farhad_persona
Member
سلام و عرض ادب خدمت اساتید
گفتم این تاپیک رو باز کنم تا درباره صدا در فیلم و سینما حرف بزنیم.
پرسپکتیو صوتی ,صدا برداری ,صدا گذاری,میکس صدا ,تجهیزات مربوط به صدا و...موضوعات این تاپیک هستن
ایشالا که بحث ها کاربردی باشه تا عزیزانی که قصد ساخت فیلم کوتاه دارن بتونن استفاده کنن
الان مسئله صدا برای خود من به شدت گنگ هستش..
.مثلا فرض کنیم میخوایم صحنه ی گفتگو بین دو بازیگر رو کنار دریا بگیریم
صدای دو بازیگر و دیالوگ ها که رد و بدل میشه رو داریم تازه اونم تو برداشت های مختلف
مثلا تو کلوزآپ صدابرداری داریم؟ تو مدیوم شات و مستر چی؟ تکلیف دیالوگ و صدای دیالوگ چی میشه؟
حالا صدای دریا رو هم داریم...تو صدابرداری دیالوگ ها صدای دریا رو هم بر میداریم؟ صدای مرغ دریایی هم داریم
حالا فرض کنیم بچه ای با مادرش چند قدم اون طرف تر در حال بازی هست صدای اون رو چی کار میکنیم؟
این طرف شخصی داره در و پنجره ویلا رو تعمیر میکنه و صدای چکش اون هم هست
حالا یه موقعیت دیگه رو در نظر بگیریم...مثلا یه گروه سرباز تو کوهستان در حال دویدن هستن و
با هم صدای این یک دو سه و چیزهای نظامی میگن...ما از زوایای مختلف اینها رو میگیریم صدا رو چی میکنیم؟
مثلا کلوزآپ دو تا سرباز رو داریم که با هم پچ پچ هم میکنن در پیش زمینه صدای سربازا
اصولا ما تو چه شات هایی صدا رو میگیریم و چه شات هایی برداشت بی صدا داریم؟
اینی که میگن بازیگر بعضی وقت ها باید لب بزنه و برداشت بی صدا باشه برا چی هست؟
صداهای محیطی رو همیشه باید بعدا اضافه کنیم؟
این Sound take چیه؟ برداشت فقط برای صدا؟
در مورد تجهیزات صدا برداری هم اگر ممکنه توضیح بدین
همچنین کتاب های مربوطه رو هم اگر ممکنه معرفی کنید
ایشالا این تاپیک طوری بشه که وقتی میخوایم فیلم کوتاه بسازیم دیگه از نظر صدا هیچ گونه مشکلی نداشته باشیم و اوستا بشیم!
ممنونم
دوستدار همه
گفتم این تاپیک رو باز کنم تا درباره صدا در فیلم و سینما حرف بزنیم.
پرسپکتیو صوتی ,صدا برداری ,صدا گذاری,میکس صدا ,تجهیزات مربوط به صدا و...موضوعات این تاپیک هستن
ایشالا که بحث ها کاربردی باشه تا عزیزانی که قصد ساخت فیلم کوتاه دارن بتونن استفاده کنن
الان مسئله صدا برای خود من به شدت گنگ هستش..
.مثلا فرض کنیم میخوایم صحنه ی گفتگو بین دو بازیگر رو کنار دریا بگیریم
صدای دو بازیگر و دیالوگ ها که رد و بدل میشه رو داریم تازه اونم تو برداشت های مختلف
مثلا تو کلوزآپ صدابرداری داریم؟ تو مدیوم شات و مستر چی؟ تکلیف دیالوگ و صدای دیالوگ چی میشه؟
حالا صدای دریا رو هم داریم...تو صدابرداری دیالوگ ها صدای دریا رو هم بر میداریم؟ صدای مرغ دریایی هم داریم
حالا فرض کنیم بچه ای با مادرش چند قدم اون طرف تر در حال بازی هست صدای اون رو چی کار میکنیم؟
این طرف شخصی داره در و پنجره ویلا رو تعمیر میکنه و صدای چکش اون هم هست
حالا یه موقعیت دیگه رو در نظر بگیریم...مثلا یه گروه سرباز تو کوهستان در حال دویدن هستن و
با هم صدای این یک دو سه و چیزهای نظامی میگن...ما از زوایای مختلف اینها رو میگیریم صدا رو چی میکنیم؟
مثلا کلوزآپ دو تا سرباز رو داریم که با هم پچ پچ هم میکنن در پیش زمینه صدای سربازا
اصولا ما تو چه شات هایی صدا رو میگیریم و چه شات هایی برداشت بی صدا داریم؟
اینی که میگن بازیگر بعضی وقت ها باید لب بزنه و برداشت بی صدا باشه برا چی هست؟
صداهای محیطی رو همیشه باید بعدا اضافه کنیم؟
این Sound take چیه؟ برداشت فقط برای صدا؟
در مورد تجهیزات صدا برداری هم اگر ممکنه توضیح بدین
همچنین کتاب های مربوطه رو هم اگر ممکنه معرفی کنید
ایشالا این تاپیک طوری بشه که وقتی میخوایم فیلم کوتاه بسازیم دیگه از نظر صدا هیچ گونه مشکلی نداشته باشیم و اوستا بشیم!
ممنونم
دوستدار همه