سيستم فروشگاه Open Cart فارسي شد. !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir_red

Member
داداش تو اين شلوغي شما اومدي از فرصت استفاده کني و تبليغ مي کني ؟
ايشون اومدن اينجا اين سيستم رو رايگان ارائه بدن شما مي گي پول بده برات فارسي کنم ؟؟

اگه شما و دوستان شما واقعا به اين سيستم نياز داريد کمي صبر کنيد تا دوستمون به صورت کامل سيستم رو ارائه بده. اگر هم نيازي به اين سيستم نداريد مي تونيد از سيستم هاي ديگه استفاده کنيد ...

nevisande

Active Member
YTERROR عزیز:
ایشالله که مشتریهاتو پیدا میکنی.
تا اونجا که من دیدم، شما مشتریهای خودتونو دارید، پس دلیلی نداره اینجا، به این صورت پست بزنید. دور از مرامه

یه مژده بدم به دوستان، اوپن کارت به زودی منتشر میشه. دومین سایت ساپورتش ثبت شده.
منتظر باشید.
شما که تا الان منتظر بودید.

به زودی زود

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
بابا بی خیال ما داریم می گیم دیر شده کاری نداره شما می گین مشتری و ..... 20 تومان مگه پولیه که آدم بخواد اسمش و بزاره مشتری

اصلا بی خیال هر موقع صلاح دونستید به این جمع یک حالی بدین

موفق و پیروز باشید

salarjoon

Member

02 October 2008
تا
15 November 2008

سلام من نمی دونم کی مخ دوستمون رو زد که بیا لایسنس بزارو از این حرفا و لی من که قانع شدم دیگه خبری از این سیستم به صورت فری نیست

فکرشم نمی کردم بعد از 7 صفحه پیگیری آخرشم هیچی ولی فهمیدم اگه تا 70 صفحه هم بره همینه و این تاپیک به
خاطره ها پیوست

و می دونم یه روز یکی این تاپیک رو از تو آرشیو مجید آنلانن در میاره و بعد از دیدن اولین پست میزنه زیر خنده ، و دیگه تا آخر نمیره میدونی چرا ؟ چون در اون زمان امضا این رفیقمون به جای لینک دمو ، آدرس یه سایت که توش نوشته طراحی سایت فروشگاهی خود را به ما بسپارید تنها با پرداخت .... تومان

طبیعیه که یکی بخواد واسه زحمتش و وقتش پول بگیره ولی بهتر بود همون اول از رایگان بودن حرفی به میون نمیومد

با تشکر تیم مبارزه با اتلاف وقت در مجید آنلاین :rose:

nevisande

Active Member
آقای مبارز با اتلاف وقت در مجید آنلاین:
من نمیدونم قصد شما از این حرفها چیه؟
آیا تا الان سعی کردی که یه صفحه ساده اینترنتی رو فارسی کنی. منظورم یه سیستم کامل نبود. فقط یه صفحه. اونم به تنهایی و بدون هیچ کمکی؟

امیدوارم شما هم روزی قصد فارسی سازی سیستمی رو داشته باشی و به تنهایی انجامش بدی. بعد ببینیم که آیا راضی میشی اونو مجانی بدی بیرون؟

تو این تاپیک افرادی بودن که قصد گرفتن ماهی از آب گل آلود رو دارن. و به همین دلیل جو رو خراب کردن علیه این دوست عزیز.

.
این دوستمون قصد داشت صبر کنه و کارشو به صورت یه سوپرایز بده بیرون. اما من دیگه نتونستم تحمل کنم. اینهمه نامردی.
خدا کنه خودش ازم راضی باشه.
اینم لینک سایت ساپورت فارسی اوپن کارت که در حال راه اندازیه.
اوپن کارت فارسی

ببینید من کاری ندارم به سادگس و سختی فارسی سازی که البته کار وقت گیری هست ولی خوب این دوستمون زحمت کشیدیند و قصدشون هم رایگان عرضه کردن این فروشگاه بوده من به شخصه ازشون تشکر میکنم ولی خوب طولانی شدن قضیه این مشکلات را به وجود آورده
ببینید به قول خود دوشتمون اینقدر غیر حرفه ای نیستند که سیستم کد باز را بیان و بفروشن پس مطمئن باشید که رایگان عرضه می کنند
ولی خوب شما دوستانی که میگید باید لایسنس داشته باشه چون بعضی ها از ش سو اشتفاده می کنند این قضیه تو کل جهان هست چرا اون کسی که این سیستم را نوشت این حرف را نزد؟
اصلا شما اصول gnu را بخونید بعد اسن صحبتها را بکنید
شما فکر میکنید همین مامبو تیم مامبولرن را تا چند میلیون فروختن؟مطمئن باشد هیچ سیستمی مثل مامبو مورد سو اشتفاده واقع نشده ولی آیا دوستانمون لایسنسی براش گذاشتن
هر کسی که دستش تو کار باشه و بدونه اصلا سایت چیه سریع میفهمهخ که این یک سیستم اوپن سورسه و هر کسی هم که از این چیزا سر در نیاره همون بهتر که سایت نداشته باشه و اگر میخواد داشته باشه همون هزینه گزاف را برای یک برنامه کد باز پرداخت کنه تا جریمه بی اطلاعی خودش را پرداخت کرده باشه
پس بهتره شما دوستان تحمل کنید و اون دوست عزیزمون هم سریعتر سیستم را ارئه کنه تا هر دو طرف راضی وخوشنود از کارشون باشند

YTERROR

Active Member
ای بابا من هی می خوام بی خیال بشم نمیشه

بابا فارسی سازی که این حرفا رو نداره انگار دارن چکار می کنند این اسکریپت کلا روی هم 200 لاین هم نداره اگه می خواستن اسکریپت 4700 لاین اوپن ایکس رو ه در امضام هست فارسی کنند باید نسل در نسل فارسی سازیش در خانواده ایشون زمان می برد

بابا فارسی سازی به پیر به پیغمبر کاری نداره زمان بر هم اصلا نیست گه جمع متقاضی برای این اسکریپت به 10 نفر رسید و دوستمون نزاشت من براتون انجام میدم تا این تاپیک تموم بشه

لطفا کسی بحث هم عوض نکنید ممنون

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من اوایل (5سال پیش ) 1 روزه یا نه 2 روز اسکریپت های درون خطی asp ترجمه می کردم

:D:paint:

novinpardaz

Member
با سلام به دوستان .
کل مطالب و نوشته ها رو خوندم. از توهین هایی که به شخص بنده شد کمال گله مندی را دارم و از پشتوانه هایی که به شخص بنده شد کمال تشکر. باید به عرض کلیه دوستان برسونم که تارنمای رسمی Opencart به آدرس www.eshopfa.ir در حال راه اندازی میباشد.
مدت زمان زیادی که این سیستم برای ما اشغال کرد.
به این شرح به پیوست ارسال میگردد.
1- کاربران پس از بازدید از نسخه نمایشی و اعلام نظر خود. بیان نموده بودند که در صورت صلاحدید ماژول های دیگری برای این سیستم تعبیه شود. از جمله این ماژول ها . ماژول هایی هستش که توی این مدت زمان وقت ما رو به خود مشغول کرد. و باید به عرض برسونم در نسخه دمو قابل مشاهده نمیباشد.
1- سیستم امتیازدهی به محصولات
2- سیستم اخبار
3- سیستم کارت تخفیف - برای محصولات
4- سیستم جایزه
5- سیستم حساب مجازی - به این شرح که کاربر با خرید یک محصول مقدار پولی که در قمست مدیریت مدیر تعریف کرده به صورت مجازی برای مشتری افزوده خواهد شد. و مشتری با انباشته پول های مجازی خود میتواند در خرید کالای مورد علاقه از این پول به عنوان تخفیف استفاده نماید.
6- سیستم ارسال SMS
7- پرداخت با فیش بانکی
8- پرداخت با ایران مارکت و پست جمهوری اسلامی
9- پرداخت با درگاه بانک سامان - پارسیان - اقتصاد نوین
----------------
در پایان باید بگم که بیشتری وقت مارو سیستم حساب مجازی به خودش مشغول کرده بود. ما هم از اول به این امید نیومده بودیم که برای این سیستم ماژول نویسی انجام بدیم. فقط قصد اولیه ما فارسی سازی بود .
و به عرض اون دسته عزیزان که فقط فایل فارسی ساز سیستم رو میخواهد برسونم که می توانند با دادن پیغام خصوصی از من دریافت کنند.
و از کاربرانی که پک کامل سیستم رو می خواهند خواهشمند است اجازه دهند پروژه Opencart روال کاری خودش رو طی بکنه . با کمال تشکر دوست شما . حمید
2- سی

javadt

Member
با تشكر از شما.
يك برنامه نويس حرفه اي هيچ وقت سيستم opensource رو كه طبق قوانين gnu/gpl برنامه نويسي شده . نمي فروشه .
من هم . قصد داشتم . هم سيستم opencart رو پيشرفت بدم . هم همه كساني كه مي خوان فروشگاه بزننن نياز مبرمي به هزينه اوليه براي راه اندازي نداشته باشند.
و بيشتر هزينشون رو صرف تبليغات فروشگاه كنن.

آقا دستت درد نکنه
کاشکی همه مثل شما فکر میکردند
ما منتظر می مونیم

salarjoon

Member
از صحبتهای شما بر میاد که قصد راه اندازی سایت پشتیبانی رو دارید و فکر کنم دلیل طولانی شد هم novinpardaz

همین بوده باشه و امیدوارم راه بیفته .

اما کسی از دوستان فکر نکنم به شما توهین کرده باشه و فقط حوصله دوستان سر رفته و امیدوارم هر چه زودتر یه حال اساسی ببرن و ببریم

اما آقای ( نویسنده ) شما لطف کن زیاد جوش نیار و فکر کنم اکثر دوستان لااقل چند صفحه رو ترجمه کرده باشن پس شما نگران نباش و کسی هم زحمت دوستمون رو زیر سوال نبرد و فقط از طولانی شدن حرف زده شد

از بحث خارج شیم بهتره

kabook

New Member
سلام و درود

من ب یچاره 8 صفحه تاپیک رو یک بخ یک خوندم و هی گفتم دیگه تو این صفحه لینکگ دانلود هست
نه دیگه حتما توی این صفحه هست

رسیدم اخر خط و دیگر هیچ
حالا حساب کن اون کسایی که این چند ماهه منتظر این پک بودند چه کشیدند

من دارم یه فروشگاه راه میندازم
البته بیشتر برای تفریح نه برای کسب و کارو این چیزا
چون بعید میدونم اونقدر ها وقط داشته باشم که بتونم زیاد کسترشش بدم
تو این مجید آن لان دو روزه کلی پست و تاپیک در مورد فروشگاه خونم
نتیجه این شد که فارسی کامرس خیلی قدیمیه
البته الان من روی هاستم همون کامرس قدیمی 1.1 رو نصب کردم و یه قالب قدیمی تر هم روش
نه برام صرف میکنه بخوام 200 -300 تومن بدم یک فروشگاه بخرم و بعد باش تفریح کنم و نه از این فعلیه راضیم

پس لطفا این پورتال فروشگاهی رو زود تر بهمون برسون من قول میدم کپی رایتت رو از پائین سایتم بر ندارم

ArYaIeIrAn

Member
منتظريم تا ظهور اين لينك كه دانلودش كنيم و حقه كپي رايتهم رعايت كنيم تا راضي باشي

parsinet

Member
با سلام به دوستان .
کل مطالب و نوشته ها رو خوندم. از توهین هایی که به شخص بنده شد کمال گله مندی را دارم و از پشتوانه هایی که به شخص بنده شد کمال تشکر. باید به عرض کلیه دوستان برسونم که تارنمای رسمی opencart به آدرس www.eshopfa.ir در حال راه اندازی میباشد.
مدت زمان زیادی که این سیستم برای ما اشغال کرد.
به این شرح به پیوست ارسال میگردد.
1- کاربران پس از بازدید از نسخه نمایشی و اعلام نظر خود. بیان نموده بودند که در صورت صلاحدید ماژول های دیگری برای این سیستم تعبیه شود. از جمله این ماژول ها . ماژول هایی هستش که توی این مدت زمان وقت ما رو به خود مشغول کرد. و باید به عرض برسونم در نسخه دمو قابل مشاهده نمیباشد.
1- سیستم امتیازدهی به محصولات
2- سیستم اخبار
3- سیستم کارت تخفیف - برای محصولات
4- سیستم جایزه
5- سیستم حساب مجازی - به این شرح که کاربر با خرید یک محصول مقدار پولی که در قمست مدیریت مدیر تعریف کرده به صورت مجازی برای مشتری افزوده خواهد شد. و مشتری با انباشته پول های مجازی خود میتواند در خرید کالای مورد علاقه از این پول به عنوان تخفیف استفاده نماید.
6- سیستم ارسال sms
7- پرداخت با فیش بانکی
8- پرداخت با ایران مارکت و پست جمهوری اسلامی
9- پرداخت با درگاه بانک سامان - پارسیان - اقتصاد نوین
----------------
در پایان باید بگم که بیشتری وقت مارو سیستم حساب مجازی به خودش مشغول کرده بود. ما هم از اول به این امید نیومده بودیم که برای این سیستم ماژول نویسی انجام بدیم. فقط قصد اولیه ما فارسی سازی بود .
و به عرض اون دسته عزیزان که فقط فایل فارسی ساز سیستم رو میخواهد برسونم که می توانند با دادن پیغام خصوصی از من دریافت کنند.
و از کاربرانی که پک کامل سیستم رو می خواهند خواهشمند است اجازه دهند پروژه opencart روال کاری خودش رو طی بکنه . با کمال تشکر دوست شما . حمید
2- سی
سلام
دوست خوبم الان تو چه مرحله هستید ؟ در صورت امکان اگر تاریخ دقیقی اعلام کنید برای گذاشتن لینک ممنون میشم

salarjoon

Member
سلام . آقا تبریک میگم به خاطر سایت پشتیبان و تکمیل پروژه .

novinpardaz جان من جسارت نمیکنم آدرس دریافت بزارم و یا توضیحات دیگه ای بدم ، شما خودتون بگید خیلی بهتره

پس منتظر یه تیتر بزرگ از شما هستیم

ولی جدا میگم دمت خیلی گرمه کم پیدا میشه مثل شما . و من همینجا از طرف خودم و تمام کسایی که یه کم حوصلشون سر

رفته بود و یه دست مریزاد و خسته نباشید میگم . امیدوارم لااقل بتونیم جبران کنیم زحمت شما رو

واقعا تشکرم به جاست چرا که ما هر سیستم فارسی مجانی که الان داره استفاده میشه مثل کامرس و ... وقتی برای اولین بار وارد شد

مجانی نبود و بعد از یه دوره ای مجانی شد پس کار شما رو تقدیر می کنم چرا که در اولین ارائه این سیستم به صورت فارسی اونو به صورت

مجانی در اختیار همه قرار دادید . چرا که معنی اپن سورس رو خوب فهمیدی .

موفق و سر بلند

راستی ، حال آخر رو که به این تاپیک دادی یه تاپیک جداگانه هم باز کن

آخرین ویرایش:

saber110

Member
سلام آقای نوین پرداز

منم تبریک می گم به مناسبت عرضه عمومی فروشگاهتون

منتظریم شما خودتون با لینک دانلود اعلام عمومی بفرمائید

parsinet

Member
سلام ، من هم تبریک میگم ، و امیدوارم هر روز شاهد کاملتر شدن این اسکریپت و ماژولها و امکاناتش باشیم
ممنون

nipoto

Member
منم شدیدا تبریک می گم ارائه این فروشگاهو
روی لوکال هاست نصبش کردم و به خوبی کار کرد به جز یه سری مشکلاتی که داشتو البته گزارش دادم که امیدوارم تو نسخه های بعدی برطرف بشه

راستی این دوست عزیزی که تو همه ی صفحه ها غر غر زدن ، خودشون چرا شروع نمی کنن و یه سیستم رایگان در اختیار همه قرار نمیدن ؟ فقط حرف ؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا