koosha system
Member
girman یک یوزر بود که یکی از هاستینگ ها ساخته بود برای خراب کردن بقیه.(گمان)
که میشه از پستها فهمید کدوم هاستینگه....
مي بخشيدمن 2 روزه اکانت دادم منتظر هستم جناب گیرمن کارشو بکنه.
بله موافقملیست کردن اکانت های یک سرور اصلا کار دشواری نیست و در حقیقت باید بشه اکانت ها رو لیست کرد!!! (با یک شل کوچولو!!!!)
اين لحن كوچه بازاري و سرشار از التماس و دلهرتون رو لطفا حذف كنيدخوب خوب خوب دیدم بحث داره پیچیده می شه ! خیلی ها بی زبون افتادند ! من شرکتم تو راهه ! تونستی بیا هکش کن ! در ضمن من هکر نیستم (تو بگو بلد نیستی) ولی خوب بزار بگم یک چیزی رو !
cat /var/cpanel/accounting.log که مالیات نداره ! خوب !
تو هنوز No Body هستی ! هنر این کار روت کردنه ! کرنلش رو بخون روتش کن ! و بعد حمله کن ! وقتی که تونستی خبر بده ( حالا مثل p30world می ره یک لمر استخدام می کنه) اگه تونستی ! تو که مدیر امنیتی! خوب ! حالا یک کاری دیگه می کنیم ! دلیل این که شما تونستی لیست کنی قدیمی بودن ورژن PHP هستش ! باید سرور اونو به روز کنه ! خوب حالا ! یک چیزی به همتون بگم از بیشتره ! سرور هایی که اینجا هستند ! شل دارم ! و پابلیک می کنم ! من البته هکر نیستم ولی یک کمی کله خرابم ! گاهی اوقات بچگیم گل می کنه حسود هرگز نیاسود ! از دیریه که دارم دنبال می کنم این تاپیک گفتم وقتشه یک کمکی منم بیام وارد بشم ! آهای ! تو که ادعا می کنی ! امنیت 100% نیستا ! ولی اینو هم بگم کار این نیو چتر های کافینتی نیست ! که بیاد هک ! وای هک !!!!!!!!! این هک نیست ! لمر بازیه ! شل آپ کردن کاری نداره ! روتینگ خودش کلاسه بتونی FreeBSD از این جور آشغالا روت کنی ! شکرت هایی که اینجا هستند می تونم راحت روشون کنم که نمایندگی هستند ! ولی خوب اشکالی نداره بزار کارشون بکنند اما ! ! ! ! نیاید بچه ها کار یک دیگر رو خراب کنید ! رقابت سالم انجام بدید ! نیاید کار همدیگه رو خراب کنید ! من از همتون کوچیکترم ! نوکر همتونم هستم اما بچه ها ! شفاف سازی خوبه ولی نه که بیاید کل کل کنید شاخ بشید ! من پرشین وب هم بخواید شل می دم ! دلیل بر قدرت من که نمی شه ! منم مثل همتونم ، هیچ کس به خودم کمک نکرد ! مثل جن التماس می کردم یکی بهم یاد بده ولی خیلی بی معرفتید یکی کمک نکرد تا الا خودم پا شدم ! یک ماهه شروع کردم ! به طور جدی ! ولی می خوام متفاوت باشم ! به همه چیزی که بلدم یاد می دم ! چت نکنید باهام که حوصله ندارم با لمر ها شاخ بشم ! ایگنور می کنم ! تو بگو ترسو ! اره من ترسو ! تو پسر شجاع ! به زودی یک خبر انفجار کننده درم ورد هاستینگا می بینید از طرف من و تیمم ! من نمی گمم منم ! خودتون باید تشخیص بدید که بعدا باید تعطیل کنید برید ! حریص (درست نوشتم ؟ ) نباشید !
حالا می گه ما کجا بودیم ؟ خوب فکر کن ! بچه ها ! به خدا به علی قسم خندم میاد یکی رو می بینم اینطوری داره میاد معامله دیگری رو خراب می کنه ! بابا خر تو از پل گذشته ! تو کارت رو کردی بزار این بدبختا که هزینه دادند ! به یک امیدی کارشون رو بکنند به علی قسم ! ببینم هاستی شاخ بشه ! علی قسم خوردم ! شاید یک روزی توی طور من خورد خفن نابودش می کنم ! خفن ! و عجیب سرویسش می کنم ! خیلی دوست داشتم رقابت سالم بود www.webhosting.info رو ببینید و یاد بگیرید ! ببینم کسی شاخ و شونه بکشه اگه تو ارشیوم بوده ! شلش رو همینجا پابلیک می کنم در ضمن با این یوزر چند نفر میان توی مجید ! به همه در جریان می زارم
یا حق
جالب تر هم ميشه!تا چنر روز دیگه این تاپیک میره به دادگاه خانواده
از اول به چه شکل شروع شد حالا چی جوری داره تموم میشه.
نه به اون گیر من ، ما رو برد زیر سوال رفت ساکت شد پیداش نشد. نه به الان که این دوستمون نیومده گربه رو دمه هجله کشت.
واقا جالبه
همگی موفق باشید
از خدا بترس...به خود و بي جهت به كسي تهمت نزنgirman یک یوزر بود که یکی از هاستینگ ها ساخته بود برای خراب کردن بقیه.(گمان)
درسته آقای گیر من.از خدا بترس...به خود و بي جهت به كسي تهمت نزن
من خيلي وقته كه كار هاستينگ نمي كنم
چون واقعا كار پر درده سريه و اصلا ارزش نداره
با خيلي از هاستينگ ها دوستم و مطمئن هستم نمام كساني كه تو اين تاپيك شركت كردند يا با من در تماس بودند يا به طريقي با من رابطه داشتند
با هيچ كسي دشمني ندارم
اين رو همه بفهمند
و فكر نكنند كه من قصد دارم نون كسي رو آجر بكنم
اما انصاف داشته باشيد
واقعا يوزر هاي ايراني توقعات پاييني دارند ...اگر اين توقعات بالا بود الان اين همه هاستينگ كمپاني در پيت مثل قارچ سبز نمي شد
بخوام دنبال ريشه بگردم واسه خودش رمان ميشه اونم به سبك تراژدي
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز ! من زیاد در تایپیک ها شرکت نمی کنم اما گفتم اینجا شرکت کنم بحث جالب شده .
girman این دوست عزیزمان فکر کنم از هک 2 تا چیز را خوب می دوند R57 , C99 که جا دارد بهشون تبریک بگم خودش کلیه البته طی آخرین گزارشات آمده از سمت خبر گذاری ... ایشون به تازگی با Injection ها هم کار می کند . در دنیای امروزی پول در همه جا حرف اول را می زند ( حتی برای هکرها ). از شناختی که من نسبت به ایشون دارم خدا را شکر وضع مالی خوبی هم دارند .
--------------------------------------------
Tornado2800 راست می گه 99% از هاست های ایران نمایندگی یک دیگر هستند . دقیقا مثل شطرنج می ماند که تعدادی خاصی دارند با این مهرها بازی می کنند .
--------------------------------------------
بزرگترین ضعف هاست های ایران هم قیمت فوق العاده بالا کیفیت هم فوق العاده پایین . البته جا دارد همین جا بگویم که بیش از 99% سرور های ایران دسته هکر قدرتمند girman هست جا دارد از همین جا اسمش را بزاریم Girman Security . ( ناراحت می شم اگه غیر این صداش کنید )
آقا آرش!اسم جديد گير من لابد شمايي !
دوست عزيز اين تاپيك براي من مفيد هست و بدرد من ميخوره پس چرا درشس شركت نكنم !آقا آرش!
گرچه این قضیه به من ربطی نداره.
ولی سعی کن مطالبی رو پست کنی که فایده ای برای بقیه داشته باشه.
مثلا اگر به پست هات توی این تاپیک نگاه کنی خودت میبینی که ....
همه ميدونم براي شركت هاي كه صادقانه كار مي كنن امتياز بسيار خوبيه و همه راضي بايد باشند جز كساني كه ....