سيستم فروشگاه Open Cart فارسي شد. !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ArYaIeIrAn

Member
دوست گرامي كاشكي زود ميگفتي كه اين سيستم فروشيه شما نبايد وقت همه كاربرا را براي تبليغ بگيري كار اصلا خدا پسندانه اي نيست شما مارا به با اين كارتون به صخره گرفتيد
خدا همه مارا به راه راست هدايت كند

novinpardaz

Member
کجا من عنوان کردم. که این سیستم فروشیه. و قصد اهانت به شما را داشتم.
بیارید جایی که من عنوان کردم. فروشیه. فقط درخواست کردم که چکار کنیم. این سیستم نزد افراد سودجو. نیفته.
اگر قرار بفروش سیستم بود که من نمیومدم چنین درخواستی رو میکردم.
پس این حرف من نشون میده این سیستم. نه لایسانس داره نه فروشیه و رایگان هم هستش

پاسخ در خصوص افراد افراد سودجو

با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
اول از همه جناب آقای novinpardaz ممنون از اینکه وقتتون رو صرف این پروژه کردین .چون کسی حاضر به کارکردن مجانی نیست
دوم در مورد افراد سودجو باید بگم شما هر کاری هم که کنی این مشکل پیش میاد . شما چه توقعی دارید ما تو ایران هستیم هنوز فیلم سینمایی رو پرده سینما نرفته سر چهار راه دارن می فروشن ( تازه دزدش هم مشخصه ) دیگه چه بررسه به اسکریپت و ..... ( که دستتون به هیچ جا بند نیست )
اما یک چیز هم بگم شما بمحض اینکه این اسکریپت رو بیرون بدین خیلی ها به اون احتیاج دارند( خودم 2 ماه دنبال یک فروشگاه کامل هستم ) و از اون استفاده می کنند و دیگه برنامه شما تابلو میشه و اگه کسی بخواهد اسم برنامه شما روعوض کنه و بفروشه بلاخره هر کی بخواهد بخره یک تحقیقی میکنه یک demo از اون می بینه و به هرکی بگه معلومه و میگن بهش . بقیر از اینکه طرف تو باغ نباشه که فکر نکنم کسی که بخواهد تجارت آنلاین کنه تازه وارد باشه .

:rose:

ArYaIeIrAn

Member
دوست عزيز شما حرفتون كمي قبول كن زد نقيض بود
حالا اگه خواستي بيا منو بزن:wink:
من اگه با اين حرفمم شما را ناراحت كردم جدا عذر ميخواهم و منو به ديده منت ببخش
اگه ميخواهي سيستمو بديي يك كاريي كن توش اسمتو يك جور هك كن كه كسي پاكش نكنه و يا اصلا نتونه عوضش كنه

YTERROR

Active Member
والا به لا نوین پرداز جان مجانی پولی فرقی نداره خیلی داری کشش میدی برنامه نویسش این قدر که شما واسه فارسی سازی وقت گزاشتی وقت نزاشته بود هر چیزی به موقعش ارزش داره من حرف دل همه رو می زنم نه خودم الان چند ماه شما می خوایی یک اسکریپت که بقول خودتون آماده شده بعد تاپیک زدین رو share کنید

این دوستامون هم که با افراد سودجو بودن والا قضیه این قدرا هم ناموسی نیست که عزیز من این فکر کنم گفتین Open SOurce و فارسی کننده اش که هی خود برنامه نویسش این اجازه رو به کاربر داده تا با هر اسمی که می خواد با یکسری تغییرات منتشر کنه

+ لطفا لودینگ رو از روش بردار بدجوری اعصاب خورد کنه

موفق و پیروز باشید

PROSPPECH

Member
ببخشیدا
ولی همتون خیلی دارین تند میرید
ببینید شما که نمیدونید novinpardaz تو چه شرایطی این سیستم رو فارسی کرده؛ همچنین تغییراتی هم داده
ولی باور کنید هر کسی نمیاد وقت گرانبهاش رو بذاره که میدونه در نهایت رایگان عرضه میکنه و احتمال سوء استفاده هم هست
ولی شما دقت به پست novinpardaz نکردید
منظور ایشون راه حلی برای این موضوع هست که بیایم کاری کنیم که این سیستم مورد سوء استفاده قرار نگیره؛ دلایل:
1. خوب افرادی هستند که تازه کارن و همین سیستم رایگان رو ممکنه خریداری کنند از همون افراد سود جوی از خدا بی خبر
2. یعنی ما ایرانیا نباید مثل این خارجیا یه سیستم فروشگاه open source داشته باشیم که بتونیم روش کار کنیم و بصورت کاملا بومی در بیاریم

حالا باز فکر کنید تا راه حلی پیدا کنید؛ از همه افراد حرفه ای برنامه نویس php هم درخواست دارم که یه خودی نشون بدن!

ArYaIeIrAn

Member
چ پي بي بي كه هر ماه آپديت بشه و پيشرفت داشته باشه و يا مثله نيوكlمانند پي ا

YTERROR

Active Member
2. یعنی ما ایرانیا نباید مثل این خارجیا یه سیستم فروشگاه open source داشته باشیم که بتونیم روش کار کنیم و بصورت کاملا بومی در بیاریم

یگم اطلاعات تون رو ببرید بالا می بینید دهها اسکریپت داره به زبان فارسی ساپرت میشه و ..... فروشگاه os قوی ترین فروشگاه اپن سرس دنیا هم در ایران چندین ساه داره رایگان داده میشه

nevisande

Active Member
بابا شما چتونه؟
آیا هیچ میدونین که novinpardaz عزیز تو چه شرایطی اینو فارسی کردن؟
حتی شده یه بار به خاطر این کارش ازش تشکر کنین؟
این بنده خدا به تنهایی این سیستم رو فارسی کردن. کاری که از من و شما بر نمیاد.
پس بیخودی اینجور بهش نپرید.

به خدا اگه برا این کارش پول هم بگیره حقشه

YTERROR

Active Member
آیا هیچ میدونین که novinpardaz عزیز تو چه شرایطی اینو فارسی کردن؟
حتی شده یه بار به خاطر این کارش ازش تشکر کنین؟
این بنده خدا به تنهایی این سیستم رو فارسی کردن. کاری که از من و شما بر نمیاد.
پس بیخودی اینجور بهش نپرید.

به خدا اگه برا این کارش پول هم بگیره حقشه

:dباشه آقا ممنون خدا خیرت بده اجرت با امام زمان ان شاالله بری کربلا

ArYaIeIrAn

Member
اين آقا نميان ديگه
پس ديگه منتظرنمانيم
كه سيستم خودشون بدن فكركنم پشيمون شدن فعلا

afshin1200

New Member
من از این دوستمون تشکر می کنم
یه چیز رو هم بگم شما چه این سیستم رو رایگان چه پولی ارایه بدید
بلاخره یه سری سو استفاده میکنند
حالا تصمیم با خودت
من که 200-300 پول ندارم واسه فروشگاه بدم
اگه رایگان ارایه بدی دعات میکنم

Ali_Star

New Member
خواهشن این قدر از پیش قضاوت نکنید.
من حمیدو میشناسم آخرش یه راه حلی پیدا میکنه.خوب حق داره بابا حتما داره بررسی میکنه که راه حلی پیدا کنه.:rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اگه ایشون فارسی این نده کسی دیگه تو این مملکت 70 میلیونی نیست این فارسی کنه

:-?

YTERROR

Active Member
من که 200-300 پول ندارم واسه فروشگاه بدم

شما 20 تومان بده برات یکرزوه فارسی می کنم + اتصال به درگاه شتاب

اگه ایشون فارسی این نده کسی دیگه تو این مملکت 70 میلیونی نیست این فارسی کنه

نه دوست عزیز این سیستم خیلی ناقصه نسبت به مدلهای مشابه برای همین به نظر من ارزش فارسی کردن نداره

این دوستمون هم به گمان من بدلیل دستکاری کردن اسکریپت به مشکل خورده چون تویی دموی که داده بودن خیلی از بخشهاش کار نمی کرد

در هر صورت من و هیچ کس دیگه قصد بی ارزش کردن کار کسی رو نداریم فقط حرفمون اینه چرا قبل از آماده کردن کامل تاپیک باز کردن و چندین نفر رو معطل کردن

موفق و پیروز باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا