به نظر من ، ما بايد شروع كنيم . كاري به ديگران نداشته باشيم . اينجا نميخايم معروف بازي در بياريم . يكي يه موضوع بده و سريع هركي تونست يه طرح بزنه و Upload كنه . اين كه كاراكتر ريگ شده داشته باشيد ، به نظر من جالب نيست . همون لحظه يه كاراكتر طراحي كنيد و انيميتش كنيد . وقتي كاراكتر ريگ شده باشه كه ديگه هركسي ميتونه حركتش بده ( البته اين نظر منه )
جالبي مسابقه هم به همين اتفاقي بودن . حالا چرا اين قدر صحبت و بحث ميكنيم . يكي موضوع بده ...
حقيقتش به نظر من نمي شه كاري به ديگران نداشته باشيم ، چون خود ما هم قبل از وجود همچين برنامه اي ( مطلع شدن از مسابقه ) جزئ ديگران بوديم. و كسان ديگه هم شايد باشن كه دوست داشته باشن شركت كنند و اينكه تا تعداد زياد نشه مسابقه اي هم در كار نخواهد بود !!
و فكر نمي كنم معروف بازي باشه !! اين يه نيازه طبيعي هست كه بقيه مطلع بشن.
--------------------
در مورد كاراكتر rig شده ، با شما موافق نيستم. rig كردن كاراكتر هايي به اين سبك سخت نيست و بعضن احتياج به skinning هم نداره. مسابقه ي انيميت هم براي انيميت هست نه rigging .
و اينكه گفتيد هر كسي مي تونه كاراكتر rig شده رو حركت بده ، با اين حرف مخالفم( حركت دادن ، با انيميت كردن از زمين تا آسمون فرق مي كنه. ) ، اينطوري كه شما مي گي ، وجود يك انيماتور رو زير سوال مي بره.
دليل استفاده از كاراكتر آماده اينه كه فقط توان رو ، رو انيميت بزاريم و تجربه كسب كنيم و صرفه جويي در زمان كنيم.
اگر بخواييم كاراكترهاي اين چنيني رو مرتب rig كنيم هيچ سودي نداره و بدتر از اون، اينكه بسازيم!!
وصل كردن چند تا sphere و cylinder به هم كار سختي نيست و اگر از كاراكتر آماده استفاده كنيم ( مثل اينجا ، در مسابقه ي انيميت ) ، به معني صرفه جويي در زمان هست، نه زير سوال رفتن توانايي مون در مدلينگ. يا زرنگي كردن!!
چون در عرصه ي عمل با كاراكتر واقعي سرو كار داريم. و هيچ شباهتي به اين كاراكتر ها نداره ، جز در بوجود آوردن حركات. و معيار ها متفاوت مي شن .
اما اينجا با خيال راحت فقط حركات رو مي سازيم و به نظر من خيلي بهتره كه همه از يك كاراكتر آماده استفاده كنيم.
و براي موجودات ديگر هم همين طور. اگر موضوع خاص باشه ، استفاده از يه كاراكتر همسان بين همه ، مي تونه گزينه ي خوبي براي انتخاب باشه. تازه اينطوري درك قدرت انيميت هم بين افراد بهتر مشخص مي شه و به عمل مسابقه بودن ، بيشتر كمك مي كنه.
منتظر ادامه ي كار هستيم.
------------------------
موفق باشيد.
يا علي.