سيم بندي T568A و T568B در شبكه چيست ؟

giahchin

Member
سلام
من كابل كشي شبكه ام رو انجام دادم . حالا مي خوام سوكتها و پچ پنل رو به سيمها وصل كنم .
ولي روي سوكتها 2 مدل نقشه از ترتيب رنگ سيمها نشان داده شده :
1ـ T568A
2ـ T568B

ميشه توضيح بدين كه اين دو نوع رنگ بندي چيه و من بايد كدوم حالت رو انتخاب كنم :?:

akaveh

Member
giahchin گفت:
سلام
من كابل كشي شبكه ام رو انجام دادم . حالا مي خوام سوكتها و پچ پنل رو به سيمها وصل كنم .
ولي روي سوكتها 2 مدل نقشه از ترتيب رنگ سيمها نشان داده شده :
1ـ T568A
2ـ T568B

ميشه توضيح بدين كه اين دو نوع رنگ بندي چيه و من بايد كدوم حالت رو انتخاب كنم :?:
سلام
اگر اشتباه نكنم T568A كراس هست و اون يكي هم سرعت اسنتاندارد 10-100 مي باشد

amirhosein2004

New Member
ببخشيد اما اشتباه مي‌كني akaveh !
ببين تو وقتي كابل كشي مي‌كردي حتما اين نكته رو رعايت كردي كه سيم‌هاي 1 و 2 و همچنين 3 و 6 حتما از يك زوج باشند. درسته؟ اگه اين كار رو نكرده باشي پس منتظر باش كه شبكه‌ات مدام قطع و وصل خواهد شد.
اگه زوج سيم نارنجي و نارنجي سفيد رو براي پين‌هاي 1 و 2 استفاده كرده باشي و سبزسفيد و سبز رو به ترتيب براي پين‌هاي 3 و 6 در اون صورت از مدل T568B پيروي كردي. عكس اين حالت مي‌شه T568A .
خب حالا از هر كدوم از اين روشها كه استفاده كردي روي keystone يا به قول خودت پريز هم طبق همون نقشه‌اي كه كشيده شده سيم‌ها رو صل كن. فقط همين.
در مورد كابل كراس هم بگم كه اگه يك سيم واحد يك سرش رو به صورت T568A جك بنزي و يك سرش رو هم به صورت T568B در اون صورت يك كابل كراس درست كردي كه دو تا كامپيوتر رو بدون نياز به هاب مي‌توني باهاش به هم متصل كني. كاري كه من تو خونه با دوتا كامپيوترم مي‌كنم.
موفق باشي.

akaveh

Member
amirhosein2004 گفت:
ببخشيد اما اشتباه مي‌كني akaveh !
ببين تو وقتي كابل كشي مي‌كردي حتما اين نكته رو رعايت كردي كه سيم‌هاي 1 و 2 و همچنين 3 و 6 حتما از يك زوج باشند. درسته؟ اگه اين كار رو نكرده باشي پس منتظر باش كه شبكه‌ات مدام قطع و وصل خواهد شد.
اگه زوج سيم نارنجي و نارنجي سفيد رو براي پين‌هاي 1 و 2 استفاده كرده باشي و سبزسفيد و سبز رو به ترتيب براي پين‌هاي 3 و 6 در اون صورت از مدل T568B پيروي كردي. عكس اين حالت مي‌شه T568A .
خب حالا از هر كدوم از اين روشها كه استفاده كردي روي keystone يا به قول خودت پريز هم طبق همون نقشه‌اي كه كشيده شده سيم‌ها رو صل كن. فقط همين.
در مورد كابل كراس هم بگم كه اگه يك سيم واحد يك سرش رو به صورت T568A جك بنزي و يك سرش رو هم به صورت T568B در اون صورت يك كابل كراس درست كردي كه دو تا كامپيوتر رو بدون نياز به هاب مي‌توني باهاش به هم متصل كني. كاري كه من تو خونه با دوتا كامپيوترم مي‌كنم.
موفق باشي.
خوب بعد ببخشيدا من چي گفتم
حرف شما هم كه همون حرف من هست من تو دو كلمه گفتم چون اخساس كردم بايد بدونه يه سري چيزا رو پس مي رسيم كه اگه شما طبق رنگ بندي استاندارد عمل كني هموني هست كه من گفتم يعني اگه بخواي تعدادي كامپيوتر رو با هاب وصل هم كني طبق T568b سوكت رو مي زني و اگه به قول شما برا 2تا بود يا كار هاي كه احتياج به كراس بود طبق T568A سوكت رو مي زني
بازم دقت كن خوشحال مي شم اگه واقعا اشتباه كردم رفع بشه اشتباهم

سفيد نارنجي-نارنجي-سفيد سبز -آبي-سفيد ابي - سبز سفيد قهوهاي -قهوه اي
اگه از t568b استفاده كني اون سر كابل اين بايد باشه ~!!!؟؟

Mahsoon

New Member
سلام
اگر امكان دارد با ذكر شماره ورنگ ها ي مريوطه
هم در مورد keystone و هم در مورد جك معمو لي هاب
تو ضيحات بيشتر ي بفرماييد .

جدیدترین ارسال ها

بالا