صاحب اصلي اسكريپت ايستگاه كيست ؟

car20

Member
درود دوستان

من قصد دارم يك لايسنس از اين اسكريپت رو بخرم توي نت لينك هاي مختلفي وجود داره كه شكل و شمايل اكثرسايت هاي نمونه اشان يكجوره اما قيمت هاشون متفاوت و جالب اينكه هركدومشون خودشون رو صاحب و سازنده ي اين اسكريپت مي دونند .

لذا بهتر ديدم از دوستان خوبم خواهش كنم اگر كسي واقعا سازنده ي اين اسكريپت رو مي شناسه معرفي كنه .

اگر سايتي تلفني چيزي داره ممنون مي شوم بهم بگيد .

با سپاس

car20

Member
Up

خوب توی اینترنت شما وقتی جستجو می کنی خیلی جواب برای این سوال پیدا میکنی اما مهم اینه که بین این همه جواب , جواب درست کدومه ؟؟ چند جایی اسمی از جلال حسینی دیدم که نمی دونم تا چه حد درسته , چون ایشون رو نمی شناسم , بیشتر خودم حدس می زنم این اسکریپت کار ایران پی اچ پی باشه البته دقیق نمی دونم .

توی دو تا سایت هم که یکی به قیمت 200 هزار تومن و دیگری به قیمت 180 هزار تومن زده دقیقا همه چیشون یکیه .
البته به سایت اول من ایمیل زدم و موضوع خرید رو مطرح کردم ولی به سوالم که ایا با پارک دامین مشکلی ندارند جواب ندادند و موضوع منتفی شد , ( البته بهتر شد چون این اسکریپت با قیمت پایین تر هم موجود بود )

حالا یکنفر اومده زحمت کشیده این برنامه رونوشته و چند نفر هم اون رو دارند به اسم و کپی رایت خودشون می فروشند و هیشکی حاضرنیست یک قدم برای شفاف کردن موضوع برداره .

من همچنان منتظرم .

جدیدترین ارسال ها

بالا