AREF
مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام خدمت همه دوستان گلم.
امیدوارم همگی خوب و خوش باشید.
این کار رو امروز بستم.
نرم افزارهای استفاده شده Autocad - Max 2013 - Vray 2013 !!! -
برای پست هم برای اولین بار سراغ magic bullet رفتم و واقعا میگم از nik خیلی سرتر هست.البته بسته به استفاده کننده داره.

بنا به درخواست دوستان از کلیه مراحل انجام پروژه توی مکس تا رندر فیلم برداری شده.هرکسی خواست پیغام خصوصی بزنه
مباحث مطرح شده توی فیلم
- طریقه import صحیح و اصولی از اتوکد به مکس با توجه به وجود تعداد زیادی Block اتوکد
- مدیریت بلاک ( مثلا فرض کنین 300 تا پنجره داریم.یه بلاک ساختم و توی اتوکد 300 تا بلاک پنجره رو کپی کردم.وقتی توی مکس رفتم یکی رو مودیفای کردم هر 300 تا مودیفای میشه!
اما جالب تر می دونین چه وقتی هست؟؟ وقتی بخوایم مثلا یه پنجره خیلی با دیتیل رو که از سنگینی بیش از حد تبدیل به پروکسی کردیم رو بخواییم جای 300 تا بلک بنشونیم! که توی فیلم کاملا توضیح دادم
- ساختن سقف سفالی با استفاده از Roof Design
- تکنیک نورپردازی و مخصوصا HDRI
- پست پروداکشن کار که با استفاده از رندرالمنت و خیلی چیزهای دیگه ساخته شده.
- تکینک Speed رندر خودم که چطور زمان رندر 3 ساعت رو بدون افت کیفیت به 45 دقیقه رسوندم!
و ....
هر کی خواست پیغام خصوصی بزنه.
امیدوارم همگی خوب و خوش باشید.
این کار رو امروز بستم.
نرم افزارهای استفاده شده Autocad - Max 2013 - Vray 2013 !!! -
برای پست هم برای اولین بار سراغ magic bullet رفتم و واقعا میگم از nik خیلی سرتر هست.البته بسته به استفاده کننده داره.

بنا به درخواست دوستان از کلیه مراحل انجام پروژه توی مکس تا رندر فیلم برداری شده.هرکسی خواست پیغام خصوصی بزنه
مباحث مطرح شده توی فیلم
- طریقه import صحیح و اصولی از اتوکد به مکس با توجه به وجود تعداد زیادی Block اتوکد
- مدیریت بلاک ( مثلا فرض کنین 300 تا پنجره داریم.یه بلاک ساختم و توی اتوکد 300 تا بلاک پنجره رو کپی کردم.وقتی توی مکس رفتم یکی رو مودیفای کردم هر 300 تا مودیفای میشه!
اما جالب تر می دونین چه وقتی هست؟؟ وقتی بخوایم مثلا یه پنجره خیلی با دیتیل رو که از سنگینی بیش از حد تبدیل به پروکسی کردیم رو بخواییم جای 300 تا بلک بنشونیم! که توی فیلم کاملا توضیح دادم
- ساختن سقف سفالی با استفاده از Roof Design
- تکنیک نورپردازی و مخصوصا HDRI
- پست پروداکشن کار که با استفاده از رندرالمنت و خیلی چیزهای دیگه ساخته شده.
- تکینک Speed رندر خودم که چطور زمان رندر 3 ساعت رو بدون افت کیفیت به 45 دقیقه رسوندم!
و ....
هر کی خواست پیغام خصوصی بزنه.
پیوست ها
آخرین ویرایش: