سيستم هر چند دقيقه يكبار ريست مي كنه!

venusabi

New Member
سلام
ميدونم كه اين مشكل قبلا مطرح شده اما راه حل هاي دوستان هيچكدام مشكلم را حل نكرد. :(
سيستم من يك[align=left:df00dab229]
pentium 4 Celeron 2GB
MB: ASV533MSD Graphic and sound onboard
RAM 256 DDR
سیستم فقط در ویندوزxp ریست می کند. از نظر ویروس و blaster کنترل کردم و مشکلی نداشته. لطفا راهنماییم کنید. :cry:

سکوت

Member
بدون اينكه هيچ error و اخطاری بده ؟!!!!!

ناگهان ؟؟

ایا ویندوز بالا میاد و بعد ریست میشه یا اصلا بالا نمیاد ؟

ToFaN

Well-Known Member
به احتمال ٪90 cpu خيلي داغ ميشه و اتوماتيك سيستم رستارت ميشه ... اگه نشه كه cpu ميسوزه
برو چك كن fan cpu دروست كار ميكنه يا نه

aghahamidgol2

Active Member
من هم اين مشكل را داشتم سيستم من هم همين طور پنتيوم 4 رم 512 و غيره بود
بالاخره مشكلش را پيدا كردم اون هم نصب نكردن فست تراك بود
وقتي نصب كردم ديگه اين مشكل پديد نيمد نمي دونم حالا مشكل تو هم هست يا نه

worldman_safa

Active Member
با سلام !

آقا اين مشكل 99 ٪ به fan cpu ربط داره !

يعني فن سي پي يو نيم سوز شده :wink:

يا حق

sirvan

Member
Power
VGA
چون XP گرافیک سنگینتری داره و از VGA حسابی کار میکشه
یه کاری کن . توه XP با رزلوشن پائین و Refresh Rate 60HZ کار کن اگه ریست نکرد یا ریست کردنش کمتر شد بدون که مشکل یا از تغذیته یا VGA ته

R_chizari

Active Member
دوست گرامي
فن سي پي يو را چك كنيد اگر بدرستي كار ميكند به ترتيب موارد زير را تعويض نماييد (با قطعات سيستم همسايه يا دوست و آشنا) :

1- رم
2- پاور
3- كارت گرافيك

شاد باشيد
چيذري

SA_EB

Member
سلام:
نه عزيزم من در طول يك ساعت حضور در سايت 7 بار سيسم ريست شد و من چند وقت (حدود يك سال ) به اين مشكل دچار شدم اگر ادرس آفست مموري ميده مال هاردت مطمپن باش چون من همين امشب مادر برد و و بقیه رو چک کردم و به این نتیجه قطعی رسیدم
شاید مال شما فرق کنه
مثلا قطعه ای شل یا نیم سوز باشه
دیگه الان سروکلش پیدا میشه
(حقیر)

unitmx

Member
manam in moshkel ro dashtam
khodamo koshtam ta akharesh fahmidam virous bod
Alt+ctl+del ro ke zadam didam 1 barname dare ejramishe ke ta hala nadideh bodam esmesh"winloader"bod onoke khatesh karam bazam onad dobare ghatesh karam bazam omad bar rosh rast click kardam bad bastamesh bad dige datgam reset nashod albate bayad badan az sturt up baresh dary

saman_sweden

Active Member
ميگن آشپز دوتا بشه آش يا شوره يا بي نمك واي به روزي كه آشپز 20 تا بشود خوب منو آشپز 21امي حساب بكنيد

ميگم اون فايلهاي temp و Temporary Internet Files وكوكي ها را همه را پاك بكنيد درست ميشه

سه تا كامپيوتر من 24 ساعته روشن است و حدود 2 سال هم هميشه روشن بوده نه نيم سوز شده نه چيزي سوخته
البته دوهفته قبل يكي هاردم هام سوخت مقصر خودم بودم

SA_EB

Member
سلام:
خدمت همه عرض کنم نه بلاستر نه هیچ ویروس دیگه
این هارد ما + ازکار انداختن سرویس های سیستم داره نور بالا می زنه ضمنا من یکبار FDISK کردم و باز دوباره نصب ویندوز و ... دوباره اومد دیگه مطمئن هستم سخت افزاریه چون الان رو هارد دیگه ای دارم کار میکنم و هیچ مشکلی پیش نیومده (فکنم مشکل مکانیکی داره ... تازه الان خوبه بعضی وقت ها اگه یک یا دو دقیقه کار نمی کردم فورا بوت سرد می شد)
(حقیر)

Mohammad Rahdar

New Member
دوست عزیز من درسه مورد با چنین مشکلی روبرو شدم و هر سه بار مشکل از
Power منبع تغذیه
بود سعی کن یک نگاهی به ولتاژها بندازی
در Setup BIOS

جدیدترین ارسال ها

بالا