من براي ماهي گيري نيومدمبرادر girman.... ماهی گیری یاد بده.... فقط به دادنِ ماهی بسنده نکن
كساني كه ميرن ماهي گيري بايد قبلش برن ماهي گيري ياد بگيرن
درضمن آموزشگاه ها جديدا شهريه مي گيرينd:
من براي ماهي گيري نيومدمبرادر girman.... ماهی گیری یاد بده.... فقط به دادنِ ماهی بسنده نکن
اين كار رو نكردم چون نمي خواستم باز همه قرباني هاي اين شركت كلاه بردار سر تاپيك من خراب بشن و اين تاپيك هم به رحمت ايزدي شتاب بردارهکار خوبی رو شروع کردید ، موفق باشید.در ضمن انتظار میرفت در ابتدای کار شرکتهای کلاهبرداری امثال پرشین وب رو زیر سوال ببرید که امیدوارم این کار هر چه زودتر انجام بشه!
گزينه بهتري سراغ داريد؟1- تعداد سایتهای هاست شده !!
اینکه شما بیایید با Ip سایت اصلی بخواهید بفهمید که چند سایت روی این سرور است ، کاملا تلاش بی مورد و کشف نشدنی است !!! کمتر سروری اتفاق میافتد که فقط یک Ip داشته باشد بنابراین شما تنها سایتهای یکی از Ip های آنها را خواهید یافت ! پس اینکه یم گید فلان شرکت اینقدر سایت روش هست و فلان سرکت اینقدر کاملا غلط است ! پس اصلا نمی تونه ملاک باشه !!
که شما فعلا سایت ها را براساس این موضوع دارید مقایسه می کنید !
مخالفم2- اینکه شرکتی سرور اختصاصی نداره بنظر من دلیلی بر رد کردن و عدم کیفیت سرویس نیست !
خیلی ها که سرور اختصاصی دارند و تمام هزینه های سرور پای خودشان است آنطور که باید برای سرورش خرج نمی کند ، پول به امنیت سرور نمی دهد ، دانش کافی برای مدیریت سرور ندارد و ...
بنابراین داشتن یا عدم داشتن سرور اختصاصی نمی تونه ملاک انتخاب باشه ! چند شرکت ایرانی می تونیم مثال بزنیم که سرور خریداری کردند ولی حتی یکبار هم به شل سرورشان لاگین نکردند و دانشی ندارند !!! :d
ضمن اينكه تا جايي كه من مي دونم سايت دومين هاي انبوه روي آي پي اصلي و main share هاست ميشه!
گزينه بهتري سراغ داريد؟
شیرین، قند عسل...من براي ماهي گيري نيومدم
كساني كه ميرن ماهي گيري بايد قبلش برن ماهي گيري ياد بگيرن
درضمن آموزشگاه ها جديدا شهريه مي گيرينd:
اکانتهای درخواستی فرستاده شد
امید وارم موفق باشید
هست عزیز مناین گزینه و روش انتخابی شما را من البته رد نمی کنم ! چون شما بوسیله این ابزار می تونید تعدادی از مشتریان آن سرور یا هاستینگ را پیدا کرده و ببینید چند سایت معتبر یا بزرگ را این سرور داره هاست میشه ! ولی ابزاری برای یافتن تمام سایت های هاست شده روی این سرور یا تعداد سایت های این سرور نیست !
هست عزیز من
میشه تمام آی پی های مربوط به سرور و پیدا کرد(در 3 سوت و شاید هم 2 سوت...دقیقا یادم نیست) و آی پی ها رو یکی یکی تست کرد!
من واقعا متاسفم كه شما هيچ سر رشته اي حتي مختصر هم از امنيت نداريدبا عرض سلام مجدد
لیست اکانتهایی که شما ارسال کردید فقط چند اکانت بود و بقیه اکانتها شما نتونستی دسترسی پیدا کنی.
این اطلاعات تو همه cpanel ها هم هست و فک نکنم کاره خاصی بخواد بدیت آوردن این اطلاعات.
از ما هم سوال میکردی بهتون میگفتیم.
در ضمن اگه سرور مشکل داشته باشه 100٪ مشتریامون ناراضی میشن و دادشون در میاد.
اما اصلا این طور نبوده.پس بهتره رو سرور ها اسم نذارید . من از اولم با این رویه موافق بودم اما نمیشه توهین بکنین و ما ساکت بشینیم. من اکانت رو فعال میکنم و یه اکانت هم از یه سرور دیگه میسازم. شما بهش دسترسی پیدا کن.
این طوری بهتره . قضاوت با خودتون.
يه هويز سرور داشتم كه بازه آي پي ها رو ميدادبدون اینکه روی آن سرور هاست داشته باشید ، خوشحال میشم روشش را به من هم بگید ! ( البته اگر یادتان آمد )
من هم دارم همين رو مي گم هم دسترسي به اكانتيگ ليست داشتمالبته لیستی که بالا ارایه شد در هر سروری که accounting.log رو در دسترس قرار بده میشه در اورد . اما مهم اینه که تو بتونی از این لیست استفاده کنی و به اکانتی غیر از اکانتی که مجاز به استفاده اش هستی دسترسی پیدا کنی . که البته این کار هم امکان جلوگیری اش وجود داره .
من هم دارم همين رو مي گم هم دسترسي به اكانتيگ ليست داشتم
هم به ايميل ها
هم به اكانت هاي ديگه من ميتونستم وارد اكنات ديگه بشم و از سورس گرفته تا ديفيس رو همه رو يه جا بزنم
بله ميشه با بستن چند تا فرمان جولوشو گرفت كه اتفاقا كار چندان سختي هم نيست
اما اين آقا براش قابل هضم نيست كه سرك كشيدن به همه جاي سرور يعني چي!
عادت ندارم لقمه رو دور سرم بچرخونمالبته شما هم بهتره به جای استفاده از اون اسکریپت شل از تواناییهای خودتون استفاده کنید .
يه هويز سرور داشتم كه بازه آي پي ها رو ميداد
مثلا اگه آي پي 1.1.1.1.1 رو هويز مي كردي خط اول ميداد
1.1.1.1.1 ---1.1.1.1.10
يعني اين بازه آي پي به هم مربوطه و متعلق به يك سروره
حالا چقدر اطلاعاتش دقيق بود رو من نمي دونم!