ضعف شديد انتخاب رنگ در جوانان ايراني؟؟؟

H-assan

Well-Known Member
با سلام
ببخشيد كه بدون مقدمه وارد بحثتون ميشم اگر در ارسال من چيزي هست باعث ناراحتي كسي ميشه پيشا پشمعظرت مي خوام :roll:
اي كاش همه مثل بچه هاي مجيد آنلاين بودن وجنبه انتقاد رو داشتن
باتشكر از مهرداد براي راه اندازي اين بحث و تشكر از همه كساني كه بدون سياسي كردن پاسخ خودشون رو به سوال مهرداد دادن فكر مي كنم چند تاي از بچه هاي مجد آنلاين فتوشاب كار ها من رو بشناسن ولي فكر نكنم مهرداد من رو بشنه ولي من مهرداد مي شناسم و با طرح هاش حال مي كنم و خيلي خوشم مي ياد از ايشون بگذريم

ممكنه اين پاسخ من طولاني بشه به بزرگي خودتو ببخشيد

اين بحث باعث شد يك سري تحقيق در مورد رنگ هاي پوششي در سلسله هاي مختلف ايران بكنم اين سري اطلاعات رو به كمك اطلاعاتي كه از قبل خودم داشتم ويكي از استادان تاريخ كه تاريخ نويس هم هستن به وجود اومد گفتم كه اين تاپيك باعث اين جرقه شد وقتي تحقيقم كامل شد براي شما دوستان مي ذاريم بقيه دوستان هم استفاد كنن

من يكم در مورد تركيب رنگ اطلاعات دارم و هميشه مخالف رنگ مشكي در طرح هستم و بقيه هم پيشنهاد مي كنم تا اونجاي كه مي تونن از رنگ مشكي براي غالب رنگ استفاده نكنن نمي گم رنگ مشكي كاراي نداره اتفاقا رنگ خوبيه ولي خيلي دلگيره رنگ مشكي بصورت غالب در بعضي موارد عظمت مي بخشه به رنگ هاي ديگه مثلا اگر رنگ زرد رو در غالب مشكي بذاريد مطما خيلي با عظمت تر از حالتي است كه در رنگ سفيد گذاشته ايد( منظورم خود رنگ زرد هست ) به نظرمن هيچ رنگي قشنگ تر از سفيد وسبز براي پوشش نيستن البته رنگ هاي ديگه خيلي زيبا هستن ولي جذابيتي كه اين دورنگ ايجاد مي كنن يك چيز ديگه است.

خدمت دوستان مجيد آنلاين عرض كنم هرچند كه من كوچكتر از اينم كه بخوام به شما توصيه اي بكنم ولي اگر به عنوان كوچكترين عضو يا پيكسل مجيد آنلاين هم ما رو قبول داشته باشيد سعي كنيد از رنگ مشكي تا اونجاي كه ممكن استفاده نكنيد چون هم تي روحيه خودتون تاثير مي ذاره هم اطرافين شما !!!!

mehrdad-k

Member
سلام آسان جان ممنون از اينكه افتخار حضور در اين بحث رو دادي :wink:
مطالبت رو خوندم و خيلي خوشحال شدم كه مجبد آنلاين بچه هايي داره كه براي ياد دادن به همديگه اينقدر جدي و كوشا هستن..كاش ما ايرانيها هميشه تو همه موارد اين طور برخورد مي كرديم..
اميدوارم بحث در اين تاپيك منجر به يك آگاهي كامل از اين قضيه يعني نحوه چيدن رنگها كنار هم و زمان و مكان درست استفاده از يك رنگ بشه
از همين جا از همه بچه هايي كه در مورد رنگها مطالعاتي داشتن خواهش مي كنم اگر براشون امكان داره يه اينچنين مواردي رو كه آسان جان اشاره كردن اگر براشون امكان داره در چند سطر ياد آور بشن كه در كنار هم بتونيم تا حدودي اين مشكل رو كه هممون يه جورايي باهاش در گير هستيم رو حل كنيم هر چند كوتاه و ساده..
منتظر همكاري و پيگيري شما عزيزان هستيم
--------------
دوستتون دارم
مهرداد (شاگرد هميشگي شما اساتيد) :oops:

mamali132002

Active Member
اقا مهرداد من يك سوال دارم شما حدفتون از اين تاييك كنار هم قرار دادن 2 تا رنگ هست كه به هم بخورند؟
الاقل از حرفهاتون اينجور بر مي اومد.
ببينيد كنار هم قرار دادن 2 رنگ كه به هم بخورن كار سختي نيست ما بايد اين رو بهم ياد بديم كه رنگهاي بيشتري در كارمون استفاده كنيم كه كار يكم زنده بشه.
من اول فكر مي كردم منظور شما اينه ولي وقتي كه عكس دوم كه يك پروانه قهوه اي مايل به نارنجي وسطش بود رو گذاشتم خيلي ها گفتن كه رنگ ها به هم نمي خورند . خوب بابا من كه ميگم دمتون گرم از نظرتون ولي بايد خودتون نشون بديد كه تركيب رنگ رو ميدونيد اگه ميدونيد بسم الله . يه رنگ خيلي جذاب براي پروانه بگيد تا ما هم ياد بگيريم.

H-assan

Well-Known Member
,م نفکر می کنم مسله ای که باعث شده این تاپیک رئ درست کنه اینه که یک سری از اشکالات بچه ها برطرف بشه مثلا استفاده متنوع از رنگ های مختلف در یک طرح و کمتر استفاده کردن از رنگ مشکی در غالب طراحی و از این حرف ها ...

ghodrati

Member
راجع به رنگ مشكي كه آسان جان اين بالا صحبت كرده...آيا استفاده كردن يا نكردنش يه خرده سليقه اي نيست؟ من خيلي از كارهاي شيك خارجي رو ديدم كه توش رنگ مشكي غالب بوده... نميدونم شايد اينطوري باشه كه رنگ مشكي تو فرهنگ ما ايرانيها رنگ عزاداريه و براي خارجي ها براي عزاداري از اين رنگ نه به عنوان يه رنگ غالب بلكه فقط در اندازه يه نوار باريك دور بازوشون استفاده ميكنن...
يه صحبتي هم راجع به اون بحث داغ سياسي كه اون اول مطرح شد دارم اينه كه : من تو يه سازمان دولتي - فرهنگي و با يه سري آخوند دارم كار ميكنم... و چون تعصبي رو رنگ مشكي ندارم و گاهي تو كارام استفاده ميكنم بر خلاف انتظار دوستان به شدت از اينكار نهي ميشم و بايد كارم رو تغيير بدم و حتما از رنگهاي شاد و زنده استفاده كنم!

به هر حال چيزي كه خيلي بهش نياز دارم شناخت اثرات رنگها و شناخت رنگهاي مكمل و ... هستش كه جايي تو اين سايت به صورت كاربردي و چكيده نديدم مطرح بشه و خيلي خوبه اگه دوستان مقالاتي در اين زمينه براي استفاده همه بذارن.( تو رو خدا نگين برو كتاب آيتين رو بخون).
كوچك همه قدرتي

mehrdad-k

Member
mamali132002 گفت:
اقا مهرداد من يك سوال دارم شما حدفتون از اين تاييك كنار هم قرار دادن 2 تا رنگ هست كه به هم بخورند؟
الاقل از حرفهاتون اينجور بر مي اومد.
ببينيد كنار هم قرار دادن 2 رنگ كه به هم بخورن كار سختي نيست ما بايد اين رو بهم ياد بديم كه رنگهاي بيشتري در كارمون استفاده كنيم كه كار يكم زنده بشه.
من اول فكر مي كردم منظور شما اينه ولي وقتي كه عكس دوم كه يك پروانه قهوه اي مايل به نارنجي وسطش بود رو گذاشتم خيلي ها گفتن كه رنگ ها به هم نمي خورند . خوب بابا من كه ميگم دمتون گرم از نظرتون ولي بايد خودتون نشون بديد كه تركيب رنگ رو ميدونيد اگه ميدونيد بسم الله . يه رنگ خيلي جذاب براي پروانه بگيد تا ما هم ياد بگيريم.

نه عزيز هدف من 2 رنگ نيست ..كنار هم چيدن رنگها كنار همه اون موضوع دو رنگ فقط مربوط به بحثهاي ابتدايي تاپيك بود :idea:

mamali132002

Active Member
پس چرا موقع كار jasoosl گفتي هدف دو رنگ بوده؟
تو كار Jasoodk تنها چيزي كه مهمه تركيب رنگ دو تا رنگ مگه نيست؟
ولي ديگه همه ميدونن آبي و سفيد به هم مي خورند. پس خواهشن از چند رنگ استفاده كنيد.

mehrdad-k

Member
mamali132002 گفت:
پس چرا موقع كار jasoosl گفتي هدف دو رنگ بوده؟
تو كار Jasoodk تنها چيزي كه مهمه تركيب رنگ دو تا رنگ مگه نيست؟
ولي ديگه همه ميدونن آبي و سفيد به هم مي خورند. پس خواهشن از چند رنگ استفاده كنيد.

آقا هر كي هر چند تا دلش خواست رنگ استفاده كنه ..مگه رنگها ماله بابامه.. :?

mehrdad-k

Member
mamali132002 گفت:
اي بابا مساله مگه تركيب چند رنگ نيست؟

عزيزه من هدف 2 رنگ و يا چند رنگ نيست به خدا..
فقط منظورم استفاده رنگها به طور درست در كنار همه..حالا هر چند تا ميخواد باشه.. :idea:

jasoosk

Member
من پيشنهاد ميكنم كه كارهامون رو بزاريم و بچه ها نظراشون رو بگن .
فكر كنم به نتايج بهتري برسيم.

فداي همه.
محمد.

H-assan

Well-Known Member
یک پیشنهاد دستان هرکی رنگ های مورد عالاقه اش رو نام ببره اگر هم رنگ خیلی خاصیه به نمایش بذار هر کسی سه رنگ

mamali132002

Active Member
همينه مشكلت؟
خوب بر من بنظرم تا حالا كاري از تو نديدم يا كم ديدم كه بيشتر از 2 يا 3 رنگ داشته باشه.

jasoosk

Member
دوستان
يه كار ساده با 2 تركيب بندي رنگ اگه ميشه نظر بدين كه كدوم بهتره ؟
اولي ؟ يا دومي ؟ يا هيچ كدووم و چرا ؟

ممنون.
محمد.

mamali132002

Active Member
اولي چون تركيب رنگ پروانه جالب تره با محيط
آقا موفق باشي خيلي خوب شده.

mehrdad-k

Member
mamali132002 گفت:
mehrdad-k گفت:
mamali132002 گفت:
همينه مشكلت؟
خوب بر من بنظرم تا حالا كاري از تو نديدم يا كم ديدم كه بيشتر از 2 يا 3 رنگ داشته باشه.

با من هستيد؟؟؟
دقيقا !!!

آقا من اصلا نمي فهمم چي داري ميگي؟؟
لطف كن كامل توضيح بده نه بريده بريده..

جدیدترین ارسال ها

بالا