شفاف سازي در مورد خدمات شركت هاي هاستينگ!!!

فکر کنم همگی بدانند سر چند تا بچه را چه جوری گول می زنند ؟ عزیز شما واقعا فکر می کنید که هاستینگ های ایرانی واقعا از همه لحاظ حرفه ای هستند :neutral: دوست عزیز سخت در اشتباهی اگر اینجوری فکر می کنی .
کسانی در این تایپیک ها شرکت کرده اند که از 24 ساعت هاستشان 5 ساعت down هست و سایت خودشان هم 3.4 باری هک شده . دیگه تا کی می تونیم سر خودمون را گول بزنیم ؟ ؟ ؟ سر این مردم بدبخت را شیره بمالیم ؟ می زنن Uptime : 99/999% حاضرم شرط ببندم 50 هم نیست . دیگه کلاه برداری تا کجا ؟ من دیروز با مدیر یکی از هاستینگ های معروف ایران صحبت می کردم گفتم عزیز من دسترسیم روی سرور شما روت هست . گفت روت چیه ؟ به قرآن به همین ماه رمضانی گناه دارند این مردم ساده ی ایران . تا حرف هم از جمهوری اسلامی هم می شود فحش را می کشند به این آخوندها . بهتره بریم اول خودمون را درست کنیم
ببخشید سرتان را زیاد درد آوردم . طرف حرفهام عده ای خاص بودند نه همگان
ببينيد...كيفيت با نياز هاي مشتري بالا ميره!
وقتي مشتري ما به خيلي چيز ها نياز نداره از ما چه توقعي داريد؟
من نمي دونم شما از چي ناراحت هستيد اما به جرات مي تونم بگم در اين 7 ماهي كه هاستينه راه اندازي شده نهايتا 1 ساعت down بوده و نه بيشتر
از امنيت نسبتا خوبي برخورداره
توي كارمون هم صداقت داريم براي همني مشتري ناراضي به اون صورت نداريم و كلا مشكلي با هيچ كس نداريم

اما گفتم نمي دونم شما دنبال چي هستيد و چه چيزي رو مي خواين ثابت كنيد! و البته به كي

DarkAngel

Member
دوست عزیز . شما نمی دونم چی پیش خودتان فکر کردید ؟ که من چون 1 روزه ثبت نام کردم از دنیا بی خبرم ؟

نظار کاری که نباید بشه همین جا بکنم . آبروی اکثر هاست ها که در اینجا فعالیت دارند ببرم . بزارید مثل سابق دهنم بسته باشه کسی را از نون خوردن نندازم . حرفت خیلی برام زور داشت که مردم توقعی ندارند پس ما هم کاری برایشان نمی کنیم . تو خودت می ری 100 گیگ را از هاست های خارجی می خری اونقت پول اون 100 گیگ را از فروش یک پنل 1 گیگابایتی در می آری :razz: .

ببينيد...كيفيت با نياز هاي مشتري بالا ميره!
وقتي مشتري ما به خيلي چيز ها نياز نداره از ما چه توقعي داريد؟
موافقم.کار 99% سایتهای ایرانی هیچ چیز نیست!

آقای دارک آنجل،این گیرمن که 99% سرورها دستشه،چرا اینقدر مشهوره؟ من تو جهان کسی رو با این آمار ندیدم و نشنیدم!

Mecho

Member
آقا من نه شماها رو میشناسم نه میدونم کی کجا کار میکنه و کجا رو اداره میکنه !

فقط اینو میتونم بگم که لطفا این اسمها رو بردارید از روی هاستهانون . چطور میتونه بین 100 تا هاست مثلا 99 تاشون به خودشون این اسم رو دادن که بهترین هاست فلان و فلان !!!
بعد اینکه به بعضی از هاستها باید معنی 24 ساعت ساعته رو بگم .. من تو همه هاستها دیدم زده پشتیبانی 24 ساعته 7 روزه هفته !!!!!!!!!!!!!! خب مگه مجبوریم آخه الکی جو بدیم به موضوع .. خب آدم بگه پشتیبانی 10ساعته که بهتر هست . مشتری میدونه که بابا شما صادق هستید ! به 4 تا چیز دیگه هم اطمینان میکنه !!! من تو اکثر این سایتها رفتم همه زدن 24 ساعته پشتیبانی میکنن . 2 یا 3 تا هم آیدی گذاشتند . شانس هم اکثر وقتها که رفتم همه اونها آفلاین بودند !!!! خب حق دارند البته . نمیتونن همیشه آنلاین باشند که اما خب پس معنی اون 24 ساعته چی هست !!

بعد خداروشکر اکثر اونها همه چی رو میتونن ردیف کنن .. من تاحالا از 3 جا هاست و سرور گرفتم . همه هم گفته بودند شما که چیزی نیستی ما سایتهای گنده تر هم داریم و این حرفها .. اما بدون اخطار من رو ساسپند کردندو دیلیت کردند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من اصلا بحثم سایت خودم یا سرورهایی که تاحالا داشتم نیست !! منظورم هم شخص خاصی نیست . کلی میگم ! هرکس خودش میدونه اینجوری هست یا نه ! پس اگه فکر میکنی شما که داری الان این رو میخونی و چیزهایی که گفتم به شما میخوره لطفا یه ذره صادق باش. اول با خودت بعد با مشتری بدبخت !!!!!!!!

همیشه سعی کنیم همونی رو بگیم که هستیم . نه بیشتر نه کمتر !
ببخشید تو بحث داغتون !! شرکت کردم و الکی یه پست انداختم وسط بحث مفیدتون که بیشتر شبیه خاله زنک بازی میمونه تا شفاف سازي در مورد خدمات شركت هاي هاستينگ!!!

امیدوارم کسی ناراحت نشه از حرفهام . اگه هم کسی شد مشکلی نیست چون 100% خودش رو زیرمجموعه ای از حرفهای من دیده !

دوست عزیز . شما نمی دونم چی پیش خودتان فکر کردید ؟ که من چون 1 روزه ثبت نام کردم از دنیا بی خبرم ؟

نظار کاری که نباید بشه همین جا بکنم . آبروی اکثر هاست ها که در اینجا فعالیت دارند ببرم . بزارید مثل سابق دهنم بسته باشه کسی را از نون خوردن نندازم . حرفت خیلی برام زور داشت که مردم توقعی ندارند پس ما هم کاری برایشان نمی کنیم . تو خودت می ری 100 گیگ را از هاست های خارجی می خری اونقت پول اون 100 گیگ را از فروش یک پنل 1 گیگابایتی در می آری :razz: .
هميني كه شما مي گي
واقعا الان فهميدم كه اگه دهنتون باز بشه چه انقلابي رخ ميده
نيازي نميبينم توضيح بيشتري بدم! شما هر جور كه دوست داري فكر كن
جوابت رو نمي دم چون نمي خوام بحث منحرف بشه

arashonline

Well-Known Member
ببخشيد باز پريدم وسط !
يه سوال بالاخره شما همون گير من هستي يا نه چون اهدافت مثل اونه ! (دارك انجل)
راستي ممنون كه اطلاع رساني ميكنيد ! (دارك انجل )
راستي هاستينه جان از شما هم ممنونم كه صادقانه كمكي كار ميكنيد !

آخرین ویرایش:
آقا من نه شماها رو میشناسم نه میدونم کی کجا کار میکنه و کجا رو اداره میکنه !

فقط اینو میتونم بگم که لطفا این اسمها رو بردارید از روی هاستهانون . چطور میتونه بین 100 تا هاست مثلا 99 تاشون به خودشون این اسم رو دادن که بهترین هاست فلان و فلان !!!
بعد اینکه به بعضی از هاستها باید معنی 24 ساعت ساعته رو بگم .. من تو همه هاستها دیدم زده پشتیبانی 24 ساعته 7 روزه هفته !!!!!!!!!!!!!! خب مگه مجبوریم آخه الکی جو بدیم به موضوع .. خب آدم بگه پشتیبانی 10ساعته که بهتر هست . مشتری میدونه که بابا شما صادق هستید ! به 4 تا چیز دیگه هم اطمینان میکنه !!! من تو اکثر این سایتها رفتم همه زدن 24 ساعته پشتیبانی میکنن . 2 یا 3 تا هم آیدی گذاشتند . شانس هم اکثر وقتها که رفتم همه اونها آفلاین بودند !!!! خب حق دارند البته . نمیتونن همیشه آنلاین باشند که اما خب پس معنی اون 24 ساعته چی هست !!

بعد خداروشکر اکثر اونها همه چی رو میتونن ردیف کنن .. من تاحالا از 3 جا هاست و سرور گرفتم . همه هم گفته بودند شما که چیزی نیستی ما سایتهای گنده تر هم داریم و این حرفها .. اما بدون اخطار من رو ساسپند کردندو دیلیت کردند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من اصلا بحثم سایت خودم یا سرورهایی که تاحالا داشتم نیست !! منظورم هم شخص خاصی نیست . کلی میگم ! هرکس خودش میدونه اینجوری هست یا نه ! پس اگه فکر میکنی شما که داری الان این رو میخونی و چیزهایی که گفتم به شما میخوره لطفا یه ذره صادق باش. اول با خودت بعد با مشتری بدبخت !!!!!!!!

همیشه سعی کنیم همونی رو بگیم که هستیم . نه بیشتر نه کمتر !
ببخشید تو بحث داغتون !! شرکت کردم و الکی یه پست انداختم وسط بحث مفیدتون که بیشتر شبیه خاله زنک بازی میمونه تا شفاف سازي در مورد خدمات شركت هاي هاستينگ!!!

امیدوارم کسی ناراحت نشه از حرفهام . اگه هم کسی شد مشکلی نیست چون 100% خودش رو زیرمجموعه ای از حرفهای من دیده !

مي بخشيد من حداقل از خودم دفاع مي كنم
پشتيباني هاستينه واقعا 24 ساعته و هفت روزه هفته است حتي روز هاي جمعه
به طور ميانگين 10 تا 11 ساعت با آي دي آنلاين هستيم
(البته من خيلي وقتها از ساعت 12 شب تا 7 صبح هم آنلاين بودم! اما ميانگين گرفتم!)
اما ما نگفتيم پشتيباني 24 ساعته فقط با مسنجر
شما مي تونيد تو هر ساعتي از شبانه روز با شماره هاي شركت تماس بگيريد
به زودي سرويس اس ام اس هم كه راه اندازي ميشه
فروم هم داره كارش تموم ميشه
پس ميبينيد كه پشتيباني 24 ساعاته ما واقعيت داره!

DarkAngel

Member
خوب هاستینه جون عزیز 14 روز پیش آقایی به نام ....... از شما نمایندگی گرفت و این کارهایشان را به من واگذار کردن . در همین تکاپو بود که فهمدیم whm ندارد و برای ثبت یوزر باید به خود هاستینه مراجعه کنیم ، من این فاجعه را به آقای .......... گذارش دادم و این آقا هم برای شما ایمیل زد و شما گفتید باید 400 هزار تومان پرداخت کنید تا به شما whm بدهم :eek: . در ضمن اگر کسی WHOIS می گرفت هم دقیقا نام شرکت هاستینه مشخص می شد که طی فرمایشات خودتان فرمودید که در ظرف 1 ماه بر طرف می شود :eek: حالا شما ها قضاوت کنید به این چی می گن ؟
در ضمن من گیرمن نیستم و بی کار هم نیستم کا با 2 تا یوزر بیام بالا ( دوست دار همتون )

آخرین ویرایش:
خوب منم اومدن ! گیر من جان شما رفتی شل شل شل کردی ! چرا داری زیر کار می زنی ! منم می خوام شفاف سازی کنی ! ! تاپیکت رو نگاه کن ! راه حلش رو چرا نمی گی که این دوستان بتونند پتچ کنند ! Um? منتظریم ! فقط داری می پیچونی رو میری جلو ! خوب راه حلش هم بگو !

خوب هاستینه جون عزیز 14 روز پیش آقایی به نام ....... از شما نمایندگی گرفت و این کارهایشان را به من واگذار کردن . در همین تکاپو بود که فهمدیم whm ندارد و برای ثبت یوزر باید به خود هاستینه مراجعه کنیم ، من این فاجعه را به آقای .......... گذارش دادم و این آقا هم برای شما ایمیل زد و شما گفتید باید 400 هزار تومان پرداخت کنید تا به شما whm بدهم :eek: . در ضمن اگر کسی WHOIS می گرفت هم دقیقا نام شرکت هاستینه مشخص می شد که طی فرمایشات خودتان فرمودید که در ظرف 1 ماه بر طرف می شود :eek: حالا شما ها قضاوت کنید به این چی می گن ؟
در ضمن من گیرمن نیستم و بی کار هم نیستم کا با 2 تا یوزر بیام بالا ( دوست دار همتون )
اینو که گفتی یه جایی شنیده بودم ! که الا شما گفتید :eek: !
ولی خوبی هم ازشون شنیدم

البته به عقیده ی من هیچ شرکتی نمی خواد کلاه برداری کنه ! من با همه هاستینگا کار کردم حقم رو نخوردند ! همین پرشین وبی که شما میگید ! همه چیز در اختیارم گذاشته ! سی پنل دامین و... !!! !

14 روز پیش؟!
ما آخرین نمایندمون مربوط به 1 ماه قبله!
در ضمن شما خیلی اصرار دارید به اینکه بحث رو منحرف کنید
من نمی دونم کیو میگید...بهتره وکیل وصی کسی هم نشید ایشون اگه اعتراضی داشتند خودشون بلد بودن دفاع کنن از خودشون

ما فقط با یکی از نماینده هامون مشکل که نه اما خوب به نوعی میشه گفت به دردسر افتادیم که صادقانه می گم نیت خیر داشتیم ...الان هم با خوشدون در میون گذاشتیم و ایشون هم پذیرفتند و داریم سعی می کنیم راه حل مناسبی پیدا کنیم
مطمئن باشید اگه کار یکی از ما مورد داشته باشه خیلی زود فاش میشه...که می بینید تا الان هیچ مشتری ناراضی به اون صورت نداشتیم و خدا رو شکر همه مشتری ها ما رو درک می کنن و خانواده بسیار خوبی تشکیل شده

من فقط نفهمیدم این موضوع چه ریطی به تاپیک داشت؟!

من تمنا دارم این قدر کوته فکر نباشند دوستان

اینجا مکان رفع مشکلات شخصی و دوشمنی های فردی نیست!

این بحث ها چه حاصلی داره جز کینه توزی و جنگ و جدال

حرف حساب سیری چند؟!

با سلام خدمت جناب گیر من
از حضور شما در این جا بسیار خوشحالم
شما شاید خیلی از حرف هایی که تو دلم مونده رو به نیابت من بزنید و کار من رو آسون تر کنید
این خیلی خوبه که شرکت ها رو زیر زره بین بزارید و ما هم هیچ مشکلی نداریم با این موضوع
برعکس خیلی هم خوشحالیم
فقط توی گفته هاتون کمی بی انصافی دیده شد که لازم دیدم توضیحاتی رو ضمیمه کنم!

این حق طبیعیه اعضا هست و ما هم از این قاعده مستثنا نیستیم!

این موارد استثناست و بسته به شرایط ملاکش می تونه عوض بشه...این مورد رو تکذیب می کنم

ما همیشه همه سفارشات رو در کم ترین زمان ممکن و به صحیح ترین نحو ممکن انجام میدیم:)

باید خدمت شما و دوستان عرض کنم که هاستینه 6 ماه پیش وقتی می خواست تاسیس بشه شک و شبه های
بسیاری با خودش به همراه داشت که تصمیم گرفته شد یکی دو ماهی به صورت آزمایشی کار کنیم اگه جواب داد ادامه بدیم که خوشبختانه استقبال خوبی شد و شرکت پیشرفت چشم گیری کرد
ما هم تصمیم گرفتیم که سرور خریداری کنیم تا کلیه اختیارات در دست خودمون باشه
تنها مشکلی که با شرکت هاست گستر داشتیم پیشتبانی بسیار ضعیف بود
به طوری که مجبور بودیم با دوبی تماس بگیریم که اون هم چند بار موفق به پیدا کردنشون شدیم
و در کل هیچ مشکلی به وجود نیومد:)

به نظر من می تونه باشه

بله این موضوع صحت داره که البته این دامنه ها توسط یکی از همکاران توسط این شرکت ثبت شد
آنلاین نیک دامنه ها رو لاک کرده اما ما در تلاشیم که مشکل رو رفع کنیم . جای هیچ نگرانی هم نیست:)
این رو شما بهتر از من باید بدونید!

دقیقا...ما با هم همکاری های نزدیکی داریم نه فقط با کاشان وب با همه شرکت های معتبر رابطه خوبی داریم

تایید میشه
ما دامنه هامون رو از طریق شرکت میهن نیک ثبت می کنیم چون شرکت بسیار قابل اطمینانی هستند و خدمات دامینشون در ایران بی نظریه...ضمن اینکه هاستینه هاستینگ کمپانیه نه دومین رجسیترنت و لزومی هم نداره نماینده رسمی یکی از شرکت های ثبت کننده باشه

دقیقا
البته ما 3 تا سرور داریم
سرور لینوکسمون در شیکاگو واقع شده
سرور یونیکس هم داریم در هاستون
و یک سرور ویندوز در ایران:)

اعتراضی هست؟!

کاملا موافقم
در مورد امنیت هم ما یک تاپیک زدیم و از همه هکران محترم تقاضای همکاری کردیم که بین از 20 هکری که به ما مراجعه کردند هیچ کدوم نتونستند کار خاصی بکنند:)
http://www.majidonline.com/forum/showthread.php?t=57860

در پایان هم از شما و دوستان بسیار ممنونم
توی این تاپیک حتما خوب و بد مشخص میشه و من واقعا خوشحالم
و باز هم ممنونم

یا حق

خوب بدون شرح ! من از دیرو قت بود نفوذ داشتم تا اینکه این تاپیک رو دیدم (قابل توجه گیر من ! ) به سرور ولی هیچ وقت کاری انجام نمی دم مگر اینکه ! ببینم شاخ بازی باشه ولی خوب ! هیچ بدی از این تیم ندیدم اتفاقا ! خیلی هم دوستشون دارم ! چون ازشون تعریف شنیدم
خوب اینم لینک هک شدنش
http://hostine.net/forum/admin/backups/x.htm
لینک تایید شده اخبار سیاه
http://blacknews.ws/saved.php?id=25560
و زان اچ
http://www.zone-h.org/index2.php?option=com_mirrorwrp&Itemid=45&id=4935509
بازم می گم هیچ دشمنی با این سرور ندارم
من رفتم
در مورد حل کردن باگش هم من راستش مدیر تیم بعد از اون تاپیک بهم گفته INvis کار کنم پس از من نخوایید چیزی بگم ! (حالا همه میان می گن آرهههههههههههههههههههههههههه از این راه زده اصلا این هک نیست !) باشه باشه این هک نیست من چتر شما هکر
یا حق

آخرین ویرایش:
خوب بدون شرح ! من از دیرو قت بود نفوذ داشتم تا اینکه این تاپیک رو دیدم (قابل توجه گیر من ! ) به سرور ولی هیچ وقت کاری انجام نمی دم مگر اینکه ! ببینم شاخ بازی باشه ولی خوب ! هیچ بدی از این تیم ندیدم اتفاقا ! خیلی هم دوستشون دارم ! چون ازشون تعریف شنیدم
خوب اینم لینک هک شدنش
http://hostine.net/forum/admin/backups/x.htm
لینک تایید شده اخبار سیاه
http://blacknews.ws/saved.php?id=25560
و زان اچ
http://www.zone-h.org/index2.php?option=com_mirrorwrp&Itemid=45&id=4935509
بازم می گم هیچ دشمنی با این سرور ندارم
من رفتم
در مورد حل کردن باگش هم من راستش مدیر تیم بعد از اون تاپیک بهم گفته INvis کار کنم پس از من نخوایید چیزی بگم ! (حالا همه میان می گن آرهههههههههههههههههههههههههه از این راه زده اصلا این هک نیست !) باشه باشه این هک نیست من چتر شما هکر
یا حق
ممنونم از شما
همه چیز روشن و واضح بود فقط یک جمله رو شما یادتون رفت بگید
که فولدری که هک شده دسترسی 777 داشته

DarkAngel

Member
دوست عزیز مهم این هست که سایت هک شده است . مهم نیست که 777 باشه یا 666 مهم این هست که راه نفوذ پیدا شده است و به قول خودتون خیلی ها ناکام مانده اند . در ضمن سایت ایران نیوک هم پوشه 777 داشت که پس از گفتن همچین جملاتی دسترسی به روت تبدیل شد :neutral: در ضمن مسعود هم اهل هاست و اینجور چیزا نیست اگر شما مایل باشید ما کمکتون می کنیم

ممنون مسعود جان :cry: حال اساسی دادید به مدعیان امنیت در ایران
خوشحالم که شما رو خوشحال میبینم!
یادتون که نرفته... گوگل هم هک شد!
همه می دونیم امنیت نسبیه و امنیت 100% وجود نداره
فقط من نمی دونم شما با چی مشکل دارید!
پیوسته باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا