صحبتي با دوستامن مشهدي در مورد كارت اينترنت

Saeid Taheri

Active Member
سلام خوبيد
يك درخواست از دوستام مشهدي عزيز دارم هر كي از هر كارت اينترنتي خبر داره كه مثلا داراي سرعت پايين مشغولي فراوان و مساءلي از اين قبيل هستا لطف اسمش رو اينجا بنويسه تا يكي مثل ما پولش رو علكي هدر نده!!!!!
من خودم از كارت اينترنت انگيزه خيلي خيلي بدم اومده .

كارت اينترنت انگيزه خلي خيلي بده قابل توجه دوستان

با سلام.
من هم با نظر شما در مورد كارت انگيزه موافقم.با توجه تجربياتم نظر شخصي ام را درمورد تعدادي از كارت هاي اينترنتي به اطلاع دوستان مي رسانم:
البرز:از ويژگي هاي خوب آن عدم اشغالي است.ولي اكنون شلوغ شده است كه تاثير نسبتا محسوسي روي سرعت آن گذاشته است.اما در كل شبكه ي خوبي دارد.
آفتاب:سرعت خوب اين شبكه را به هيج عنوان نمي توان ناديده گرفت به خصوص در ساعات اوج ترافيك خيلي خوب جواب مي دهد.اما عيب آن اين است كه وصل شدن به شبكه ي آن دشوار است و قطع بودن متناوب شبكه ي آن آزار دهنده است.همچنين بايد دست به جيبتان خوب باشد!!! :wink:
مولانا:اين شبكه در تمامي ساعات خوب جواب مي دهد و اشغالي هم ندارد.فقط گاهي روزها در ساعات اوج ترافيك يه جورايي قاطي مي كند!!! :roll:
آشنا:قيمت آن نسبتا گران است و ظاهرا كامپيوتر سرور آن در به خاطر سپردن شناسه هاي كاربري و رمز عبور آنها ضعف حافظه دارد.خاطرم مي آيد يك بار كه با آن وصل شده بودم سرعتم 115 كيلوبايت اعلام شد!!! ولي من كه چيزي نديدم. 8O
ارتباط:اصلا سراغش نرويد.فقط در روزهاي رعدوبرقي با آن احساس داشتن سرور مستقل خواهيد كرد!!! :mrgreen:
آريا:شبكه اي موسمي است.گاهي خوب است و گاهي بد.اما الان خيلي شلوغ شده است. :?:
در پايان اضافه ميكنم موارد فوق فقط نظرات شخصي من است و هيچ قصد اهانت به اين عزيزان را ندارم.
با تشكر.

Scorpio

Member
آقا به نظر من البرز با همه بد بختي هايي كه داره ولي سرعتش از همه ISP هاي ديگه كه فعاليت ميكنن بيشتر هستش ....

موفق باشيد

علي

Scorpio

Member
آره سعيد جان
اين كاري كه اينها انجام ميدن از روي سياست هستش كه هر 2 ساعت يك بار ديسكانكت مكنن كه ترافيك ISP نسبتا كم بشه ...

البته اگه اين كارو نمي كردن فكر ميكنم كه ديگه روزهاي تعطيل كه ترافيكش خيلي زياده بايد ميشستيم كه شايد فردا يا پس فردا كانكت ميشد :lol: :lol:

خوب ديگه اينم يك نوع بد بختي ما هستش :wink:

شاعر تو اين جور موقع ها ميگه : سر دو راهي ميشنم ....

موفق باشي

علي

Saeid Taheri

Active Member
[شاعر تو اين جور موقع ها ميگه : سر دو راهي ميشنم ...

من هم با نظرتون موافقم علي جان كاملا..
در ادامه شعر هم بايد بگم كه .
خودمو تنها ميبينم دونه دونه اشكهاي حسرت ...

موفق باشي :wink:

سلام!
1.طبق آخرين خبرها شبكه ي «مولانا» هم به دليل مشكلات مالي تعطيل شد :cry: .حالا اگر گفتين دفترشو كي خريده؟...انگيزه :roll:
2.شبكه ي «آشنا» كارت هاي جديد را روانه ي بازار كرده است كه شامل 12 ساعت اينترنت شبانه روزي و 8 ساعت اينترنت روزانه از 8 صبح تا 8 شب مي باشد 8O .
براي اطلاعات بيشتر از سايتAshenaبازديد كنيد.

اوقات خوشي را برايتان آرزو مي كنم.

aminem

Member
من مشهدي نيستم ولي ميخوام بپرسم كه توي مشهد ISP ها از خط هاي E1 استفاده ميكنن يا از خطوط معمولي؟؟

Saeid Taheri

Active Member
henry hosseini جان ممنون از اطلاعي كه دادي !

جناب aminem بله بيشتر ISP كه در مشهد فعاليت مي

كنن از خطوط E1 بر خوردارند.

با تشكر .

به نظر من كه آريا بد نيست ... خوبه يعني ... ولي به نظرم آفتاب از نظر سرعت از البرز جلو بزنه! ولي باز كانكت شدنش ديگه با ... سيت... :D
مرسي از اطلاعات خوبتون ...
مرسي سعيد جان

iRWEBDES

Active Member
سرعت 500 كيلو بايت با امكان آپلود = DSL
سرعت 1 مگابايت بدون امكان آپلود = ADSL

Saeid Taheri

Active Member
iRWEBDES گفت:
سرعت 500 كيلو بايت با امكان آپلود = DSL
سرعت 1 مگابايت بدون امكان آپلود = ADSL
آها مرسي مهرداد جان !

راستي تا اونجايي كه من ميدونم نه !

ولي شايد هم اشتباه كنم چون من زياد پيگير اين جور

مساءل نيستم .

با تشكر .

sigma61

New Member
DSL نه .
در جواب دوستي كه پرسيده بودند از خطوط E1 استفاده مي شود بله.اگر دوستان خواستند مي توانم ليست isp هايي كه از E1 استفاده مي كنند را اعلام كنم.

sigma61

New Member
DSL نه .
در جواب دوستي كه پرسيده بودند از خطوط E1 استفاده مي شود بله.اگر دوستان خواستند مي توانم ليست isp هايي كه از E1 استفاده مي كنند را اعلام كنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا