Hostine.net
Member
ببينيد...كيفيت با نياز هاي مشتري بالا ميره!فکر کنم همگی بدانند سر چند تا بچه را چه جوری گول می زنند ؟ عزیز شما واقعا فکر می کنید که هاستینگ های ایرانی واقعا از همه لحاظ حرفه ای هستند دوست عزیز سخت در اشتباهی اگر اینجوری فکر می کنی .
کسانی در این تایپیک ها شرکت کرده اند که از 24 ساعت هاستشان 5 ساعت down هست و سایت خودشان هم 3.4 باری هک شده . دیگه تا کی می تونیم سر خودمون را گول بزنیم ؟ ؟ ؟ سر این مردم بدبخت را شیره بمالیم ؟ می زنن Uptime : 99/999% حاضرم شرط ببندم 50 هم نیست . دیگه کلاه برداری تا کجا ؟ من دیروز با مدیر یکی از هاستینگ های معروف ایران صحبت می کردم گفتم عزیز من دسترسیم روی سرور شما روت هست . گفت روت چیه ؟ به قرآن به همین ماه رمضانی گناه دارند این مردم ساده ی ایران . تا حرف هم از جمهوری اسلامی هم می شود فحش را می کشند به این آخوندها . بهتره بریم اول خودمون را درست کنیم
ببخشید سرتان را زیاد درد آوردم . طرف حرفهام عده ای خاص بودند نه همگان
وقتي مشتري ما به خيلي چيز ها نياز نداره از ما چه توقعي داريد؟
من نمي دونم شما از چي ناراحت هستيد اما به جرات مي تونم بگم در اين 7 ماهي كه هاستينه راه اندازي شده نهايتا 1 ساعت down بوده و نه بيشتر
از امنيت نسبتا خوبي برخورداره
توي كارمون هم صداقت داريم براي همني مشتري ناراضي به اون صورت نداريم و كلا مشكلي با هيچ كس نداريم
اما گفتم نمي دونم شما دنبال چي هستيد و چه چيزي رو مي خواين ثابت كنيد! و البته به كي