ضبط صدا از محیط مرورگر های اینترنت

DL110

New Member
سلام
من می خوام صداهایی که در محیط مروگرها پخش می شوند را ضبط کنم؛ در اصلا صدای پخش شده در محیط ویندوز را می خواهم.
برای این کار از نرافزار ocenaudio استفاده می کنم. قبلا در ویندوز xp به راحتی صدای محیط ویندوز یعنی مروگر ها، پلیر ها و کلا خروجی کارت صدا را ضبط می کرد.
ولی الان در ویندوز7 دیگر هیچ صدایی از محیط ویندوز و مرورگر و کلاً هیچی ضبط نمی کنه. به غیر از ocenaudio چندین برنامه ی ضبط و ویرایش صدا را هم امتحان کردم اصلا هیچ کدام صدای محیط ویندوز را دریافت نمی کنند.
آخرین نسخه ی نرم افزار ضبط صدا و همچنین درایور کارت صدا ی لپ تاپ را نیز آپدیت کردم ولی همچنان هیچ صدایی دریافت نمی شود.

تنها راهی که تونستم صدای محیط مروگر اینترنت و.. را ضبط کنم این بوده که خروجی کارت صدا را با کابل Aux مستقیم وصل کنم به ورودی میکروفون! که البته صدا خیلی افت کیفیت پیدا کرده

اگر کسی راهی به نظر می رسد راهنمایی کند.
با تشکر

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
من می خوام صداهایی که در محیط مروگرها پخش می شوند را ضبط کنم؛ در اصلا صدای پخش شده در محیط ویندوز را می خواهم.
برای این کار از نرافزار ocenaudio استفاده می کنم. قبلا در ویندوز xp به راحتی صدای محیط ویندوز یعنی مروگر ها، پلیر ها و کلا خروجی کارت صدا را ضبط می کرد.
ولی الان در ویندوز7 دیگر هیچ صدایی از محیط ویندوز و مرورگر و کلاً هیچی ضبط نمی کنه. به غیر از ocenaudio چندین برنامه ی ضبط و ویرایش صدا را هم امتحان کردم اصلا هیچ کدام صدای محیط ویندوز را دریافت نمی کنند.
آخرین نسخه ی نرم افزار ضبط صدا و همچنین درایور کارت صدا ی لپ تاپ را نیز آپدیت کردم ولی همچنان هیچ صدایی دریافت نمی شود.

تنها راهی که تونستم صدای محیط مروگر اینترنت و.. را ضبط کنم این بوده که خروجی کارت صدا را با کابل Aux مستقیم وصل کنم به ورودی میکروفون! که البته صدا خیلی افت کیفیت پیدا کرده

اگر کسی راهی به نظر می رسد راهنمایی کند.
با تشکر
مشکل اینجا است که چیزی که به عنوان صوت خروجی ضبط می کنید ترکیبی از همه صوت ها نیست. Stereo Mix هم که مناسب اینکاره اولا در همه کارت صوتی ها نیست، ثانیا به صورت پیشفرض گزینه اش غیر فعاله که اصلا نمی توانید ببینیدش، چه برسه به اینکه انتخابش کنید.
روی آیکون Speaker در System Tray ویندوز (کنار ساعت) راست کلیک کنید و Recording Devices رو انتخاب کنید. باید گزینه Stereo Mix رو اونجا فعال کنید که بصورت پیشفرض مخفی هم هست. در پنجره راست کلیک کنید و گزینه Show Disabled Devices رو تیک بزنید تا گزینه های مخفی رو نشون بده. بصورت پیشفرض Stereo Mix غیر فعاله (Disabled). رویش راست کلیک کرده و گزینه Enable رو انتخاب کنید تا فعال بشه.
حالا برنامه ضبط کننده رو ببیندید و مجددا در هر برنامه ای که صوت رو ضبط می کنه بجای Microphone یا Line in یا هر خروجی دیگری اون Stereo Mix رو انتخاب کنید که همه صوت های تولیدی رو شامل میشه.

hanie9988

Member
مهاجرت به ترکیه برای ایرانیان می‌تواند از طریق مراحل زیر امکان‌پذیر باشد:

1. **انتخاب دوره تحصیلی:**
- ابتدا باید دوره تحصیلی مورد نظر خود را انتخاب کنید. می‌توانید در دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی یا مدارس زبان در ترکیه ثبت‌نام کنید.
دانشگاه های ترکیه
2. **درخواست آنلاین:**
- پس از انتخاب دوره، باید به سایت دانشگاه یا موسسه مورد نظر رفته و فرم درخواست آنلاین را پر کرده و اسناد مورد نیاز را آپلود کنید.

3. **ثبت‌نام در دوره زبان:**
- در بسیاری از موارد، برای ورود به دوره‌های تحصیلی در ترکیه، شرط تسلط بر زبان ترکی یا انگلیسی ممکن است وجود داشته باشد. بنابراین، شما ممکن است نیاز به ثبت‌نام در دوره زبان داشته باشید.

4. **پرداخت هزینه تحصیلی:**
- بعد از تایید درخواست، باید هزینه تحصیلی خود را پرداخت کنید. این هزینه ممکن است شامل شهریه، هزینه‌های زندگی و بیمه‌های درمانی باشد.

5. **درخواست ویزا:**
- پس از پذیرش نهایی، باید به سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور خودتان مراجعه کرده و ویزای تحصیلی درخواست کنید.

6. **سفر به ترکیه:**
- پس از دریافت ویزا، می‌توانید به ترکیه سفر کنید و با شروع دوره تحصیلی خود آغاز به تحصیل نمایید.

توجه داشته باشید که ممکن است مراحل مختلف و الزامات مختلفی بر اساس دوره تحصیلی، دانشگاه یا موسسه آموزشی متغیر باشد. برای اطلاعات دقیقتر، توصیه می‌شود با دفاتر مهاجرت تحصیلی دانشگاه‌ها یا موسسات آموزش عالی ترکیه تماس بگیرید و یا به وب‌سایت رسمی سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور شما مراجعه کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا