طرفو برداره و جوري كه قابل قبولتره درست كنه و كنار طرح اصلي بذاره.اينجوري هم بچه ها ميتونن مقايسه كنن هم هركس نقاط ضعف و قوت كارشو ميفهمه.از ما گفتن بود.امتحان كنيد نتيجه نداد پاي من

اقا تو هم كه گند زدي با انتقادت :oops:
ببين شما يكم در باره حرفت فكر كن ميگي بك فلته نكنه ميخواستي ژله اي باشه يا سه بعدي!
به جون عزيز ترين كسم كه مادرم هست من اين بكراند را به مدت سه روز در پشت صفحه داشتم و امروز جمعه اونو عوض كردم !
درضمن چرا خالي ميبندي من همش از ژله اي استفاده كردم درسته من ژله ايها رو دوست دارم ولي اين طوري نيست اينم ميذارم واسه انتقاد بدو ييد هر چي فضاحت و چرت و پرت هست نصارش كنيد ! 8O (شوخي كردم)

اين كه ديگه عمرا نميشه انتقاد كرد چون از انتقاد گذشته كارش بابا آرتا جان يه خورده مهربون تر برخورد كن من ميترسم باهات حرف بزنم به جان خودت همچيني يه نمه خوش اخلاقتر باشي بد نيست
مرسي

Mandana

Active Member
ببخشيد.اصلا من از اول نبايد نظر ميدادم.شما بريد با طرحهاي فوق پيشرفته تون كيف كنيد.اين حرف منكه گفتم از سبك ژله اي خوشتون مياد در هردو لوگوتون(هم قرمز هم آبي)ديده ميشد.بازم بگين نه.بعلاوه تا اونجا كه ميدونم حرفي نزدم كه باعث ناراحتي تون بشه.من سر حرفم هستم اون بكگراند با اون عكس نميخوند.
بازم ببخشيد اگه ناراختتون كردم.شانس آوردي كه اين تاپيك جالبه و دوست ندارم قفل بشه.والا جوابتو ميدادم

babak_dj

Member
به نظره من این TOPIC یکی از بهترین TOPIC ها میتونه بشه از لحازه آموزشی.
ولی اگه همه تحمل انتقاد کردن و داشته باشن.
دوسته عزیز ARTA شما هم باید قبول کنید که کارتون دارایه یه اشکال هایي هست که بقیه بچه ها به طوره دوستانه به شما گوشزد میکنن .
نه از رویه کینیه قبلی به نظره من شما باید خیلی خوشحال بشید از این انتقاد ها .!
به خدا من یکی که خیلی دوست دارم ازم انتقاد بشه چون باعث پیشرفته کاره خودم میشه.
هر کی هم که انتقاد کنه چه خوب چه بد ازش ممنونم میشم.
من هیچ قصد و منظوری هم نداشتم امیدوارم که از دسته من یکی ناراحت نشی. :wink:
اینم طرح من. خیلی دوست دارم که ایرادامو بگین. و برای بهبودش کمکم کنید.

ARTA_ADOBE CO

Active Member
الحق كه خري ؟
مگه من حرف بدي زدم كه اينطوري جوش اوردي
بي خيال من اون بكراند را خواستي عوض ميكنم اصلا خوب شد در ضمن من كه گفتم از سبك ژله اي تو طراحي كلي حال ميكنم اگه خوشم نمي امد اموزش اونو نميذاشتم
در ضمن براي گفتمان بيشتر تشريف بياريد چت تا با هم اختلات كنيم :
[email protected]

ARTA_ADOBE CO

Active Member
من كه از انتقاد بدم نمياد
اين خر كوچولو يه ما ميگه خودت نمي توني طرحت را در پشت بكراند تحمل كني
گير داده ميگه تو در همه كارات ژله اي كار ميكني
من اسم اين ها رو انتقاد نميگم ميگم اين ها سليقه اي برخورد كردن و در انتقاد هر چي دلت خواستن به طرف گفتن!
اگه بگين مشكل كار من اينه
1-............
2-.............
3-.............
من قبول ميكنم اصلا كار قبلي اخ از اين كار شما انتقاد كنيد ولي حاشيه نريد و با مورد بندي بگيد
در ضمن من با خر عزيز هيچ مشكلي هم ندارم و چاكرش هم هستيم

Mandana

Active Member
منم با كسي مشكل ندارم.من فقط گفتم طرح شما به اين دليل داراي اشكاله.شما كه ميگين بك گراند درهر حال بايد فلت باشه اسم بكگراند طرح دوميت رو هم ميذاري فلت ديگه نه؟من اصلا هم سليقه اي برخورد نكردم بازم ميگم نه با كسي دشمني دارم نه هيچ مورد ديگه اي.لميدوارم منظورمو كاملا بهتون تفهيم كرده باشم.ايدي خودتون كه سهله ايدي همه دوستاتون رو هم بدين من سر حرفم هستم
يا بكگراندو عوض كن يا خود عكس رو
بازم شرمنده

جدیدترین ارسال ها

بالا