قرار بر این بود که به MEGAWAVE عزیز کمک کنم که یک نرم افزار واسه استفاده از این تابلوی امتیازات اش
طراحی کنیم، راستش ایده خوبی برای کاهش حجم تصاویر و مدیریت اونها داشتم.
اما از آنجایی که گرافیست خوبی نبودم نتونستم ایده ام رو روی طراحی مجتبی پیاده کنم، این بود که
موقتا یک طراحی جدید رو بر اساس ایده ام اجرا کردم. البته همانطور که از اول در نظر داشتم، برنامه
می تونه با تصاویر متفاوتی کار کنه، یعنی کافیه که لینک آپلود تصاویر رو در قسمت Settings اش مشخص کنیم.
در طراحی حقیر هر تابلوی امتیازات از 10 تیکه جداگانه تشکیل شده، البته یک تیکه دیگه هم مابین "عدد امتیاز کل"
و چراغ های "ایده" پیش بینی شده که من ازش استفاده ای نکردم و در تصویر زیر مشاهده نمیشه :
از این 11 تیکه، 5 تیکه همیشه یکسان و ثابت اند و اصولا قابلیت Cache مرورگر های اینترنتی سرعت فراخوانی
این 5 تصاویر رو افزایش میده.
بجای چراغ های سه رنگ که تشخیص امتیازشون بدون راهنمایی میسر نیست، از چراغ های جفتی تک رنگ استفاده کردم
که هر چراغ روشن نماینده عدد 1 است :
دو چراغ خاموش یعنی 0
یک چراغ روشن و یک چراغ خاموش یعنی 1
دو چراغ روشن یعنی 2
چون تصویر نوشته های زیر هر چراغ جداگانه ذخیره شده اند، در کل صرفا به سه تصویر چراغ نیاز داریم.
به همین دلیل حجم کل تابلوی امتیازات کم شده و سرعت نمایش اش افزایش می یابد.
برای نمایشگر LCD هم بجای فونت از تصاویری استفاده کردم که قبلا شخصا ساخته بودم و اعداد 0 الی 10 (11 تصویر) را
نشان می دهند.
خبر خوب اینکه در کل حجیم ترین نمونه ای که با این تابلوی امتیازات نمایش می یابد جمعا زیر 15 کیلوبایت خواهد بود
( تصویر زیر تابلوی امتیازات حقیقی است و خروجی برنامه می باشد) :
[LTR]
[/LTR]
در کل برنامه با 19 تصویر کار می کنه که من در طراحی ام از 18 تصویر استفاده کردم.
قابلیت ها و نحوه بکار گیری برنامه MEGAWAVE Scoreboard
روی چراغ های برنامه کلیک خواهید کرد تا امتیاز آن بخش تغییر کند، کلیک چپ برای افزایش امتیاز و کلیک راست برای
کاهش امتیاز (امتیاز ها چرخشی افزایش می یابند یعنی 2 با افزایش مجددا به 0 چرخش می کند)
با فشار دادن دکمه Copy یا ترکیب کلیدی Ctrl + C تگ های فروم برای ایجاد تابلوی امتیازات ایجاد شده و در حافظه
Clipboard ویندوز کپی می شوند. کافیست که در داخل ویرایشگر فروم آنرا Paste نمایید.
در قسمت تنظیمات برنامه (Settings) لینک URL هر تصویری که در تابلوی امتیازات بکار می رود را مشخص می کنید.
من مقدار پیشفرض آنها را قرار داده ام و دکمه ای هم با عنوان Default برای دسترسی به مقادیر اولیه اضافه کردم.
تصویر Middle مابین عدد امتیاز و چراغ ها قرار می گیرد که در طراحی من بکار نرفته است. در حقیقت شما می توانید
لینک URL هر کدام از تصاویری که استفاده ای ندارد را خالی بگذارید تا نادیده گرفته شود.
دو دکمه Import و Export در بخش تنظیمات برنامه در نظر گرفته شده که می تونه تمامی URL ها رو از یک فایل txt
بخونه و یا در یک فایل txt بنویسه. این قابلیت زمانی مفید است که بخواهیم بیش از یک طراحی تابلوی امتیازات
داشته باشیم و سریع بین تنظیمات آنها جابجا شویم.
تنظیمات برنامه در فایل Settings.ini قرار می گیرند و مقادیر پیشفرض در داخل فایل Default.ini
پس حتما در هنگام استخراج فایل zip شده، این دو فایل را در کنار فایل exe اصلی باز کنید تا در هنگام اجرای
برنامه به درستی فراخوانی شوند.
لطفا من را از وجود باگ یا نواقص برنامه مطلع سازید.
برنامه اجرایی MEGAWAVE Scoreboard به همراه دو فایل تنظیمات فعلی و پیشفرض برنامه بصورت zip شده
در فایل MEGAWAVE.zip ضمیمه این پست می باشد.
فایل psd طراحی ابتدایی حقیر هم بصورت zip شده در فایل GUI.zip ضمیمه این پست می باشد.