سیستم خبرگزاری

_root

New Member
سلام به همگی
همونطور که از اسم تاپیک مشخص هست دنبال یه سیستم خبرگزاری فارسی هستم
هرکدوم از سیستم های موجود فارسی هم که بگید تست کردم ولی اون چیزی نیست که بدرد یه سایت خبری بخوره
یا امنیت ندارن یا زیادی ساده و فاقد امکانات هستن یا بصورت وبلاگ هستن یا اصلا شباهتی به خبرگزاری ندارن

من یه نمونه میخوام مثل این پایینی:
http://www.tw-cms.com/html/index.ph...&POSTNUKESID=7cefbf605f3144eda63279b1f9572a8b

اگه سیستم خوب انگلیسی هم میدونید که تو این مایه هست معرفی کنید برای فارسی کردنش مشکلی نیست فقط دایرکتوری lang داشته باشه

spsgorgan

Active Member
برادر من اينها اومدن پست نوك رو سفارشي كردن . شما كه ميگي تو فارسي كردن مشكل نداري بشين از اول پست نوك رو براي خودت فارسي و كاستومايز كن . همين !

_root

New Member
مشکل یکی RTL کردن و دیگری ست کردن سیستم مثل یه خبرگزاریه
در ضمن اگه وقت و دانش این کار و داشتم انجام میدادم ولی این کار یه عمری طول میکشه

یکی از دوستان MT پیشنهاد کرد
سیستم خوبیه ولی قالب خبری براش نیست. اگه هم هست شخصیه مثل: http://www.iritn.com

_root

New Member
من دنبال یه سیستم هستم که اخبار رو در صفحه اول بصورت headLines نمایش بده:
عنوان---------------------------ساعت----------------------------تاریخ
بیل گیتس در گذشت 12:23 27/05/1384

تو این تیریپ مایه ها
دنبال وبلاگ نیستم
همین سرندیپیتی 2 روز پیش یه باگ بزرگ ازش در اوردن
MT هم چون دیدم تو سایت iritn.com اونطوری بکار رفته گفتم

spsgorgan

Active Member
خب عزيزم اگر برات مقدوره بده برات يه تم خبري ديزاين كنند . بعدش روي يه سيستم مثل ناك بزار درست ميشه .

_root

New Member
عزیز حرفات درست ولی یه سوال؟
شما اگه میخواستی یه سایت خبری نه برای پول در اوردن نه برای معروفیت نه برای ....
و کلا واسه تفریح این کار و میکردی ؟ بنظرت هزینه کردن داره ؟
نه من دنبال جذب بازدید کننده هستم نه ....
عشق خبرنگاری و خبرگزاری کشته منو :D
من هر سیستمی که بگی دارم
سیستم های پولی مثل article Live یا absolute News manager و ....
حتی یه سیستم فارسی کردم خیلی عالیه ولی در قسمت هاییش مشکل encoding داره مثل تایتل صفحه و تیتر خبر

فکر کنید میخوایید واسه خودتون این کار و انجام بدید دست ما هم بگیرید :-x

spsgorgan

Active Member
روت جان
خب سيستمي كه فارسي كردي رو بزار براي دانلود تا امثال من كه اين سيستم ها رو پاره پوره ميكنيم بريزيم سرش بدش شما هم خودت استفاده كن . اگر ميخواي خودت فقط داشته باشي بگو كجاش مورد داري تا كمك كنند دوستان

mhofayyaz

Member
چرا از مامبو استفاده می کنی ؟ هم امکانات بالایی داره ، هم می تونی قالب براش بسازی . ولی باید یکم دستکاریش کنی .
اما برای راحتی کارت من بهت دالیف انجن را سفارش می کنم . دقیقاً چیزی که شما می خواهید را من با همین پرتال درست کردم . از کار باهاش هم راضی ام . در ضمن می تونی قالب براش درست کنی . نیازی هم نیست که با پی اچ پی آشنایی داشته باشی . فارسی هم که هست .
www.datalifeengine.ir

جدیدترین ارسال ها

بالا