سوپرایز به معنای واقعیه کلمه

MEGA WAVE

Active Member
مرسی ایمان .

افرین خیلی خوشکل شده جونم.

فقط یه درخواست دارم اگه دوست داری اسم منو بالا بنویسیکوچیکش کن و اسم ایدی علی سعید The King رو هم بنویس

خداییش زحمت اصلی رو علی سعید کشیده. ایده از من بود و علی برنامه نویسیش کرده.

MEGA WAVE

Active Member
راستی بعد از این من از تابلو امتیاز اصلی خودم استفاده میکنم ، دلم نمیاد ولش کن ، با هزار ذوق و شوق طراحیش کردم.

اینم نمره من به علی سعید بخاطر اینکه خیلی باحاله و خودم چون با شما احساس باحال بودن میکنم و همه بچه های مجید آنلاین چون end دوست جان هستن.

2z9i2c8.jpg

the_king

مدیرکل انجمن
نه اسم منو اضافه نکنید، من برنامه اش رو ساختم که اسمم هم توی About اش هست. :)

راستی یه خبر خوب دارم، نسخه دوم برنامه هم تو راهه.
توی این نسخه دوم، برنامه یک نمونه از تصاویر رو هم در فایل ذخیره می کنه (مثل Skin) و توی برنامه هم بجای
اون تصاویر ثابتی که من ساختم ، از تصاویر داخل فایل استفاده می کنه، در ضمن قالب تابلو
هم دیگه فقط اون مدل 11 تیکه ای نیست، چند مدل مختلف داره تا بشه هر شکلی رو براش پیاده کرد.

MEGA WAVE

Active Member
میسی علی سعید خان جان بابت نسخه دوم.

اسمایل اینم نمای الکترونیکی و سخت افزاری مدار تابلو که خواسته بودی. :دی

2iad6vp.jpg

بیشتر از این شیشه صفحه نمایشو نشکوندم تا نفهمید از چه چیپست و ای سی هایی استفاده کردم. :lol:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
چند تا پیشنهاد

1 یک جایی در نظر گرفته بشه برای نام کسی که مخواهیم نمره بدیم
2 یک اسم اصلی برای نرم افزار ( من فکر کردم اسم نرم افزار همینه )در نظر گرفته بشه

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
با ایمان موافقم.
علی جان میتونی کاری کنی که بشه با تغییر پوسته، نتیجه رو در خود نرم افزار هم مشاهده کرد؟ الآن تو خود برنامه نمیشه اصلاً دست برد.
ضمناً اگه بشه تعداد فاکتورهای نمره رو هم به جای عدد ثابت 5 تا بین 2 عدد به دلخواه انتخاب کرد و عناوین مورد نظر رو بهش داد خیلی خوب میشه.

مجتبی جان اون پوسته ای هم که درست کردی خیلی الکترونیکیه! تابلوِ که مال تو هست.:)

همگی موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا