سیستم ماژولار

moein7tl

Member
سلام.
چه طوری می تونم یه سیستم ماژولار طراحی کنم؟؟؟
که بشه به راحتی بهش ماژول اضافه کرد؟؟؟
اگه یه تابع طراحی کنم که به عنوان ورودی اسم یه تابع و به عنوان آرگومان دوم یه آرایه بگیره از ورودی های یک تابع می شه این کارو کرد؟(یعنی راه حل منطقی هست؟؟)
کلا چه جوری یه انجین قدرتمند بنویسم واسه این کار؟
مثلا من می یومدم بسته به سایت اونو به سه تا ستون تقسیم می کردم و دستی دیگه :green:( اون موقع ها اصلا نمی دونستم mvc چیه :green:).
حالا واسه این کار چه جوری باید کار کنم؟مثلا انجین جوملا چی کار می کنه حدودا؟؟ اول چه چیزهایی رو چک می کنه؟و به همین ترتیب چی کارا می کنه؟

Masoud1365

مدیر انجمن
برای ماژولار کار کردن اول از همه چیز باید روی شیء گرایی مسلط باشید ! بعدشم هم در مورد mvc تحقیق کنید اگر به روش mvc کار کنید کلا هم سیستمتون ماژولار میشه هم امکان اضافه کردن کامپوننت و اینا رو دارید

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

همونطور که مسعود عزیز گفت، لازمه کار تسلط بر شی گرایی هست. برای ماژولار کردن یه سیستم نیاز به ساخت یه سیستم bootstrap داری، فکر کنم یه نگاهی به لینک زیر بندازی کمی با روش کار آشنا بشی:

Theory of Operation

در ضمن اگه عبارت modular design pattern یا عبارات مشابه رو توی گوگل سرچ کنی، فکر کنم مطالب مفیدی پیدا بشه.

موفق باشی

phpweb

Active Member
چه طوری می تونم یه سیستم ماژولار طراحی کنم؟؟؟
منم قبلا خیلی دنبال جواب این سوال بودم.

اما از وقتی mvc رو بکار گرفتم (البته هنوز به صورت اصولی استفاده نمی کنم) سیستمم خود به خود قابلیت ماژولار شدن پیدا کرده.

برای افزودن ماژولها کافیه که فقط فایل ها رو آپلود کنم و به این صورت امکان سیستم افزایش پیدا می کنن.

باید mvc رو یادبگیرید. البته به صورت اصولی. توی همین انجمن یه آموزش هست.

moein7tl

Member
من واسه کد زدن از CodeIgniter استفاده می کنم . مجبورم از MVC استفاده کنم توش .
ولی من مظورم بیشتر این بود که شبیه ماژولار جوملا. نصب ماژول با xml + تعیین محل ماژول توسط کاربر بدون دست کاری کد و ...

جدیدترین ارسال ها

بالا